Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
pgeri
tag
Beszéld le. inkább alapjaiból építse újjá mert felesleges pénzkidobás amit most csináltok. Nem lesz abbóla gépből játékgép sose. és nem is fognak menni a játékok!!!ű
Jaah emebrek. Ez a topic a tuningról szól. Szóval aki itt gépigényeket kérdezz az fejezze be. Nem gép építéssel foglalkozunk haem tuningal. Tuningos kérdéseket várok és állok rendelkezésre.
-
pgeri
tag
Ezt így nem lehet megmondani h fog-e szaggatni vagy sem. az a gép már nem játékra való sajnos. Nem fogtok tudni rajta játékokat futatni majd. már min rendszer követelmény legtöbb játéknál h dual core.
A vista mindenféle programmal együtt fogyaszt 1 gb-t ez így van. 2 gb minden játékra elég kell h legyen. deeh már bagóért lehet venni +1-2 gb-t. Nem olyan fontos szerintem. Elmegy játéknál nagyrész a vga a döntő
szar vga=szar játék. jó vga= nagy felbontás. persze proci is kell hozzá. -
pgeri
tag
Hááth. azt a P4-est fellehet húzni simán 3 ghz-ra is. deeh az a táp milyen márkájúú??? Az fontos mert vmi gagyi szar akkor ne erőltesd. Nemtom szerintem akadni fog a cysis. Nagyon kevés az a proci neki. Nefog elfutni. szerintem. öreg az a gép már. Deh emg lehet próbálni. meg sajna az ati HD 2600 seria sem egy bitang kártya.
-
KMT
addikt
Szerintem is csak low-on fog menni. A procit cserélhetnéd valami erősebbre is.
Az meg hülyeség, hogy "2.8 GHz-en fut", megy az 2.66-on is, ettől függetlenül érdemes lesz minél többet kihozni a procidból (ha a P4 lesz), mert bizony proci limites leszel.A tápod az tényleg TÁP, vagy csak tápszerű doboz?

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
talált, de nem azt mondod h aktívan van fenn minden?