Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
joey04
titán
Köszönöm, közben ez is megoldódott. most egy nagyobb problémám van:
Nálam is előjött ez a BusyBox probléma, a helyzet a következő:
Feltelepítettem és már használtam is Vista mellett a rendszert,pár nap alatt minden problémát sikerült megoldani.aztán észrevettem amit az első Ubuntu telepítésnél is láttam hogy a BIOS-ban valamiért elállítja az órát.Visszaállítottam az igazira és azóta nálam is BusyBox van.Megpróbáltam megint előretolni az órát hátha akkor elindul de nem segített.semmilyen más változás ne történt.Nagyon idegesítő mert végre szinte minden problémámra és beállításra megtaláltam a megoldást, finomhangoltam a rendszert és az utolsó lépcsőfoknál pofára estem. mit lehet ilyenkor tenni?
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Dell Alienware AW2521HFLA 25" 240Hz Gamer Monitor 27% ÁFÁS - 0248BE
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest