Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka95
őstag
SPOILER
a béna kis stark gyerek mért akar észak felé menni?
SPOILERFigyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
zolka95
őstag
SPOLER
van olyan videó erről a részről, mint a vörös esküvőnél ( vagy minek nevezték) amin a rajongók megdöbbenését vették fel?/SPOILER
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
zolka95
őstag
valaki lenne szíves egy jó pár kérdésemre válaszolni?
családfával kapcsolatos
nem emlékszem a régebbi részekre, ezért kérdeznék:itt a családfa
felülről lefelé haladok
1. Ned Starknak van két testvére
a lánytestvére már halott volt a sorozat kezdete előtt és szerelmes volt Robert királyba?
és hogy halt meg, a sorozatban kiderült vagy csak a könyvben?2. másik testvére, Benjen Stark-ra én tökre nem emlékszem, melyik évadban szerepelt?
3. Ned Stark legkisebb fiával Rickon Starkkal mi a helyzet? Ő rá sem emlékszem már, nem is láttam az utóbbi részekben
4. Cersei Lennister és Robert Baratheon lányát se láttam még, vele mivan?
-
zolka95
őstag
1. "Rhaegar Targaryen" ?
utánanéztem ki volt pontosan, de csak a gameofthrones.wikia-n találtam róla egy családfát
a gameofthrones.hu sajnos nem tölti be a családfa képétrengeteg szereplő van akiket a sorozatban nem említenek
a könyv ennyire részletes a múlttal ?
akkor muszáj lesz elolvasnomFigyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
zolka95
őstag
bocs a hülye kérdésekért, de Kisujj mért öletné meg a Véreb?
és Arya mért ölné meg Kisujjt?kisebb-nagyobb szünetekkel néztem a sorozatot, ezért nem emlékszek csomó mindenre
újra kéne már néznem, vagy elolvasni a könyvet[ Szerkesztve ]
-
zolka95
őstag
a sárkánytojások honnan származnak?
a könyvben azt írják, hogy Árnyékföldről, Asshaion túlrol
de ez hol van? nem találtam a térképenFigyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
zolka95
őstag
válasz whitezo88 #5588 üzenetére
jó nagy térképe van ennek a világnak
én eddig csak olyat találtam, ami a Dothraki Sea keleti oldalán lévő hegységig mutatta és délen azt a másik földrészta könyvekben lesz szó ezekről a távoli földekről? pl hogy szereztek Árnyékföldről sárkánytojást?
ne mondd el, csak arra vagyok kíváncsi, hogy írnak-e ezekről a földekről
még csak az első könyvnél járokFigyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
zolka95
őstag
könyvben most tartok a 3. rész vége felé
a sorozat 3-4. évada ezt dolgozta fel
megnéztem wiki-n mikor jöttek ki a könyvek és láttam, hogy a 4. részt 5 év után adta ki, az 5. részt pedig 6 év után (2011-ben)
6. részt (winds of winter) pedig írja és 7 részre tervezi (7.rész dream of spring)a 3. könyv 1200 oldalas volt ezért 2. évadra bontották
a 4. könyv 900 oldalas szerintem ebből 1 évad lesz
az 5. könyv pedig majdnem 1200 oldalas, szóval ebből is lehet 2 évad leszmár 3 éve írja a 6. könyvet és +2 vagy 3 éve van arra, hogy nehogy utolérje a sorozat
de ha utoléri akkor mi lesz? addig nem jön új évad, amíg ki nem jön az új könyv?
a 7. könyvet biztos utoléri a sorozatmás: a wikin alul, a forrásoknál van egy ilyen: "Kiegészítő novellák"
ezek a könyvhöz kapcsolódó sztorik?Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
zolka95
őstag
Könyves Spoiler!
épp most fejeztem be a 3. könyvet és fhúúú
a végén, az epilógusban...
a többi könyvben lesz még róla szó?Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
zolka95
őstag
a homoszexuális jeleneteknél a színészek is azok?
pl: pedro pascal? biszex?
vagy ilyen merészek?Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
zolka95
őstag
válasz whitezo88 #5889 üzenetére
én most tartok az 5. könyvnél
és abban van az a rész, amikor Bran eléri az öreget
a 4. könyv végén van ez a Cersei-es részBranről nincs is sok fejezet az 5. könyvben, a 4.-ben pedig egyáltalán nincs, mert az csak a királyvári szereplőkről szól
amikor eléri az öreget azon kívül még van egy bran-es fejezet és ennyiszóval le fogják spoilerezni a bran-es részeket sorozatban, nagyon jó -.-
amúgy nagyon jó az 5. könyv mire elérsz oda kb. az első negyedében le fog esni az állad
[ Szerkesztve ]
-
zolka95
őstag
válasz batai15 #6776 üzenetére
Én a könyves topicban már rendesen kielemeztem, hogy honnét származnak és miért jöttek
itt vanA tűz és jég világban olvastam (abban a nagy, képpel illusztrált könyvben) ezeket róla. Figyelni kell minden kis részletre és összeáll a kép
De ezt az Éjkirályt honnan veszitek? Most hallok róla először.
A könyvben volt vagy a sorozatban? Mert nem emlékszem rá.[ Szerkesztve ]
-
zolka95
őstag
válasz batai15 #6827 üzenetére
A könyvben is így van. Bár ott nem találkozott Tyrion és Daenerys szemtől szembe. Tyrion látta Daeneryst, mert rabszolga volt, de Daenerys észre sem vette. Én hülyeségnek tartom, hogy Stannis megégette a lányát. Nem azt, hogy így döntött, hanem hogy a sorozatkészítők csinálták így. Stannis soha nem tenne ilyet a saját vérével. Ez úgy baromság ahogy van. [ Szerkesztve ]
-
zolka95
őstag
-
zolka95
őstag
válasz csababarca #6945 üzenetére
Annyit azért tudunk Benjenről, hogy úgy néz ki mint egy Más, de segít Branéknek északra jutni. Megvédi őket, tud beszélni és jávorszarvason ül. Asszem még hollója is van. Hülyeség volt kihagyni a sorozatból úgy mint a feltámasztott Catelynt is. Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
zolka95
őstag
válasz FireKeeper #6958 üzenetére
Bízom benne, hogy a sorozat befejezése előtt jön ki a két utolsó könyv.
A Winds of winterről már pletykálják, hogy idén vagy jövőre jelenik meg. Remélem még az új évad előtt.A 7. rész írása szerintem nem tart majd sokáig. Mivel már előre eltervezte a sztori végét és csak azt kell megírnia, lezárnia a szálakat. A tűz és jég dala az alcíme a könyveknek. Tehát egy prófécia. A vége már megvan, ezt ő is megmondta. A többi könyvet meg azért írta ilyen sokáig, hogy csűrje-csavarja a sztorit addig amíg úgy gondolja itt az ideje a végének. Azt meg papírra veti, kicsit dolgozik rajta, de nem annyit, mint a többi könyvnél, amikben szinte a semmiből kellett ötleteket merítenie. A vége meg már ott lesz készen.
Ezt egy másik topicban is leírtam
DaveNo1
Könyves spoilerAz álmoknak ugye van jelentőségük. Jon pedig egyszer azt álmodta (az 5. könyvben), hogy egyedül van a Falon égő karddal a kezében, miközben jönnek a Mások és az őrségért kiált. Ez szerintem jelentheti azt, hogy ő Azor Ahai. [ Szerkesztve ]
-
-
zolka95
őstag
-
zolka95
őstag
Csomó sorozatnéző azt mondja, hogy az 5. évadban lévő Más, aki feltáasztotta a holtakat az az Éjkirály.
Ezt mégis honnan a pics*ból veszik? Kezd zavarni, hogy Éjkirályozzák.
Semmi utalás nem volt rá, hogy ő lenne az Éjkirály.
Egyáltalán a sorozatban volt róla szó, hogy ki volt az Éjkirály?Ilyen hülyeséget kitalálni. Nevetséges -.-
-
zolka95
őstag
Melisandre kicsit szomorkás fejet vágott, mielőtt levette a nyakláncát aztán megnézte magát a tükörben. Az a nyaklánc lehet, hogy lassítja az öregedést ezért lehet ilyen idős.
Ha így van akkor mi a francért vette le? Meg akar halni?
Vagy mégis mire készülhet ezzel?Könyves spoiler
Az 5. kötetben viszont ugyanezzel vagy egy hasonló nyaklánccal változtatta más emberré Mance Raydert. És nem is Mance-t égették el, hanem valaki mást, akin szintén ugyanezt a trükköt használta.Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
zolka95
őstag
Egyébként a többi éjjeli őr nem tudja, hogy léteznek a Mások ? Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
zolka95
őstag
válasz LendvaiFeri1 #10717 üzenetére
Lehet a vadak is hallottak Azor Ahairól. Valószínű, hogy Jon az, már ha tényleg igaz, hogy eljön Azor Ahai, aki lángoló karddal harcol a Mások ellen. Az 5. könyvben is azt álmodta, hogy egyedül áll a Falon égő karddal, miközben jönnek a Mások. Az álmoknak pedig fontosak ebben a könyvben. Lehet a három szemű holló akarta, hogy ezt álmodja, mert Bran álmában mondta neki, hogy menjen északra. Viszont a barlangban azt mondta Brannek a három szemű hogy ne féljen a sötétségtől, az a barátja stb... Melisandre pedig gonoszként gondolt erre a "faistenre" meg "álmok urára". Ő pedig ugye pont a sötétséget tartja gonosznak. Csak engem érdekelnek ennyire az istenek? (nem vagyok vallásos ) Nem tudom eldönteni melyik a jó és gonosz. A tűzpapok tudják feltámasztani a halottakat. Ez jó. Nem tűnik gonosznak. Csak azért mégsem pontosan ugyanaz az ember tér vissza, ugye. Ez már egy kis sunyiság. A három szemű holló eddig nem tűnt gonosznak. Szerintem fináléban fontos szerepük lesz ezeknek az isteneknek. Főleg mert Bran lesz az utódja a három szeműnek. A tűzpapok szerint két isten van, amelyiknek ők imádkoznak és a gonosz, a sötétség ura. Na az a Mások vezére vagy istene lehet, akit Éjkirálynak hívnak. Csak a háromszeműt nem tudom hova rakni. [ Szerkesztve ]
-
zolka95
őstag
válasz LendvaiFeri1 #10720 üzenetére
De a könyvben valamit mondott erről és az nem lozitív volt, annyit tudok.
Jonnak nem lesz semmi baja, nem azért írtam. Az istenek miatt. A könyvek alcíme is az, hogy Tűz és jég világa 1, 2, 3...
Jó és gonosz. A két isten.
Meg emlegetnek proféciákat is erről. Az öreg Targaryen is aki a Falon van azt mondta Samnek, hogy mindenki azt hitte, hogy Rhaegar lesz az akiről a prófécia szól. De tévedett, mert Daenerysről. (Legalábbis ekkor már így gondolta az öreg)És mikor Stannis megmutatta a lángoló kardját, az öreg Targaryen faggatta Samet, hogy mégis hogy világított a kard stb, mert ugye vak volt. Valamiéft fontosnak tartotta ezt a dolgot. Az olvasó/néző ugye tudja, hogy ez csak trükk csak az öreg nem, ezért akarta tudni Quarth-ban, amikor a boszorkány palotájában volt Daenerys látta a múltat. Egy nő fogta a csecsemőjét Rhaegar énekelt neki és azt mondta ő lesz az akiről a prófécia szól.
Amikor pedig Barristan mesélt Daenerysnek Rhaegarról, akkor azt mondta, hogy gyerekkorában nem érdekelte a harc csak a könyvek és a tanulás, mígnem olvasott valamit, amitöl teljesen megváltozozz és elkezdett vívni tanulni.[ Szerkesztve ]
-
zolka95
őstag
válasz Gretel #11121 üzenetére
Abba bele gondoltatok már mikor olvashatjuk az utolsó könyvet?
Ha idén megjelenik a winds of winter, akkor jövőre olvashatjuk magyarul. Tehát 6 évet kellene várni az 5. kötet megjelenése óta.
Ha az utolsót is ennyi ideig írja, akkor 2023-ban már olvashatjuk.
Kb 2014-ben kezdtem el olvasni a könyveket. Azaz 19 évesen. 2023-ban én 28 éves leszek.
Egyáltalán valakit érdekelni fog még a 7. kötet a megjelenésekor?
Rég vége lesz a sorozatnak. Nem lesz hype. Lehet senki sem fogja venni a könyvét. Vagy addigra megmurdel.Engem ez rohadtul zavar hogy nem képes megírni egy könyvet.
[ Szerkesztve ]
-
zolka95
őstag
válasz LendvaiFeri1 #11165 üzenetére
Lesz az még ma is szerintem
-
zolka95
őstag
válasz #45997568 #11178 üzenetére
na én már most belekavarodtam ebbe akkor most az is lehet hogy ő suttogott az Őrült királynak és ő miatta van az egész sorozat, tehát ő a rendező így most bármi történhet, mert megváltoztatja a múltat?
ez így nem nagyon tetszeneFigyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
zolka95
őstag
Azt a részt nem értem még, amikor az Éjkirály megfogja Bran kezét.
Ekkor Bran a múltban volt? Vagy a jelenben? ez is nagyon zavaros
És mivel a jel által megtalálta, akkor megtalálja bármikor, nem? Különben sincs sok esélye Meerának elmenekülnie Brant maga után húzva. Ott valami komoly dolognak kell történnie, hogy túléljék. Bran majd át wargol az Éjkirályba azt jóvanA sorozatban egyáltalán beszéltek már ezelőtt az Éjkirályról? Mert nem emlékszem rá. Könyvben volt róla szó azt tudom. De a sorozatban mikor? És Nyár (a rémfarkas) mióta fehér bundájú? Könyvben barna, de a sorozatban is eddig barna volt, nem?
Csak Jon farkasa fehér. Ez baki?Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
zolka95
őstag
Game of Thrones 6x06 Promo "Blood of My Blood"
Lehet hogy most bukkan fel Hidegkéz és ő menti meg őket? [ Szerkesztve ]
-
zolka95
őstag
válasz nightmanager #11189 üzenetére
Azért mert Westeroson először csak az erdő gyermekei éltek. Aztán jöttek keletről az emberek (Elsőknek nevezték) és háborúztak velük. Nem sok esélyük volt a gyermekeknek ezért haltak ki ennyire. Aztán békét kötöttek.
Ennyit tudtunk eddig.
Most pedig kiderült, hogy ők teremtették a Másokat az Elsők ellen.A Falat is varázslat védi és a legenda szerint az erdő gyermekei segítettek ebben.
Meg asszem Építő Brandon csináltatta. Az meg lehet Bran lesz a jelenbőlFigyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
zolka95
őstag
válasz #45997568 #11195 üzenetére
Honnan tudod, hogy ki az a szereplő?
Teória vagy az a csávó szivárogtatta ki az infót, aki az előző részekét is?Ha csak teória az érdekelne, ha viszont spoiler akkor nem. Egyébként észrevettétek, hogy az új papnő is ugyanolyan nyakláncot hord, mint Melisandre? Szóval nem olyan jó csaj az [ Szerkesztve ]
-
zolka95
őstag
válasz #45997568 #11269 üzenetére
Ha ilyen könnyen ledönthető a Fal. Akkor az Éjkirálynak elég lett volna csak megérinteni egy Éjjeli őr kezét és hagyni futni. Aztán dőlt volna a Fal. Persze lehet, hogy sereget gyűjt és majd ezután fog a Falhoz menni. Azt várja, hogy arra menjen egy gyanútlan őr Az se biztos hogy az az Éjkirály az-e akinek gondoljuk. Én ezt sose értettem. Az 5. évadban jelent meg először. Nevét nem tudtuk bár mindenki így hívta a neten. Aztán az utóbbi részben egyszer csak így hívták, minden előzmény nélkül. Vagy én nem emlékszek valamire? A könyv szerint egy Más asszony csábította el aztán ketten uralkodtak a Fekete Várban és az irányításuk alá vonták az ott lévő őrséget. Aztán a Starkok meg a vadak összefogva megindultak meg ellenük. Hogy megölték-e arra nem emlékszem. Arra gyanakszom, hogy az igazi fő Más az akit először átalakítottak az erdő gyermekei. Igaz, hogy ez az "Éjkirály" különbözik a többitől, de a 2. évadban is mutattak egy hasonló Mást aki a csecsemőt változtatta át. Vagy az az "Éjkirály" volt? Enlékezetem szerint nem, csak hasonlított rá. [ Szerkesztve ]
-
zolka95
őstag
A következő részben valószínűleg a Tower of Joy lesz benne, nem? A cím erre utal: Blood of my blood.
És a következő rész a "The Broken Man". Erre van valakinek ötlete, hogy mire célozhatnak?
Én Sandor-ra tippelek vagy Theonra.
Mert a pletykák vagy teóriák szerint ő küzd meg a Heggyel.[ Szerkesztve ]
-
zolka95
őstag
válasz Dyingsoul #11359 üzenetére
A könyvben volt egy fickó, akit Hidegkéznek neveztek. A leírás szerint külsőleg egy Más. Halott, nem eszik, nem iszik, nem alszik. Beszélni tud és egy élő jávorszarvason lovagol. Irányította a hollókat, rengeteget. Ezzel mentette meg Sam-et a Másoktól és testvérnek szólította. Szóval valamikor az Éjjeli őrségben szolgált. Mi van ha ez az ember volt az akit leszúrtak? Mi van ha ő nem fordult a gyermekek ellen? Mert a zombik ellen harcolt és segítette Samet és Brant is a három szemű holló kérésére.
És csak némelyik Más fordult ellenük.[ Szerkesztve ]
-
zolka95
őstag
Daeneryst hányszor is árulták már el? Kétszer?
Azt mondták neki, hogy 3x-or fogják, aranyért, szerelemért meg még valamiért.Emlékeim szerint ebből kettő már teljesült és a könyvben azon agyalt ki fogja szerelemért elárulni.
Daariora tippelnek a teóriában, de mi van ha Ser Jorah fogja?
Ő aztán nagyon szerelmes. Drámai lenne az árulása[ Szerkesztve ]
-
zolka95
őstag
válasz LendvaiFeri1 #11367 üzenetére
Na meg ezek a Starkok. Valami közük van ehhez az egész sztorihoz.
Most nem a főszereplőkre gondolok.Hanem olyan furcsa nép, ezt mondta is Ned valamelyik fiának, hogy az északi emberek mások, mint a déliek. Furának tartják őket délen. A mocsárlakók is furcsa népség, akik jóba vannak a Starkokkal. Túlságosan különböznek bármelyik nagy - vagy kis háztól Westeroson.
És a videóban, amit Ned is mondott Jonnak, hogy több ezer éve mindig van egy Stark a Falon. Kell is lennie. Ezt nem tudom mondja-e.
Szóval a Starkoknak nagyon sok közük van a Másokhoz meg az erdő gyermekeihez. Ugye már csak ők imádkoznak a varsafáknal Westeroson.
Csak nem tudok semmi olyat, ami miatt tényleg hozzájuk köthetőek.
A könyvből ott az Éjkirály legendája. Stark volt.
Szerintem akit a gyermekek átváltoztattak az is Stark volt. És szerintem nem az Éjkirály volt az, akit a sorozatban láttunk. Mert itt írta valaki, hogy fontos személy, de nem mondja el ki az.
Ezzel kizárhatjuk azt, hogy ő az Éjkirály, mert azt mindenki tudja, hogy ő eléggé fontos Ezzel nem mondana újdonságot, tehát valaki más volt ez egészen biztos.Martin mondta, hogy itt nincs jó és rossz. Mindenki meghal. De a Starkok ősei közül én még nem hallottam egyikről sem rossz tulajdonságot. Hogy őrült lenne, kapzsi vagy akármi. Ellenben a többi ház történelme során volt mindenféle. Még a Targaryenekében is, pedig ők eléggé fontosak meg csak nekik van/ volt sárkányuk.
Az se véletlen hogy találtak pont annyi rémfarkast, hogy az összes gyereknek jusson, Joné, aki fattyú, pedig pont albínó farkas.
És mikor a sorozat elején a Falról elmenekül valaki, mert egy zombit látott akkor erre nem reagált Ned sehogy mielőtt lefejezte.
Nem mondta azt neki, hogy bolond vagy valami mást, de nem is lepődött meg rajta. Furcsálltam is már akkor.
Hiheti azt, hogy hazudott. De aki megszökik a Falról minek hazudna pont ilyet? Ezzel nem mentené a bőrét, mert senki nem hiszi el.Tudja Ned is, hogy ilyen hihetetlen dolgot hazudni az életéért valakinek baromság.
[ Szerkesztve ]
-
zolka95
őstag
válasz abridabri #11392 üzenetére
Hát eddig hinni lehetett a jósoknak.
Az Ujjaknál, ahol Petyr Baelish született, ott volt egy boszorkány, akihez elvitte az apja Petyrt gyerekkorában és azt mondta neki, hogy nagy ember lesz, sokra viszi. Konkrétan nem tudom mit, de arra célzott, hogy gazdag lesz és nagy területei. Ugye a völgy.Akkor még ott van Cersei gyerekkori jóslása a boszorkánytól, ez benne is volt a sorozatban.
Királynő lesz, de egy szebb és fiatalabb majd átveszi a helyét (Margery) és meghalnak majd a gyerekei aztán a valonquar (kis testvér) végez vele. Ez valszeg Tyrion lesz, de Jaime-ről is vannak teóriák, mert ő később született, mint Cercei.A könyvben meg Daenerys figyel erre a 3 árulásra, 2 már teljesült és már csak a szerelemért lévő árulás van hátra, amin néha töprengett Dany, hogy ki lehet az.
A sorozatban már nem emlékszem mennyire foglalkoztak ezzel.
Szóval azért a jóslatokat nem kell csak úgy fél vállról venni. Bran a múltat tudja megnézni, akkor mért ne tudnák a jövőt is?A sorozatban/könyvben sok varázslathoz vérmágia szükséges. Cerceitől kért is egy csepp vért a boszorka, Daenerysre nem emlékszem, Petyr meg nem említette ezt.
Szerk: Hujjaj most eszembe jutott valami
Ugye Euron Greyjoy elküldte Victariont hajókkal Danyhez, hogy elhozza Westerosra és feleségül vegye aztán majd ők ketten uralkodnak Westeroson. Akár ez is lehet a szerelem-árulás. Igaz, hogy nem igazi szerelem, de mégis
A jóslatok sosem egyértelműek.[ Szerkesztve ]
-
zolka95
őstag
Az utolsó résznek ugye Winds of Winter a címe. Benjen pedig azt mondta, hogy így vagy úgy, de átjutnak a Falon a Mások (Amazok ).
Szóval tuti ez lesz benne, az pedig epic leszFigyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
zolka95
őstag
Nekem ez a rész nem tetszett. Margery azzal a rózsával azt üzente a nagyanyjának, hogy a Tyrellekkel van?
Valamit nagyon sunyiskodik a csaj.Az előzetesben ugye Cercei mondja a fanatikusoknak, hogy az erőszakot választja. A bajnoka ugye a Hegy, Sandor pedig önként fog vállalkozni rá hogy megküzdjön a testvérével, mert gyerekkora óta utálja. Semmi érdekes, izgalmas rész nem volt ebben az epizódban.
Mindenki sejthette, hogy Clegane-re utal a cím. Valahol olvastam is egy teóriát, hogy valszeg ezeknél az embereknél lesz, akik a könyvben is szerepeltek.Jon meg Sansa sereget gyűjtött, ezt is tudtok hogy így lesz.
Megtudtuk, hogy Yara meg Theon Daeneryshez mennek. Ez se újdonság. Seggek meg csöcsök között kinyögte ezt a mondatot, hurrá!Ami jó volt az, hogy Aryát megtámadták meg hogy Margery valamit tervez, valamire készül. Ez a két jelenet pedig ugye elég rövid volt.
Sz@r rész volt.[ Szerkesztve ]
-
zolka95
őstag
Az arcnélküliek hogy döntik el, hogy kiket ölnek meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DIGI internet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- YouTube
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest