- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Supernatural volt regen az egyik szeretett sorozatom. Az 5. evad vegeig imadtam minden pillanatat es nem tudtak abbahagyni, mert nezett volt. Azota olyan szinten elfosodott az egesz, hogy az utolso 4-5 evadbol 1-1 reszt lattam csak.
Sam-nek a pokolba kellett volna maradnia Luciferrel es Michaellel. Deannek pedig a csaladjaval uj eletet kezdeni. Ez volt a tokeletes befejezes, de nem...muszaj volt behozni a leviatanokat meg a nem is tudom mar mik vannak azota.
-
oxox
addikt
komolyan mondom, nem értem az embereket...kivan irva, hogy spoiler, majd elolvassák, majd még nekik áll feljebb, hogy de miért nem volt plussz info irva a spoilerhez...
elárulok egy titkot nem kell elolvasni, vagy oldalt van egy kuka ikon a fórumnál, no akkor tuti semmi spoilert nem fogsz itt olvasni.. Amúgy meg, hogy évadzáró spoiler...ne vicceljünk már!!!, lehet kiszivárgott valami, lehet eddig bejött, de nem vehetjük 100%-ra...ennyi erővel mindenre irjuk ki, hogy milyen spoiler...vigyázat
"harmadik szezon második rész spoiler", mert lehet valaki még csak ott tart a sorozattal, és szegény elolvassa, hogy mi történt 4éve, mi meg lelőttük neki a poént.nem tudom, leomlik-e a fal, de gondolom, hogy nem fentről nyilazva próbálják majd megállitani a holtak sereget, ill. gondolom, hogy nem az éjjeli őrség gyújt tüzet alatta olvadjon minek ez.
(#16596) Bele Regis -legjobb
...elolvashatom, vagy a nyolcadik évadról van benne info????
amúgy én egy dolgot nem értek....ha rekordnézett sorozat, rekord kalózletöltött sorozat...akkor miért nem húzzák még? nem ez szokott lenni? ha valami nézett, akkor csinálnak egy 8251 részt is, és már mindenki megcsinált mindenkit, mindenki megvert mindenkit (lásd barátok közt
)
-
törölt tag
válasz
[CS]Blade2 #16589 üzenetére
Fasztudjamilyenspoiler
A white walkerek sebezhetosegerol van szo.Valahol azt olvastam/hallottam, hogy a WK-kat a tuz ugyan nem sebzi, de a sarkanytuz megoli oket is. -
whitezo88
nagyúr
Ha már spoiler: pár éve angolban a Red Wedding rész ment le, de én megvártam mindig a magyart, mert tetszett a szinkron és megszoktam, de ez ugye 2 hét... éppen játszottam volna kis Age of Empires II multit, és egyik tagnak a lobbyban kb. az volt a neve hogy "Robbiskilledbyfreys". Na valahol utána szoktam át az azonnali megnézésre...
-
-
zolka95
őstag
Vajon tud beszélni az Éjkirály meg a whitewalkerek?
Azért örülnék neki ha a végső csatában mondana valamit Jonnak.
Nagyon laza csávónak tűnik.
Mindig csak áll azt les
Jön 3 sárkány azt csak les ugyanúgy, mintha teljesen hétköznapi lenne.
Csak engem érdekel hogy mért teszi mindezt?
Valami oka csak van, remélem kiderül vagy elmondja.
Nekem az kevés hogy benyomták neki azt a izét azt azonnal terminátor módba kapcsolt és csak pusztít. Valami emberi vonása csak kell hogy legyen neki. Valami ok a bosszúra hogy megöljön mindenkit. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #16534 üzenetére
Igen, fiatal még, jelenleg még kisebb, de már most egy szarul forduló, lomha valami. Biztos dagadt is, hogy álladóan csak zabál,
bevetésre viszont csak évente 1x viszik. 6 éves, és kb 6x is volt bevetésen. Mondom, hogy hiányzik a használati utasítás. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
DaveNo1 #16565 üzenetére
Az NK és a górék tűzállóak, legalább is, ha belemennek a tűzbe, akkor az ott addig kialszik. Egyedül a feltámasztottak nem tudnak átmenni a tűzön.
Ez alapján azt mondanám, hogy semmi baja nem lenne, két oldalt kikerülné.S07E06
Az viszont kérdéses, hogy a sárkány mit bír. Ő is feltámasztott, tehát katona vagy ló szint. Szerintem tűzzel bőven nyírható. Ha elégeted, akkor sárkányüveg sem kell. Majdnem biztos, hogy a tűz elszállt a sárkányból, így hideg, jeges lett. Két variáció lenne: hogy egy zombi, mint a ló, és repülni is csak addig bír, amíg nem sérül le nagyon (az NK lova is elég viseletes volt, azért a lábain megy, szóval 2 leszakadt lábbal...hát..) vagy ennek ellenére tud okádni, de akkor majdnem biztos, hogy jeget. Vagy jégcsapszerűen, vagy amit lefúj az megfagy. -
Gyuri27
félisten
válasz
LendvaiFeri1 #16580 üzenetére
-
Laraxior
titán
válasz
Aventador91 #16582 üzenetére
Nem írtam, hogy mi lett velük, hogy vannak.
Szerintem a régebbi évadok sokkal kifejtősebbek, lassabban haladóak voltak.
Pont ezeket a fő csatározós részeket kellett volna hosszabbra venni, nem kevesebb részt egy évadraMost egyébként akkor az a helyzet, hogy senki nem tudja, hogy hogyan is végződik valójában ez a történet?
Úgy értem, azt tudom, hogy nincs megírva még, de ha neadjisten meghal az író, mert ugye már eléggé koros szegény, akkor jöhetnek az alternatív befejezések? Mert erről nem tudok semmit.Mellesleg ez a Jon Targaryen honnan jött? Megjegyzem nem olvastam el a könyveket, pedig megvannakEz a Dany név is nekem új volt. Gyakorlatilag akkor kétféle befejezést látok. Különösebben nem befolyásolja az idei évad, úgyhogy nem teszem spoilerbe.
1. Happy End, mindenki megkapja ami jár. Ki puncit, ki fejvesztést...
2. Nem happy end, esetlegesen a Trónok harca folytatása a Dawn of the Dead. Ami ugye a legegyszerűbb.Én azért reménykedem a happy endben.
-
Laraxior
titán
Szerintem nagyon kapkodnak, nagyon gyorsan haladnak. Ki lehetne ezt fejteni több részen keresztül is.
2 rész alatt odavertek a sárkányoknak, holott égen földön mindenki fél tőlük. -
S e t h
nagyúr
válasz
Aventador91 #16568 üzenetére
Én nem vettem észre, mert egy fekete-fehér junoszty tévén néztem az epizódot.
-
S e t h
nagyúr
Ha Jon és Dany tudnák, hogy a mások meg a nightking kuryafüle egy pusztító erőhöz képest, amelyet távoli földeken spoilernek hívnak.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
LendvaiFeri1 #16542 üzenetére
S07E06
És vajon tovább nő majd? Ha nem, akkor a két élő elég hamar outmatcheli majd (Drogon már most is). -
törölt tag
válasz
Aventador91 #16574 üzenetére
Hmm, akkor a szin stimmel, de nem tuz lesz. Nembaj, ez nekem eleg. Maradhatok a topikban #16575) haypro - Egy olyan kommentre reagalt, ahol az evadzaros epizodrol vagy a kesobbi epizodokrol beszelgettunk. Mivel odairta, hogy eros spoiler, akinek van 1 kis esze, az levagta, hogy "hmm oke, ha a jovorol dumalnak es srac meg nekik is megirta, hogy spoilerezik, akkor lehet nem az eddig megjelent dolgokrol fog irni".
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
Aventador91 #16568 üzenetére
Biztos kilyukadt a "metángázostűzgenerálótüdeje". -
haypro
senior tag
Köszönöm, hogy elspoilerezted nekem az évadzárót. Úgy jöttem olvasgatni ide, hogy láttam a legfrissebb hivatalosan megjelent részt és a kiszivárgottat is. Ennek ellenére sikerült lelőnöd egy hatalmas poént, köszönöm újfent.
Az a MINIMUM, hogy kiírod, hogy évadzáró spoiler vagy hogy kiszivárgott forgatókönyv spoiler. (mint ahogy miután kiszivárgott a 6. rész, külön kérés volt, hogy a spolier elé mindenki írja oda, hogy melyik részről szól. Ezt szerintem mondani sem kellene, evidens) -
Aventador91
őstag
sárkánytűz témára:
észrevettétek, hogy amikor beleállt a jégdárda, elkezdett lángolni a sárkány? pár másodperc múlva ugyanott vér ömlött. -
gyuromoj
veterán
Most értem a végére a LEAKED résznek, de én nem vagyok annyira felpörögve.
Jónak jó volt, de számomra voltak már jobb részek.
Sőt mivel olvastam anno a kiszivárgott forgatókönyvet, így nem üt akkorát. De ez ugye a saját hibámból adódik.
Mondjuk az utolsó rész végére nagyon kíváncsi leszek,hogy mi lesz a Fal leomlásakor. -
Gretel
tag
válasz
LendvaiFeri1 #16563 üzenetére
Hát akkor nem sok értelme lett volna belerakni az egész származás szálat. Meg fogja tudni szépen, csak az a kérdés, hogy mikor és hogyan. Nem véletlen, hogy Brannél ott a sztori egyik fele, Sam kiscsaládjánálk meg a másik. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
-
törölt tag
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
Gyuri27 #16555 üzenetére
Az, hogy halott, szerintem nem kizáró ok. Valami biztos lesz, az kevés, hogy repül, oszt csókolom. Miért ne repülhetne kisebben? Majdnem tökéletesen ellátták így is a feladatot, hogy nem ült rajtuk senki, és nem vargolta őket senki. Bran repülni fog, igen. A madarakkal. -
Gyuri27
félisten
Döglött sárkány miért okádna bármit?
AA Jon észak királya az andolok bla bla akit a fény ura visszahozott miért repülne kisebb dögön mint Dany?
Logikátlan. Dany nem fog átülni ez fix.
Majd Bran vargolja a kicsit. Dany marad a formás seggén. Hogy a tüzhöz legyen jég is. Ott lesz a csicsis nagy kék dőg. Na az majd okád hideget bőven. -
törölt tag
válasz
Razermazer #16547 üzenetére
Te mi a fuckrol beszelsz?
A 7. evad 7 reszes. Aug 28-an (magyar ido szerint) jon az evadzaro.
A 8. evad pedig 6 reszes lesz es lehetseges, hogy ott minden resz 80 perc koruli hosszusagu lesz, de ezt meg nem tudjak, mert el se kezdtek a forgatasokat. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
Razermazer #16551 üzenetére
Ezek már elég régi dolgok, de igen, nagy rá az esély (99%), hogy Jon lesz AA. A fegyver már adott-> Longclaw ,viszont ha lesz Lightbringer... Na akkor ugrik a sárkány a vízbe.
-
vg
addikt
válasz
kár, hogy nem úgy csinálták meg mint WoW Wrath of the Lich King előzetesében amikor a licskirály feléleszti a sárkányt a jég alól... valószínűleg nem fog okádni semmit, ha igen, akkor kék izét amivel felturbózza a zombikat -
Razermazer
őstag
válasz
gghrtz #16550 üzenetére
Lángra keltek egyébként olyan történetek is, hogy Jon maga Azor Ahai(szerintem találó is) csak nem tud róla tény és való ő a megjövendölt Targaryen aki legyőzi a sötétséget, a jeget és a hideget, vagyis nem dany a jogos királyi örökös ha a fiú vonalat nézzük. Ezt maga GRR is bevallotta, hogy a megjövendölt herceg és Azor Ahai egy és ugyanaz, szerinte egy hős, hát most egyébként arra is van szükség.
-
gghrtz
őstag
Egyébként a beszakadt jégen gondolkozott valaki? Elméletileg ott permanensen kurva hideg van, ergo simán olyan vastagnak kellene lennie a jégnek, hogy ne szakadjon be ekkora súly alatt. Lehet a fény ura intézkedett? -
Yummy
tag
válasz
LendvaiFeri1 #16548 üzenetére
Bocs Feri új kommentet akartam, nem neked választ
Elkezdtem nézni én is a 6. epizódot de nagyon szaggat... gépen is tv-n is. Végig ezt fogja csinálni? Nem akarok beletekerni, mert akkor hagyom hetfőigTöbb verzióval is kipróbáltam, ugyan ez a helyzet..
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
Razermazer #16547 üzenetére
Befejezik? Még el sem kezdték.
-
Razermazer
őstag
válasz
#32256704 #16545 üzenetére
Akkor 7/7-ig megyünk most aztán szeptemberben még három rész és vége is ennek az évadnak is.
Arról mit tudtok azt hiszem a sorozatjunkien olvastam, hogy lesz 8-ik évad is, és nem ennyi résszel, hanem hosszabb etappal, vagyis olyan 2-órás részekkel, kb 6 résszel aztán valamikor 2018-2019-ben. Hát remélem addig GRRM megírja azt a két kötetet, ami hiányzik hogy teljes legyen a 7. Úgy legalább az üres időben lesz mit olvasni, most fejezik csak be a 7-ik évad forgatását.
-
törölt tag
válasz
Razermazer #16544 üzenetére
bar csak jovoheten derulne ki
sajna messze meg az aug 28
-
Razermazer
őstag
válasz
Talált süllyedt vagy tűzes jeget, ezért lesz a másik kettőnél veszélyesebb, jövőhéten kiderül a szezonzáróból, hacsak a spanyolok megint berészegednek, aztán kikommunikálják előbb.
De várjuk csak, ahol eltalálta az éjkirály, ott van egy lyuk, ahol kifolyt a tűz is és a vére is, szóval be kéne foltozni valahogy, jah mágia okés -
Gretel
tag
válasz
Hát ha nem, akkor ő lesz az első zombi, aki szereti a tüzet. -
Gretel
tag
válasz
LendvaiFeri1 #16539 üzenetére
Az milyen lenne már.
Remélem amúgy többet nem fog dobálózni, van már neki zombi Viserionja, tessen szépen azon közelekedni, harcolgatni. Ne egyszerűsítsék a dolgát ilyen egy csapásos instant killekkel. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
Gretel
tag
válasz
[CS]Blade2 #16533 üzenetére
Én furcsának találnám, ha az alig pár éve kikelt sárkánykák máris akkorára nőttek volna, mint Balerion, aki volt már vagy száz éves Aegon hódításakor. És a sárkányok halálukig folyamatosan nőnek... Szerintem Drogon maximum kb. akkora lehet, mint Vhagar volt a hódításkor.
(#16536) Razermazer
Na igen, ha élhet még kétszáz évet, simán túl is szárnyalhatja.
Az lenne szép hadigép.
-
Razermazer
őstag
Nah valami ilyesmi páncélra gondoltamBalerion-nak is volt
Huhh még csak 6-éves drogon szóval brutális nagy lesz ha megéri Balerion korát.
-
xenom0rph
őstag
helló srácok,magtárról törölték a legutóbbi 1080p leaked forrást. valaki tudna adni egy linket ahonnan belehetne szerezni?(spoilerekben nem merek keresni
)
köszi!szerk.: nem szóltam.
aki keresné: a legelső magyar világboltban fent van.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
Razermazer #16532 üzenetére
Rhaegal minden bizonnyal Jon pajtija lesz. Viseront piszok nehéz lesz megölni, hiába 2v1. (#16533) [CS]Blade2
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Razermazer #16532 üzenetére
Szerintem benne van az is, de az is igaz, hogy úgy néz ki, hogy Balerion méretűek a sárkányok. A túl nagy sárkánynak nagy a fordulóköre, lassan gyorsít ki, stb. Nehéz tüzérség. Itt az van, hogy testtel hárít mindent.
Ha egyszerűen nem tud megállni vagy elfordulni olyan kicsi távon, akkor lovassal is beleszalad. -
Razermazer
őstag
válasz
Aventador91 #16529 üzenetére
Azt nem tudhatta hogy Drogon azért kikerült már párat előtte, a látomások nem mutatnak meg mindent még a jediknek sem az első számszeríjat amit kedvenc zsoldosunk lőtt rá azt is kikerülte, a második betalált tény. Egyébként az is vicc, hogy ilyen szuper lövő az éjkirály mozgó célpontot telibe jah persze, jó mágikus lény egye fene. A fő probléma az az volt itt, hogy nincs lovasa a másik két sárkánynak, Dany ennyit nem tud irányítani egyszerre, azért ez nem így alakult volna, régi tangaryeneknek mind volt saját sárkánya, több szem többet lát. Majd Jon és Rhaegar plusz a fényhozó ha egyáltalán megtalálják, de az is lehet hogy Hosszúkarom eleve az.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
Aventador91
őstag
valami noob azt írta az egyik faces csoportban hogy kint van a 7. rész is, de gondolom kamu. redditen olvasta
-
gerii
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #16527 üzenetére
Ez a faszi valami istenkirály akcentussal beszél, mindig várom hogy csavarja a szavakat
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
D4v3
őstag
Háttérben a srácnál már elfogyott a CGI budget [link]
-
Bowser
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #16523 üzenetére
ez jó
Ez is nagy kedvenc(már láttam régebben de most újra feldobta a Youtube):
-
oxox
addikt
válasz
S e t h #16509 üzenetére
ezeket már kb 4x linkelték...kb 4hete elsőnek.
(#16519) Razermazer
1-2 sorozatban nincs róla szó (mint a tyrion álltal kisért örökösről sem), tehát nincs.
3 én az óriásra hiányoltam...sárkányra páncél kb mint tehénre a gatya...fejd meg utána
4. igen valószinüleg igy lesz, és valaki(k) szeritnem bele is halnak a küzdelemben a háromból. -
Razermazer
őstag
válasz
Gyuri27 #16447 üzenetére
1: Ez igaz lehet talán,(Mance Rydernek nem véletlenül ezért kellett a tél kürtje? vagy az csak a falat összetartó mágiát töri meg, ezáltal lerombolva a falat, hogy a tervük szerint át tudjanak menni a falon?) bár a későbbi hozzászólásokat olvasva nem biztos hogy így van, ahogy öreg Nan mesélte hogy élnek valahol északon akiket a targaryenek nem tudtak megszelidíteni. Meg ugye az éjkirály még nem talált rájuk. Az baszó lenne ha a jégsárkány felkelne és Jon lovagolná meg(esélyesebb hogy Rhaegalt fogja), vagy Bran irányítaná mint varg. 2: Mi van a sárkánykürttel? ami minden megszólaltatásakor egy emberéletet követel, hatalmas hőt és fényt bocsát ki(Euron Greyjoy találta meg az utazásai során és Danynek akarta adni mi nászajándék, ő akarta elvenni ez sem így történt a sorozatban) a könyvekben benne volt igaz a forgatókönyvírók magasan tesznek rá, már a varjak lakomája óta totál szétvált a két vonal, persze nem is itt tartanánk ha a könyvek szerint haladna a sorozat. 3: A mostani részhez kapcsolódik Danynek már az első számszeríj találkozáskor, csináltatni kellett volna a sárkányokra páncélt, jó tudom az éjkirály ellen nem ér semmit speckó dárdái kardjai vannak. Csak valyriai acél tudta volna ezt meggátolni amit meg tudjuk, hogy ekkora mennyiségben ami egy sárkány mellvértjére kell, nincs az ismert világban. Tutira látta a jövőt az éjkirály, honnak a bánatból lett volna neki ekkora lánca kivontatni Viseriont, ő is olyan mint Bran vagyis azt a technikát is tudja. Végül is a gyermekek teremtménye akik szintén láttak a jövőbe.
Nagyon ütős volt ez a rész nagyon sajnáltam azt a sárkányt, Dany és Jon már biztos, hogy szerelmi szálba bonyolódnak, csak azt nem tudom Jon hogy fogja viselni ha Bran végre valahára elmondja neki hogy Rhaegal fia vagyis Targaryen.4: Ezeket a white walkereket az éj királyt, szerintem csak Bran, Jon, Dany együttműködés nyiffantja ki. A kígyó fejét kell levágni akkor vége a seregnek. Mint fent írtam ha látja a jövőt nehézkes lesz. Hát ennyi nem tudom mi tartozik spoilerbe így inkább abba tettem.
-
batai15
félisten
válasz
LendvaiFeri1 #16507 üzenetére
euron & sam
amúgy viserion halála után miért csak 1 sárkányt mutattak? -
Gretel
tag
válasz
Tywin vs. Brienne.
-
törölt tag
válasz
dondarrion vs petyr
nem lenne hosszu harc
-
pulffy
őstag
válasz
Aventador91 #16508 üzenetére
Engem Euron vedelmezne ... az meg nem is volna rossz a psycho fejevel, na de nem tudom mit kezdene No One-al (Jaqen H'ghar).... ?
22. ki ? -
S e t h
nagyúr
Nagyjából bejött, szóval így már tudom mi lesz a hetedikben is.
spóóólylerKiszivároghatott a Trónok harca hetedik évadának (szinte teljes) története
-
Aventador91
őstag
válasz
nekem 1/1 így cumi
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Az első szám a születési hónapod, Ő a Te védelmeződ.⚔️
A második szám a születésed napja, ő akar megölni.💀Arthur vs Sam....
-
pulffy
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #16494 üzenetére
Koszi, mar csak az kellene tudnom hogy hol tolcsem le a 7/6ot...
-
oxox
addikt
szerintem nincs semmilyen sárkány a fal alatt...sokan szeretnék, dehát én is szeretnék heti 3pihenőnapot.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
A jégsárkány többször említésre került a könyvekben. Pl. azért mondják néhányan,hogy talán van a Falban, mert mikor Jon átment a Falon egyik oldalról a másikra, akkor azt gondolta,hogy olyan mintha egy jégsárkány szájában lenne, és ez többször előkerült. De nem hiszem,hogy a Falban sárkány lenne, mivel többször is járkálnak a Fal belsejében és ez nem az Attack on Titan manga/anime
Illetve a világkönyvben azt írják,hogy állítólag nagyon északon éltek jégsárkányok, de már vagy elpusztultak vagy csak eltűntek vagy vannak akik cáfolják a létezésüket.
A másik ok, amiért többen várnak egy jégsárkányt az az,hogy egyrészt írt Martin egy könyvet egy jégsárkányról, másrészt pedig Bloodraven azt mondta Brannek, hogy megtanítja repülni és ha ezt szó szerint értette, akkor elég gyenge lenne, ha csak egyszerű madarakat tudna Bran wargolni. Mondjuk Bloodraven ezen kijelentésére egyből van cáfolat is, miszerint csak hazudik. Az egyik pl. az, amit a varjakra szoktak mondani "Dark wings, dark words" magyarban gondolom szó szerint sötét szárnyak, sötét szavak, ami arra utal, és Bloodraven is "varjú" volt, mivel az Éjszakai Őrség tagja volt egykoron. A másik az, hogy Old Nan egyszer azt mondta Brannek,hogy ne hallgasson a hollókra, mert mindegyik hazug és egyszer ő is ismert egy ilyen hollót,de ekkor félbeszakították a meséjét. Bloodraven nevében ugye ott a holló/raven, és több dolog is utal arra,hogy találkozott Old Nannel, mikor az még fiatal volt.
És a kb. 3. dolog amiért többen várnak jégsárkányt az az,hogy volt több olyan sárkány, amit a Targaryenek nem tudtak megszelídíteni és nyomuk veszett. Északon a Falon túl pedig volt egy település, Hardhome, ami egy éjszaka alatt hirtelen elpusztult (mint Valyria) és valamilyen tűz eset történt, ettől kezdve pedig szörnyű hangokat lehet hallani a közelben. Ez pedig utalhat arra,hogy az egyik eltűnt sárkány pusztította el a települést és odaköltözött a közelébe. Így ha az elpusztult, akkor nem jég, de egy wight, élőhalott sárkány még jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest