Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Major Major
üzenetére
Szia!
Had jöhessek,légyszi csak vicceltem!
Legalábbis bénaságokat tudnék kérdezni.
Korábban ismerkedés céljából az Opensuse 10.3-at telepítettem,egész elfogathatónak tünt. Nemrég pedig az Ubuntu 8.04-et , ezzel egész jól boldogultam és már kezdtem megkedvelni, már amennyire 2 nap alatt meglehet a nulláról.
(persze csak a beállításokat babráltam,skype-t,opera bőngészőt feltettem, próbáltam személyre szabni a megszokott alkalmazásaim telepítésével)
Szóval,ha egyszer rászánom magam akkor biztos Ubuntum lesz.
Tuti,hogy klasszisokkal jobb az Xp-nél csak mire átáll az ember ( legalábbis én ) addigra kihullik az összes hajam.Itt arra gondolok ,ha elakadok bármilyen témában ,feltenném ide,megkapom a választ ,de azt még értelmezni se tudom. Megsem tudom fogalmazni inkább linkelek egy példát
,elnézést a szerzőtől.És ha jól gondolom ilyen és ehhez hasonló megoldások kivitelezéséből egy jó párat véghez kell vinni a tökéletes rendszer kialakításához ill. fenttartásához.Na ez a "sokk" nekem elsőre.A kérdés:
olvastam valahol ,hogy van egy alkalmazás linux alatt amivel elérhetővé válik a windows-os progi (pl.játék?) Ezt,hogy kell értelmezni a gyakorlatba?Kell hozzá, telepített windows? Játszva tanul a gyerek!
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D-Link DIR-860L
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
,elnézést a szerzőtől.És ha jól gondolom ilyen és ehhez hasonló megoldások kivitelezéséből egy jó párat véghez kell vinni a tökéletes rendszer kialakításához ill. fenttartásához.Na ez a "sokk" nekem elsőre.