- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Major Major #9207 üzenetére
Szia!
Had jöhessek,légyszi csak vicceltem!
Legalábbis bénaságokat tudnék kérdezni.
Korábban ismerkedés céljából az Opensuse 10.3-at telepítettem,egész elfogathatónak tünt. Nemrég pedig az Ubuntu 8.04-et , ezzel egész jól boldogultam és már kezdtem megkedvelni, már amennyire 2 nap alatt meglehet a nulláról.
(persze csak a beállításokat babráltam,skype-t,opera bőngészőt feltettem, próbáltam személyre szabni a megszokott alkalmazásaim telepítésével)
Szóval,ha egyszer rászánom magam akkor biztos Ubuntum lesz.
Tuti,hogy klasszisokkal jobb az Xp-nél csak mire átáll az ember ( legalábbis én ) addigra kihullik az összes hajam.Itt arra gondolok ,ha elakadok bármilyen témában ,feltenném ide,megkapom a választ ,de azt még értelmezni se tudom. Megsem tudom fogalmazni inkább linkelek egy példát,elnézést a szerzőtől.És ha jól gondolom ilyen és ehhez hasonló megoldások kivitelezéséből egy jó párat véghez kell vinni a tökéletes rendszer kialakításához ill. fenttartásához.Na ez a "sokk" nekem elsőre.
A kérdés:
olvastam valahol ,hogy van egy alkalmazás linux alatt amivel elérhetővé válik a windows-os progi (pl.játék?) Ezt,hogy kell értelmezni a gyakorlatba?Kell hozzá, telepített windows? Játszva tanul a gyerek!
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Windows 11
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest