Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Neil Watts
üzenetére
Köszi!
Az a vicces, hogy épp mikor telepítettem az ndiswrappert a make és make install módszerrel, ott szerepelt, hogy lsusb-vel tudom listázni az USB-s eszközöket, erre beírom, látom, hogy az eszköz nem szerepel a listában.
Ekkor átdugtam egy másik portba az adaptert, felismerte, és automatikusan csatlakozott (korábban beállítottam már a vezetéknélküli kapcsolat SSID-jét és jelszavát), mindenféle külön Windows-driver telepítgetése nélkül... Pedig a következő lépés az lett volna, hogy akkor beadom neki a Windows-drivert. Ez hogy lehet?
Ráadásul most találtam ezt a lapot: [link], itt meg ezt írják: "Not working, tried with driver arusb_xp.inf from CD. Everything went smoothly in the ndis install, but the device doesn't show up with iwconfig."
Ez meg baromság, mivel a TL-WN821N most hibamentesen megy az Ubuntu 9.10 x86 oprendszerrel - iwconfig-ban pedig ott szerepel szépen a kapcsolat a wlan0-nál.
(Direkt kihúztam a kábelt, teszteltem, most is vezetéknélküli kapcsolattal netezgetek.) Át kéne szerkesztenem a lapot, nehogy a potenciális felhasználók megijedjenek, hogy az eszköz nem működik Linux-szal? Végül is wikis, úgyhogy elvileg szerkeszthető...
Szerk.: ráadásul most az ndiswrapper kitömörített könyvtárában a make uninstall utasítással le is szedtem az egész progit (minek legyen fent, ha nem kell), és úgy is hibátlanul működik!

Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Filmgyűjtés
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az a vicces, hogy épp mikor telepítettem az ndiswrappert a make és make install módszerrel, ott szerepelt, hogy lsusb-vel tudom listázni az USB-s eszközöket, erre beírom, látom, hogy az eszköz nem szerepel a listában.