- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kNG
senior tag
Sziasztok!
A minap sikerült egy Intel C2Q Q8200 procira rátenni a kezem, és meg is kaparintottam!
Szóval most ezt a procit használom, de az alacsony szorzó miatt nehéz tuningolni...lényeg a lényeg 3000 MHz fölé nem szeretnék menni...ez a 3000 MHz meg is van, alacsony Vcore mellett, DE(!) ennek bizony kell a VTT...ha nem adok neki, akkor nem bootol be, adtam neki +0,1 V-t, és akkor bebootolt, nyomtam neki a primeot, és háromnegyed óra után kifagyott...ha +0,2 V-t adok neki, akkor atomstabil, egyébként hűvös is, Distance to TJ max. 42-től 50-ig terjed FULL PRIME teszt alatt, természetesen kisebb terhelés alatt még hűvősebbek...(azt olvastam hogy quad esetében a legjobb, ha a distance to TJ max.-ot 30 felett tartjuk 24/7 use-hoz, ez nekem bőven megvan).A kérdés : ekkora VTT biztonságos-e? Azt olvastam hogy léghűtés alatt a quadok nem szeretik az 1,4-nél nagyobb VTT-t, én nem is akarok neki többet adni...ha jól sejtem 45 nm-es procik esetén a p35-ös lapok alap VTT-nek 1,1 V-t adnak...jó ez a sejtésem? Tehát ha én +0,2 V-t adok a VTT-re akkor a procimat biztonságban tudhatom jó léghűtés mellett? Pasztám is erős szóval azzal nincs gond!
Köszi előre is a segítséget mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- The Crew sorozat
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Linux Mint
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest