- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
800.henrik #41663 üzenetére
A lapodban van döglött kutya elásva, ha az anti-tuning proc lehetőséget kizártuk. A G41 egy irodai chipset, Julika tud rajta tetriszezni, ha a főnök hagyja. Ennyi. No hűtés, tápellátás egy vicc. Nem fikázni akarok igazán, hanem ezvtény.
-
NFree
addikt
válasz
800.henrik #41663 üzenetére
Nem tudom , menyi a ramodnak a működési feszültsége , 2.2v az már szerintem a plafon nagyon hosszútávon. előbb megkeresném hol a proci vége aztán igazítanám hozzá a ramot. de addig 2-2.1v -nál biztos nem adnék neki többet.
Ird le a pontos típust s nézzünk utánna, nekem volt geil ramom anno 800-as cl4 es asszem , de nem nagyon volt hajlandó többet menni, ezért én azt mondom előbb keressük meg mit megy proci, aztán hozzáigazítod a ramot.
Mert a ramtuningal fölösleges bíbelődni, nem fogod észrevenni a külömbséget.
Viszont ha a procit sikerülne feljebb tornászni azzal többet érnél utánna meg hozzá lőni a ramot, már amennyire a körülmények engedik.
Egy 850-900mhz kijönne a ramból is ha kicsit lejebb veszed az időzítéseket, (gondolom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged