Hirdetés

Aktív témák

• Sirpi

senior tag

Még régen egy 10 gigás Quantum vinyómmal csináltam egy aranyos hülyeséget. Win98 alatt dosos fdisk -> fat32, majd format, és már másoltam is rá ezerrel, reboot nélkül. Nem is volt vele különösebb gond, két dolog kivételével. Az egyik, hogy az fdisk innentõl kezdve azt írta, hogy 55GB-os a partícióm, de ez még elment valahogy. Viszont mikor a gép idõnként széjjelfagyott, és reseteltem, akkor utána jött egy jó kis játék: lost clusterekbõl építsünk mp3-at (lego a la Quantum) :) Vicces volt, mert elõfordult, hogy egy szám 4kB-s darabokra széthullott, és hallás alapján próbáltam a darabokat binárisan összemásolni. Egy idõ után tök profi lettem a dologban, hehe (múltkor nyertem a D*n*b**s Zenecafat játékán ;)). Ezt játszottam egy pár hónapig, utána egy haverom vett nagyobb vinyót, amire átnyomtunk mindent és volt új format, majd reboot. Innentõl már nem is volt gond, minden oké volt egész addig, míg a közismerten hibás sorozatból való Q 10GB CX ki nem nyekkent, de ez már egy másik történet.

Aktív témák