- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
dbius
veterán
Ez a bug vmi kde/ubuntu/kubuntu specifikus hiba lehet. Nekem pl. live-ként futtatva a telepítő cédéről müxik rendesen ez a modul, csupán telepítést követően hülyül meg
hogyan tudod lelőni az X-et:
egy mc-t indíts és:
sudo init 3 (ekkor elvileg le kell állnia, és konzolra kell lépnie)
vagy pedig bootoláskor megadod kézzel, hogy init 3
Többiek:
KWorld sztereo + FM, Conexant 878A(táv,infra fej,dipol antenna,CD)
PixelView Play TV pro, Conexant 878A(táv,infra fej, CD)
Ezen tunerek tudomásotok szerint működnek Linux alatt?? bt878 chipesek, remélem igen... mert a jelenlegi tunerem nem hajlandó, és gondoltam, hogy berakok még egyet, ami Linux alatt is megy... (mielőtt rákérdeznétek, már mindent megpróbáltam/tunk linux gurukkal együtt, hogy életre keltsük a jelenlegi tuneremet, ami egy Leadtek PVR2000, és nincs hangja Linux alatt, egyik disztró alatt sem)
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest