- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
Arra van ötletetek, hogy mi lehet így, hogy Párom tesztje ismét pozitív lett? mára írták ki tesztelésre újra, egész eddig alig produkált tünetet a múlt hétvégi eset óta, amikor torokkaparás, torokfájás, nagy fáradtság, nátha jelentkezett nála, tőle kaptam én el, de pont ma újra orrhangon beszél, krákog, furcsa a torka, és pozitív a második pcr. 3 oltása van, érdekes, mert nem tudom mi lehet. Visszafertőzhettem, vagy beköszönt múlt héten és nem küzdötte le teljesen az immunrendszere és most ismét felerősödni látszik? Vagy mi lehet? Nem felülfertőződés, viszont amit fentebb írt valaki, hogy vírustörmelék sem lehet hisz újra tünetei vannak. Mindez 3 pfizerrel. Bár gondolom, hogy ez eléggé ilyen kéztárogatós sztori, de mégis mi lehet ez ?! Vagy ennyire hamar esetleg még át is fertőzhetne akár engem is újra, vagy saját magát?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen házat vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Automata kávégépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- Egyedi ékszerdobozka
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged