- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Figyusztok, nekem az a gondom, hogy nem tudom meghatározni, melyik kimenetre mi menjen. Ha elindítok egy videolejátszást, aztán a Media Playert kihúzom a monitoromról, akkor frankón a TV-n jelenik meg a film, de ha közben elindítok egy játékot, akkor a TV-n összemegy a kép (teljes képernyőről visszavált ablakos megjelenítésre) és elcsúszik, a TV-n látom a monitorom által megjelenített kép egy részét is. Minden esetben előfordul az is, hogy a videolejátszás hibaüzenettel leáll, ha elindítom a játékot. Ha a játékot indítom el először, akkor is ez van, ha a video elindítása után visszaváltok a játékra.
-
-
Jancs
csendes tag
Vettem a Magicompban egy Radeon 8500Le 64 TV-s kártyát Win 98SE alatt a vett 7Tűs Svideo RCA átalakítóval Scartos tévén nincs kép, a driverben nem tudom a TV fület engedélyezni. Vett 7.70-es driverrel is és letöltött új 7.83-assal is próbáltam. Az átalakítónak nincs baja, mert RealMagic DVD kártyával jól működik. Kérdéseim:
1, A Saphire kártya NTSC-s? Át lehet-e állítani Palra(ilyen tévém van PHILIPS 28PT*) Ez lenne a gond?
2, Igaz az, hogy a kártya kimenete rákeres a TVre és ha nincs visszajelzése, akkor nem lehet aktiválni? Pl. a scart TV csatlakozó csak egy irányú OUT. A rákeresést lehet más módszerrel kikapcsolni?
3, Senkinek sem volt még ilyen problémája, csak én akarok Tv-n DVD-t nézni az amúgy szuper Sapphire kártyával.
Segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi.
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple MacBook
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Samsung Gear S3 - második kör
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest