- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
syckaloz #2889 üzenetére
Szia!
4Ghz az nagyon jó!Van aki 3,8 fölé nem tudta komolyabb lapban,s nem kezdő.Lehet,hogy ennyit bír a procid(wallos-vagy a lapod)Meg..Tudod a 45-ös csíkszélesség és az 1,55V..SOK!A 65-ösök is nehezen viselik el,s kva jó hűtés kell nekik.Én is adtam 1,765V(bios)65-ösnek(2180)de csak egy teszt erejéig.S tartós(24/7)használatra bios 1,45V fölé azzal se érdemes menni.Szerintem állj le.Sokkal jobban jársz,ha adsz neki egy értelmes feszt,aminnyáron,24/7-ben is gond nélkül tudod hajtani.Ez a fesz a Procid VID-jétől függően azért elég sok mindenre elég.Sztem a max 1,325V(bios)Állítsd be(mch stb alapon)s kezd kitapasztalni,hogy ezen feszen hol a vége.Ha megvan,nézd meg,hogy melyik rambeállítással tudod észzerűen "mellétenni"a ramjaidat.S utána jöhetnek a tesztek(prime sm.FFT+memtest)Ilyen feszen se 2,66-on leszel,s egy ilyen proci 3GHzkörnyékén mindenre elég...
Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- XPEnology
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fűnyíró topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3500X
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest