- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
Batman
őstag
válasz
floatr
üzenetére
Szia,
Mint írtam KDE-t használtam hosszú éveken át, Gentoo alatt forrásból telepítve akkor kb 18-20 óra alatt fordult le a kis masinára. Mindig a legfrissebb teszt kiadásokat használtam , így néha ezért bele is futottam hibákba, de akkor igazán tetszett és nekem minden működött vele. A kedvem akkor vették el amikor eljött az új design, ekkor én minőségi visszaesést is éreztem a szolgáltatásokban. Bevallom a jelenlegi verziókat már nem ismerem, de ki fogom hamarosan próbálni, hogy friss valós képet tudjak a mostani helyzetről alkotni. (Talán az új kiadást, számolom a napokat, van egy gép amit fel akarok huzni, de ugy döntöttem már megvárom ezt a pár napot.)
üdv
Batman
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Gyúrósok ide!
- Reklámblokkolók topikja
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- VR topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bioshock 2 Special Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Svájci jellegű bicska eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest