- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Cs1csó #32387 üzenetére
Így van, nekem ez is szempont volt Itália miatt.
Ezt lehetett tudni előre is! Ez a topik is tele volt már télen azzal, hogy EMA engedély nélkül az utazás kérdéses lesz majd megfelelő dokumentáció hiánya miatt. Szerintem csak az nem tudott róla, aki kormánymédiából tájékozódik. Tavaszi terasznyitáskor is el lett mondva a Sinoval tukmált fiatalok max. kétoldali megállapodás miatt tudnak csak "kicsimmel horvátba" képeket posztolni nyáron, de pl. Olaszország már nem. San Marino Szputnyikosok se tudtak normálisan menni Rimini tengerpartra. Most lehet tárgyalni, hogy elfogadják a 2 keleti, 1 nyugati kombinációt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Motoros topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged