Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Aktív témák
-
válasz
vodkaboy22
üzenetére
Mármint mire vagy pontosan kíváncsi? SSD-n ugyanúgy működik az Ubuntu és variációi mint normál merevlemezen. Particionálásnál figyelj a helyes eltolásra, én a GPartedet ajánlanám mert az élből kihagy 1 MB-ot a legelső partíció előtt. Telepítés után érdemes lehet pár íráscsökkentő műveletet elvégezni, pl. a fájlrendszer naplózásának visszafogását, vagy a fájlok és könyvtárak legutóbbi hozzáférési ideje rögzítésének kikapcsolását.
Vannak akik szerint a /tmp és pár egyéb könyvtár alá érdemes tmpfs-t vagy ramfs-t csatolni, de szerintem ilyesmire azért már nincsen szükség. Elérhető merevlemezt meg nem érdemes a sebességre érzékeny helyekre becsatolni. Én legalábbis azért vettem az SSD-t, hogy kihasználjam a sebességét.
Aktív témák
Hirdetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs