Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
blaces
tag
válasz
Major Major
üzenetére
Ooohh hogyne tudnám, hogy teljesen más KDE van itt 8.10 alatt mint 7.10 alatt, de én nem a KDE-be szerettem bele (persze nekem jobban bejön mint a gnome), hanem magába a Kubuntuba. Opensuse, Fedore, Mandrake linuxok KDE alatt nem tetszenek...

ndiswrapper-ben kérnék segítséget: hát én a programos részét raktam fel (ehhez találtam jó leírást, és nem voltak kétségeim), és nem kínlódtam a terminálban vele, mert itt már több variációt olvastam, meg szerepelt benne valami backlist-ben való írás is (google találatok) és nem akartam kockáztatni, ezért terminált nem próbáltam.
Itt ndiswrapper-rel mi lehet a gond?
Kép link
Hardware presentre: no-t ír ki. És ha a Configure Networkra katttintok, semmit sem csinál. Pedig az inf fájlt betöltöttem, és ahol van mappában még a sys fájl is ott van (ilyet is olvastam, hogy az is legyen ugyanabban a mappában)
Valaki tud segíteni?Madwifi nem vált be sajnos

Aktív témák
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motoros topic
- Samsung kuponkunyeráló
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest