Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Neil Watts
üzenetére
Köszi!
Az a vicces, hogy épp mikor telepítettem az ndiswrappert a make és make install módszerrel, ott szerepelt, hogy lsusb-vel tudom listázni az USB-s eszközöket, erre beírom, látom, hogy az eszköz nem szerepel a listában.
Ekkor átdugtam egy másik portba az adaptert, felismerte, és automatikusan csatlakozott (korábban beállítottam már a vezetéknélküli kapcsolat SSID-jét és jelszavát), mindenféle külön Windows-driver telepítgetése nélkül... Pedig a következő lépés az lett volna, hogy akkor beadom neki a Windows-drivert. Ez hogy lehet?
Ráadásul most találtam ezt a lapot: [link], itt meg ezt írják: "Not working, tried with driver arusb_xp.inf from CD. Everything went smoothly in the ndis install, but the device doesn't show up with iwconfig."
Ez meg baromság, mivel a TL-WN821N most hibamentesen megy az Ubuntu 9.10 x86 oprendszerrel - iwconfig-ban pedig ott szerepel szépen a kapcsolat a wlan0-nál.
(Direkt kihúztam a kábelt, teszteltem, most is vezetéknélküli kapcsolattal netezgetek.) Át kéne szerkesztenem a lapot, nehogy a potenciális felhasználók megijedjenek, hogy az eszköz nem működik Linux-szal? Végül is wikis, úgyhogy elvileg szerkeszthető...
Szerk.: ráadásul most az ndiswrapper kitömörített könyvtárában a make uninstall utasítással le is szedtem az egész progit (minek legyen fent, ha nem kell), és úgy is hibátlanul működik!

Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az a vicces, hogy épp mikor telepítettem az ndiswrappert a make és make install módszerrel, ott szerepelt, hogy lsusb-vel tudom listázni az USB-s eszközöket, erre beírom, látom, hogy az eszköz nem szerepel a listában.