- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
El is felejtettem emliteni, hogy ma toltom (toltottem) be a 29. eletevem.
Oregszem...
Apam is felhivott a szuletesnapom alkalmabol, es felvetette, hogy mi lenne ha egyszer meghivna magukhoz ebedelni minket.
Mondtam ok, majd egyeztetunk.
Azert jol esett, hogy felhivott, es felkoszontott.
Par evvel ezelott a szulinapom utan par nappal talalkoztunk, es emlitettem neki csak ugy diszkreten, hogy nem reg volt a szulinapom.
Erre meglepodott, es (szerintem) a szemebe hazudta, hogy elfelejtette a szulinapom.
Eloszor azt hittem, hogy rosszul hallok, de kesobb leesett a tanusz, es tenyleg...
Na koszonom szepem, az egyik nemzom nem tudja, hogy mikor szulettem.
Akkor kelloen nagyot csalodtam az apamban.
Ehhez kepest, hogy most felhivott, es felkoszontott ez akar fejlodesnek is felfoghato.
Kivancsi vagyok, hogy kapok tole vmi ajandekot.
Nem szamitok semmire, igy nem is varok semmit.
Eleg hosszu ideje elvalt apam anyam, igy nem kotelezo elvarnom tole, hogy meglepjen vmivel is.
Meg kulonben is kinottem mar ebbol az egeszbol... ...bar ki tudja... ...apamnak, anyamnak meg 40-50 evesen is az elso szulott pici fia leszek.
Erdekes modon a szulok szemeben a gyerek akarhany eves az csak egy gyerek marad, es nem felnott ember.
Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Xbox Series X|S
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest