Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
Valószínűleg semmi nem fog változni.
sda4-nek mindenképp megmarad attól, hogy átméretezi, de szerintem az UUID is marad ami volt. Múlt héten csináltam egy jfs növelést, annak az a normális módja, hogy a partíciót kitörli az ember a filerendszer alól fdiskkel, majd újracsinálja nagyobb méretben, aztán a többit a jfs mount megoldja. Egy ilyen változtatás után is maradt ugyanaz az azonosítő, gond nélkül felcsatolta a renszer fstab alapján.fradi81 pedig a krusaderről beszél, nem a nautilusról

fradi81:
root megynitáshoz gksu krusader legyen a parancs.
a csomagolt állományokba belépéshez: ha jól emlészem, ha a telepítéskor nem volt fent minden kicsomagoló (pl az unrar, ahogy Valdi írta) akkor a beállításoknál meg kell adni az elérési utat (pl. /usr/bin/unrar)
Aktív témák
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
sda4-nek mindenképp megmarad attól, hogy átméretezi, de szerintem az UUID is marad ami volt. Múlt héten csináltam egy jfs növelést, annak az a normális módja, hogy a partíciót kitörli az ember a filerendszer alól fdiskkel, majd újracsinálja nagyobb méretben, aztán a többit a jfs mount megoldja. Egy ilyen változtatás után is maradt ugyanaz az azonosítő, gond nélkül felcsatolta a renszer fstab alapján.