Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
haypro
senior tag
válasz D4rkm4n #3185 üzenetére
Nem tudom, nekem nem szimpatikus az őt alakító színész. A SUITS-ban is játszik, már 1 évad óta. Valahogy nagyon nem rokonszenves. Nem bírom ahogy beszél.
Persze ettől még jól alakítja Varyst.
Mai HIMYM poén:
,,-Barney, ha kiderül, hogy rokonok vagyunk, nem olyan nagy ügy ez. Úgy sem akarunk gyereket.
- Még ha akarnánk is, tudjuk, hogy Joffrey király szülei is testvérek voltak, mégis igazságos és bölcs vezetővé cseperedett"
[ Szerkesztve ]
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
haypro
senior tag
Írd ki, hogy könyvbeli spoiler!
Mivel ez a sorozat topikja, az ember azt hiszi, hogy a sorozatban lévő spoilert akarod lelőni. Azt meg láttam végig.Ezért vígan elolvastam amit írtál.
De nem volt benne ilyen párbaj,,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
haypro
senior tag
válasz enginev3.0 #3197 üzenetére
Hiába írnál nekik, könyv alapján készül, amiből már 5 rész van, és úton van a hatodik.
-
haypro
senior tag
válasz enginev3.0 #3244 üzenetére
Nektek ez a csaj szép? Egyértelműen a legrondább 70 alatti nő a sorozatban. Gülü szemek, semmi alak, sorozaton kívül is fiús. Ráadásul nagyon fiatal..
Ilyen ízléssel én még nem találkoztam...,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
haypro
senior tag
Szerintem is gyenge, időhúzó rész volt. Mi olyan történt, amit eddig nem tudtunk?
Benjen megmenti Bran-t. Tudtuk, hogy így lesz. Megoldhatták volna jobban is. Arya meg gyengébb jellem, mint gondoltam, bár nem is értettem, hogy miért lenne jó neki szimpla szívtelen bérgyilkosnak lenni, akinek nincs semmiféle érzelmi kötődése.
Királyvárban patthelyzet van, bár nem lehet tudni, hogy a két(vagy több)színű Margery tényleg ilyen idióta vallási fanatikus lett, vagy csak a helyzetet használta ki, hogy kiszabadulhasson..?
Dany szála Szvsz semmi értelme nem volt a részének.egyre jobban idegesít, Tyrion és Varys nélkül kifejezetten irritáló. Egyszer már a nép letérdelt előtte, és tudjuk, hogy van sárkánya.
Azt magyarázza már meg nekem valaki, hogy mi a fenéértmenne a Dothraki nép egésze Westeros-ra Daenerys-szel? Nem értem, mi motiválja őket. Semmiféle konfliktusuk nem volt az ottaniakkal, marha messze van, semmi érdekeltségük nincs ott. Az kultúrájuk is merőben különbözik. Remekül elvannak ott, ahol vannak. Dany meg hiába Viharszülött meg a Sárkányok anyja, nem közülük való. Menjen, repkedjen sárkányokkal máshol. Egyszerűen nem értem, hogy lehetnek ilyen birkák.
Ja, meg azt Dany hogy gondolja, hogyfogja kordában tartani a a dothraki-csürhét Westerosban? Kicsit ellentmondásos nekem, hogy ahol most van, az emberek felszabadítása és biztonsága a legfontosabb neki, pedig azt akarja, hogy a horda rombolja le a házakat/várakat, fosztogassa az ártatlanokat, erőszakolják meg a nőket? Hogy fogja őket félre állítani? [ Szerkesztve ]
-
haypro
senior tag
válasz maximilian4 #11515 üzenetére
Nem olvastam a könyveket, csak az első részt.
Nekem egyértelmű volt. Benne volt a trailer-ben is.
Te a magyar nyelvet a lehető legmagasabb szinten művelheted, ugyanis én a szerény tudásommal nem látom, hogy hol írtam azt, hogy "minden rész gyenge". Egyetlen egy részről írtam.[ Szerkesztve ]
-
haypro
senior tag
A sorozat szerint a Mások ellen egyértelműen Bran a counter. "Ben bácsi" is mondta neki, hogy mire jön az Éjkirály, készen kell állnia.
Jon csak összefutott velük egyszer-kétszer[ Szerkesztve ]
-
haypro
senior tag
válasz LendvaiFeri1 #11646 üzenetére
A sorozat és a könyv alapján a GoT világában egyértelműen Bran a "kiválasztott". A mások "felsőbbrendű lények" (jesszus, de náci mondat ez ), ő, a tüzes papság vagy pedig együttes erővel fognak valamit tenni.
Jon miért kellene a mások ellen? Semmi különleges képessége nincs, csak egy jó harcos, de akkor már inkább a Hegynek kéne a Másokat legyőzni[ Szerkesztve ]
-
haypro
senior tag
-
haypro
senior tag
Na, az előzővel ellentétben ez egy nagyon jó kis rész volt.
Yess, Sandor "chicken" Clegane is fuckin' back! Nagyon örülök neki, hogy él még, nagy karakter az öreg. Bronn-nak is örülök, hogy újra láthatjuk, de ehhez a részhez semmit nem tett hozzá, nem volt egy beszólása sem.
Egy valamiben biztos vagyok. Azt, amit Arya (vagy nem ő) kapott, még Trónok harcás mércével se lehet túlélni. Meg az igazi sunyi kis dög Arya nem lett volna ennyire szerencsétlen.
Theon-ék szála teljesen érdektelen, én egy az egyben kihagytam volna a sorozatból. Yara leszbikus. Hűha, nem jön le egyből, miután ránéz az ember . (Theon-t már 1-2 évaddal ezelőtt megölhették volna simán, nem oszt nem szoroz a karaktere.)
És igen, szerencsére karakterhűen köpönyegforgató maradt Margery.
Black Fish is elég karizmatikus, érdekes lehet az ő és Jamie/Bronn csatája is.
Tyrion jelenléte viszont így, hogy már két részben nincs benne egymás után, hiányzik a képernyőről.
Remélem a következő három rész legalább olyan pörgős és eseménydús lesz, mint az előző évad uccsó részei voltak. A helyzetet jól felvezették.[ Szerkesztve ]
-
haypro
senior tag
válasz jonnyjoker01 #12026 üzenetére
Ehhez tudnál forrást linkelni?
A többi, főbb szereplő mennyit kap? (Jamie, Jon, Dany, Sansa, Arya, Theon, Margery, Varys, Davos, Bran, SandorHODOR stb.)[ Szerkesztve ]
-
haypro
senior tag
válasz Peti78 #12306 üzenetére
Lehet, hogy ezzel egy kicsit etetem a trollt, de megkérdezem:
Mi a hétszentségért nézel egy olyan sorozatot, aminek az az adott évad legjobb részét 10-ből 6 pontra értékeled?! Ez a pontszám szavakra lefordítva kb. azt jelenti, hogy gyenge-átlagos közepes. Nyilván, ha szerinted ez az évad eddigi legjobbja, akkor a többi szerinted szutyok volt..
Miert kínzod magad? Szeretsz szenvedni? Én gyűlölöm pazarolni az időmet, ezért olyan dolgokat keresek, amiket 70-80% fölé értékelnék.[ Szerkesztve ]
-
haypro
senior tag
Köszönöm, hogy elspoilerezted nekem az évadzárót. Úgy jöttem olvasgatni ide, hogy láttam a legfrissebb hivatalosan megjelent részt és a kiszivárgottat is. Ennek ellenére sikerült lelőnöd egy hatalmas poént, köszönöm újfent.
Az a MINIMUM, hogy kiírod, hogy évadzáró spoiler vagy hogy kiszivárgott forgatókönyv spoiler. (mint ahogy miután kiszivárgott a 6. rész, külön kérés volt, hogy a spolier elé mindenki írja oda, hogy melyik részről szól. Ezt szerintem mondani sem kellene, evidens),,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
haypro
senior tag
Az, hogy "erős spoiler" nem jelent semmit. Honnan kéne tudni, hogy melyik részre vonatkozik? Ennyi erővel az is erős spoiler, hogy [Első évad spoiler]
Ned nem éli meg a show végét. [ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Android játékok topikja
- Synology NAS
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor