- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
vvega30
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #17999 üzenetére
Állandóan tátva a szája.. mint egy guminőnek...
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Heloka.
-
raider21
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #17995 üzenetére
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Tour the Games of Thrones Set with Emilia Clarke!
(#17994) Izzé
Nekem is az a favorit. Itt még magyar szinkronnal néztem. Laikusként nem értettem, hogy Longclaw miben különbözik a többi kardtól. A kilencedik részt szinkron hiány miatt már felirattal néztem, így emiatt egy fordulópont is volt ez a rész.
-
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #17988 üzenetére
5 08 Rideghon. Na meg a fattyak csatája. De inkább az előbbi.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
-
TSanya
aktív tag
válasz
Az előttem említett 2 epizód mellett nekem még favoritom a 4. évad utolsó része
-
edari
őstag
válasz
jonnyjoker01 #17990 üzenetére
+1. a hatodik évad utolsó két része.
7 évad ezek után egy hatalmas csalódás volt, el is veszett az érdeklődésem a sorozat után. Őszintén szólva már nem is érdekel a 8. évad. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Nekem a hatodik évad utolsó két része az örök favorit. Egyszerűen zseniáliaan oldották meg a fattyúk csatáját, az évadzáróban pedig egyszerűen tökéletes volt a néző "húzása", a feszültség fokozása, gyönyörű zenével spékelve. Emlékszem első nézésre haverokkal néztük meg a 6. évadot egyszerre (
), az évad átlagos, nem túl eseménydús részei után hatalmas pofon volt ez a két rész. Le kellett volna videózni a reakciónkat
-
Gretel
tag
válasz
Nehéz kérdés, több is van. Talán a 3x09 és a 4x08, amik kicsit kiemelkedik a többi közül, ami furcsa, mert ugyanakkor utálom is ezt a két részt.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
raider21
aktív tag
válasz
TywLannister #17984 üzenetére
Missandei -re tippelnék, mint Hadigép.
-
TywLannister
csendes újonc
válasz
LendvaiFeri1 #17981 üzenetére
Hulkdor felett az ki lehet?
-
raider21
aktív tag
Az Arcnélküliek & A Fekete Fehér Ház Története - A Tűz és Jég Világa
[link] -
raider21
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #17981 üzenetére
Kész...!
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
TywLannister #17979 üzenetére
-
TywLannister
csendes újonc
Lassan haladok a topic elolvasásában, de az első 1500 hozzászólással kész vagyok.
Többször láttam a sorozatot és olvastam a könyveket is.Lehet volt már róla szó itt, egy időben lehetett hallani valamilyen előzménysorozatról. - Van ezzel kapcsolatban valami fejlemény, vagy hír?
-
laceszgamer
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #17977 üzenetére
"Sophiessausagereviews"
Na most azért őszintén, van aki nem gondolt semmi rosszra?
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Sophie leleplezte titkos hobbiját!
Gyuri, mit szólsz ehhez?
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #17974 üzenetére
-
GODx
tag
válasz
jonnyjoker01 #17974 üzenetére
A cikkben jelölve van, hogy mettől spoileres. Konkrétan annyi, hogy megköszönik az eddigi kemény munkájukat.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #17973 üzenetére
Ahh nem akarom elolvasniiii
Jöjjön már az a 2019
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
raider21
aktív tag
Legutóbb a Trónok harca egyik főszereplőjének lehetséges haláláról jöttek spoileres hírek, most pedig kiderült, hogy vajon túlélte-e az Éjkirály a Fal elleni támadását sokak kedvenc karaktere, Beric Dondarrion. A félszemű férfit a legtöbben lángoló kardja miatt ismerik, mely a produkcióban a szereplő legfontosabb védjegyévé vált. Az HBO sikersorozatát jelenleg is forgatják, a GOTlike Locations pedig belopózott a felvételek helyszínére, Magheramorne Quarry-be, ahol olyan dolgot láttak a rajongók, amit érdemes volt kamerával rögzíteni. Alább spoilerekkel folytatjuk!
[link] -
Izzé
őstag
válasz
jonnyjoker01 #17966 üzenetére
Nagyon jó!
-
jonnyjoker01
veterán
Game of Thrones Season 8 Leaked Footage Explained
Egy pillanatra elhittem
Aztán ránéztem a naptárra
-
raider21
aktív tag
Durva spoilerek érkeztek a Trónok harca 8. évadának forgatásáról
Vigyázat, a cikk folytatása spoileres lesz!Az Észak-Írországban található Magheramorne Quarry-ben jelenleg is zajlanak az HBO legfontosabb sorozatának, a Trónok harcának a munkálatai. Az utóbbi évadokban itt vették fel az Éjjeli Őrség főhadiszállásánál, a Fekete Kastélynál zajlott snitteket is. Nemrég arról szivárogtak ki képek, hogy Daenerys Targaryen, a Makulátlanokból összeállt serege is megérkezett Északra. Most pedig ennek, a vélhetően brutális csatának a végeredményéről érkeztek fotók, melyben egy fórumozó szerint a Mások, a dothrakiak, Szürke Féregék, és az északi seregek is részt vesznek.
[link] -
jonnyjoker01
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #17962 üzenetére
Ez de gáz
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
GODx
tag
válasz
LendvaiFeri1 #17960 üzenetére
Ment a privát.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
GODx
tag
Brutális egy album jött ki pár órája a forgatásról, vigyáznék az internettel.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
LendvaiFeri1 #17954 üzenetére
-
vvega30
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #17954 üzenetére
Hogy rámarkolt már a farkasos
nyalókáraizébotraööö nyélre vagy mi az... -
-szabi-
addikt
Top 10 - A legkeményebb csajok a tévéből: Első helyezett
üdv
-
@rglaaf
veterán
-
raider21
aktív tag
A sorozat munkálatai jelenleg a Magheramorne elhagyott kőbányájánál zajlanak, ahol a stáb egy óriási zöld hátteret rakott ki. A helyszín korábban olyan fontos történéseknek adott otthont, mint a Feketevízi-csata, vagy a Hardhome-ban történt mészárlás. Az utóbbi évadokban itt forgatták az Éjjeli Őrség főhadiszállásánál, a Fekete Kastélynál készült snitteket is. A fotók alapján Dany serege, a Makulátlanok itt bukkan majd fel a 8. évadban, ami azért érdekes főleg, mert Szürke Féregék nem nagyon jártak még ennyire Északon. Újabb képek szivárogtak ki a Trónok harca 8. évados forgatásáról
[link] -
TSanya
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #17942 üzenetére
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
S e t h
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #17938 üzenetére
Lyézus Márja !
-
raider21
aktív tag
Torrhen Stark "A Térdeplő Király" Története - A Tűz és Jég Világa
[link] -
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
LendvaiFeri1 #17935 üzenetére
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
raider21
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #17931 üzenetére
Azért nem teljesen. Arról elmélkedett az alelnök asszonyság, hogy 1 spin of az tuti biztosan lesz, de a költségeket reálisan kell majd kezelniük, mert amennyiből a 8 évad készül annyit nem lehet már ráfordítani, így kb. mint a GOT 3. évada, nagyjából annyiból fog készülni az előzménysorozat, és '20 -ban már képernyőn lesz.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
raider21
aktív tag
A Trónok harca mindig híres volt arról, hogy nem bánt kesztyűs kézzel még azokkal a karakterekkel se, akiket nagyon szerettek a nézők. Az elmúlt évadokban rengeteg közönségkedvenc halt meg, egy friss nyilatkozat szerint pedig a 6 részes 8. évad ebben a tekintetben folytatni fogja a hagyományokat. Francesca Orsi, az HBO drámasorozatokért felelős alelnöke az INTV konferencián arról beszélt, hogy még a színészeknek is mekkora sokkot okozott, amikor szembesültek a Trónok harca-beli sorsukkal.
-
raider21
aktív tag
A Trónok harca már az első évadában formabontó volt, abban a tekintetben, hogy az új nézőket brutális fordulatokkal tudta sokkolni a sorozat. Ned Stark lefejezése után jött a vérengzős Vörös Nász, aztán a Joffrey halálát hozó Lila Nász, de említhetnénk a Cersei által Királyvárban elkövetett merényletet, Jon feltámadását, vagy épp Viserion jégsárkánnyá alakulását. A produkció színésze, a Jorah Mormontot alakító Iain Glen szerint a befejező szezon se lesz unalmas, a nézők nem győzik majd kapkodni a fejüket a látottak miatt.
A 8. évad történetéről mesélt a Trónok harca egyik szereplője (spoilerveszély)
-
raider21
aktív tag
Az Éjkirályok Története, Könyv vs Sorozat - A Tűz és Jég Világa
[link] -
monti0222w
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #17921 üzenetére
A sorozatnak, persze csak az lehet, a könyvben másabb lesz szerintem a befejezés.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Így lesz vége?
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
S e t h
nagyúr
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
S e t h
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #17906 üzenetére
De rossz lehet neki!
-
Grave_444
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #17910 üzenetére
Nem írtam olyat.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #17908 üzenetére
Mindenki meghal, vége. Nem lesz a minden főszereplő túlélős happy ending. -
Grave_444
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #17906 üzenetére
Ha az lesz, ami kiszivárgott mi már hónapok óta tudjuk.
-
raider21
aktív tag
Kiszivárgott az első hivatalos poszter a Trónok harca utolsó évadához
[link] -
raider21
aktív tag
Egyáltalán nem az aktuál belpolitikai áthallásai miatt, de ettől a képtől momentán dőltem a röhögéstől.
De mint tudjuk, már késő! A Dothrakiak már betelepültek Daenerys vezetésével Westerosra a 7. évadban látottak alapján.
Persze nekünk Daeny kedvelőknek ez jó hír!?!
Csak még nagyon messze az a '19 tavasza és a 8. évad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest