- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
monti20 #6585 üzenetére
Csak egy jó vírusirtó kell (pl. AVG nem rossz, és legalább ingyenes), antipyware (nem realtime védelem), meg a Windows saját kacatjai (tűzfal, Defender), utóbbiak sokat nem érnek de legalább nem is fogják a gépet. Tűzfallal meg ne foglalkozz, ha nem értesz hozzá úgysem tudod rendesen beállítani (én sem értek hozzá
) és csak idegesíteni fog minden alkalommal amikor egy program internetet akar használni.
-
monti20
tag
válasz
monti20 #6544 üzenetére
Baszus...
Átállítottam és 1600MHz-en ment is, direkt megnéztem a BIOS-ban, de amikor a Windows-t beakarja tölteni kék halál, újraindul és ez ismétlődik.
Visszaállítottam, csak így volt hajlandó elindulni.
Egy dolog jutott eszembe, majd holnap megint átállítom és egyből formázás új Windows-zal, csak mi lesz majd, ha azzal sem indul... -
NFree
addikt
válasz
monti20 #6521 üzenetére
Ha jól tudom notinál nincs semmilyen user által való állítgatás bioszba, erre vonatkozóan belövik agyárba és kész.
Nos használd a cpu-z progit azzal kisérd figyelemmel a proci órajeleit, aztán terheld valamivel prime everest orthos, ha nem változik az órajel szívás mert átkúrtak, de elvileg emelkednie kell, minden noti ezt csinálja energiatakarékosságból vissza veszi az órajelet, terhelésnél meg ujra 100%-ra ugrik nézd meg. -
uborka3
tag
válasz
monti20 #6503 üzenetére
Ha van lehetőség a szorzó állitására a bios-.ban akkor ott keresgélj. Bár nem hiszem.
Valoszinű csak a energigazdálkodási funkció van bekapcsolva, amit a tulajdonságok - képernyőkimélő - energiaellátás fülön tudsz kikapcsolni ha zavar.
A bios-ban nincs lehetőség a dual bekepcsolására, ha párban vannak a ramok elméletileg úgy kell működnie. CPU-Z-vel letudod ellenőrizni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD A10-9700 / 4 mag / Integrált Radeon R7 / Beszámítás OK!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest