- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Aktív témák
-
Még régen egy 10 gigás Quantum vinyómmal csináltam egy aranyos hülyeséget. Win98 alatt dosos fdisk -> fat32, majd format, és már másoltam is rá ezerrel, reboot nélkül. Nem is volt vele különösebb gond, két dolog kivételével. Az egyik, hogy az fdisk innentõl kezdve azt írta, hogy 55GB-os a partícióm, de ez még elment valahogy. Viszont mikor a gép idõnként széjjelfagyott, és reseteltem, akkor utána jött egy jó kis játék: lost clusterekbõl építsünk mp3-at (lego a la Quantum)
Vicces volt, mert elõfordult, hogy egy szám 4kB-s darabokra széthullott, és hallás alapján próbáltam a darabokat binárisan összemásolni. Egy idõ után tök profi lettem a dologban, hehe (múltkor nyertem a D*n*b**s Zenecafat játékán
). Ezt játszottam egy pár hónapig, utána egy haverom vett nagyobb vinyót, amire átnyomtunk mindent és volt új format, majd reboot. Innentõl már nem is volt gond, minden oké volt egész addig, míg a közismerten hibás sorozatból való Q 10GB CX ki nem nyekkent, de ez már egy másik történet.
Aktív témák
Hirdetés
- Arc Raiders
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Horgász topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vicces volt, mert elõfordult, hogy egy szám 4kB-s darabokra széthullott, és hallás alapján próbáltam a darabokat binárisan összemásolni. Egy idõ után tök profi lettem a dologban, hehe (múltkor nyertem a D*n*b**s Zenecafat játékán
). Ezt játszottam egy pár hónapig, utána egy haverom vett nagyobb vinyót, amire átnyomtunk mindent és volt új format, majd reboot. Innentõl már nem is volt gond, minden oké volt egész addig, míg a közismerten hibás sorozatból való Q 10GB CX ki nem nyekkent, de ez már egy másik történet.