Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
blaces
tag
válasz
Major Major
üzenetére
Ooohh hogyne tudnám, hogy teljesen más KDE van itt 8.10 alatt mint 7.10 alatt, de én nem a KDE-be szerettem bele (persze nekem jobban bejön mint a gnome), hanem magába a Kubuntuba. Opensuse, Fedore, Mandrake linuxok KDE alatt nem tetszenek...

ndiswrapper-ben kérnék segítséget: hát én a programos részét raktam fel (ehhez találtam jó leírást, és nem voltak kétségeim), és nem kínlódtam a terminálban vele, mert itt már több variációt olvastam, meg szerepelt benne valami backlist-ben való írás is (google találatok) és nem akartam kockáztatni, ezért terminált nem próbáltam.
Itt ndiswrapper-rel mi lehet a gond?
Kép link
Hardware presentre: no-t ír ki. És ha a Configure Networkra katttintok, semmit sem csinál. Pedig az inf fájlt betöltöttem, és ahol van mappában még a sys fájl is ott van (ilyet is olvastam, hogy az is legyen ugyanabban a mappában)
Valaki tud segíteni?Madwifi nem vált be sajnos

Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi