Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Aktív témák
-
Figyusztok, nekem az a gondom, hogy nem tudom meghatározni, melyik kimenetre mi menjen. Ha elindítok egy videolejátszást, aztán a Media Playert kihúzom a monitoromról, akkor frankón a TV-n jelenik meg a film, de ha közben elindítok egy játékot, akkor a TV-n összemegy a kép (teljes képernyőről visszavált ablakos megjelenítésre) és elcsúszik, a TV-n látom a monitorom által megjelenített kép egy részét is. Minden esetben előfordul az is, hogy a videolejátszás hibaüzenettel leáll, ha elindítom a játékot. Ha a játékot indítom el először, akkor is ez van, ha a video elindítása után visszaváltok a játékra.
-
-
Jancs
csendes tag
Vettem a Magicompban egy Radeon 8500Le 64 TV-s kártyát Win 98SE alatt a vett 7Tűs Svideo RCA átalakítóval Scartos tévén nincs kép, a driverben nem tudom a TV fület engedélyezni. Vett 7.70-es driverrel is és letöltött új 7.83-assal is próbáltam. Az átalakítónak nincs baja, mert RealMagic DVD kártyával jól működik. Kérdéseim:
1, A Saphire kártya NTSC-s? Át lehet-e állítani Palra(ilyen tévém van PHILIPS 28PT*) Ez lenne a gond?
2, Igaz az, hogy a kártya kimenete rákeres a TVre és ha nincs visszajelzése, akkor nem lehet aktiválni? Pl. a scart TV csatlakozó csak egy irányú OUT. A rákeresést lehet más módszerrel kikapcsolni?
3, Senkinek sem volt még ilyen problémája, csak én akarok Tv-n DVD-t nézni az amúgy szuper Sapphire kártyával.
Segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi.
Aktív témák
- Honor 200 pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP Dell, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 02.28
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest