- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
válasz kpityu2 #64823 üzenetére
Nincsenek azok begyulladva, sportolói múltamnak köszönhetően már évek óta van bennük kopás, csak ennyire nem jöttek még elő a gondok. A porckorongsérvem is a sport következménye, ugye én már 54 vagyok, nem 20. A szívem meg eleve születési problémás, bal kamra hipertrophia, de nem viselkedett ennyire rosszul soha. Az érdekes az, hogy a vizsgálatok (hidd el, elmentem szinte mindenre az utóbbi egy évben, szerencsére magán úton (eddig) nem volt nehéz bejutni sehova (CT, MRI, stb.), de semmi újabb extrát nem láttak sehol. Most megint megyek egy nagyobb kört szeptembertől. Amúgy igen, két Moderna meg egy Pfizerem van, és tudom hogy a Moderna lórúgás.
[ Szerkesztve ]