- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
darál0w #25126 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy a lapom nem túl erős tuningban (ASRock, 3 éves kb így még a gyengék közé tartozik), a procit pedig már próbálgattam, kb. 2,65-öt ment max, 2,7-n él nem sikerült életet lehelni belé. A deszka legfeljebb 1,35 voltot képes szolgáltatni. Rámjött a tuningolhatnék megint, kísérletezek vele egy kicsit.
-
CJ3
senior tag
válasz
darál0w #25126 üzenetére
Igen le mert IMB vel 10 teszt stabil volt, eddig mikor nem volt az akkor a második után kiirta hogy hibázott
De a végső beállitást azt keményen tesztelem majd itt is az IMB n lenyomatok vele egy 20 as tesztet meg Prime 95 öt is ráküldök biztos ami biztosEzek Tényleg a legjobb ramok
2,2Volton a gyártó 800MHz n garantálja a 4 4 3 8 at
nem a 970 et CL4 ben,
Egyébként régen voltak ilyen ramjaim 1 pár és 940 et húztam ki belőlük 2,1Volt on 4 4 3 8 ban
Jah abból most is itt figyel az eggyik pár a gépben
És a poén hogy 972 őt már nem viszik 2,25 Volton sem, de én nem is fogok nekik itt többet adni nekem már a 2,2V is soknak tűnik közben ez a gyári tuning
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged