- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
raider21
aktív tag
válasz
Aventador91 #21793 üzenetére
Ez jó, nagyon jó!
-
rétisün
veterán
válasz
Aventador91 #21724 üzenetére
ne magyar virágboltban keresd....
-
raider21
aktív tag
válasz
Aventador91 #21686 üzenetére
Én is Daenerys Astapor -i akcióját linkeltem, csak magyar felirattal.
-
raider21
aktív tag
válasz
Aventador91 #21683 üzenetére
Magyar felirattal: [link]
-
Csabroncka
addikt
válasz
Aventador91 #21623 üzenetére
Ó egyáltalán nem a megvalósítás volt rossz és a színészek is hozták jó formájukat!
-
raider21
aktív tag
válasz
Aventador91 #21623 üzenetére
Ne csodálkozz!
Az első évad készült kb. 20-30 millió USD -ből akkor, az utolsó 3 évadnál meg 80-100 millió USD között mozgott a büdzsé. Az első évad egészében volt kb. 600 db CGI effekt, most a végére meg epizódonként volt kb. 1000 db CGI effekt. -
csababarca
őstag
válasz
Aventador91 #21521 üzenetére
Köszi tökéletes!
arról is van ilyen, amikor áll a vastrónnál, megérinti és premierbe mutatják ahogy egymással szemben vannak?
-
DaveNo1
veterán
válasz
Aventador91 #21506 üzenetére
A soundtrack az egyetlen értékelhető az évadból. Én már úgy veszem, hogy ez a szenny meg sem történt és a 7. évaddal zárult az egész.
-
dudu5130
őstag
válasz
Aventador91 #21372 üzenetére
Tyrion arra válaszolt is.
-
zozyk
addikt
válasz
Aventador91 #21372 üzenetére
Ezért az új királyunk úgy döntött,
az Éjjeli Őrségbe száműz.Még mindig létezik?
Mindig kell egy hely
a fattyúk és megtörtek számára.Fal is van, NK csak átütötte egy darabon...
-
raider21
aktív tag
válasz
Aventador91 #21195 üzenetére
Ha a kérdésed az, hogy a HBO GO -ról leszedett felirat mikortól érhető el a neten lévő feliratos oldalakon, akkor a válasz: hétfőn reggel 6-8 óra között már fent szokott lenni a felirat file.
-
Ragnar_
addikt
válasz
Aventador91 #21182 üzenetére
És ugye ha empírikusan nézzük a jedi rend virágkorában a jedi tanács orra előtt lett Anakinból Darth Vader azért, mert nem akarták egy (amúgy is CGI
) tatooinei gengsztertől fölszabadítani az anyját. Hiszen ugye az sodorta alapvetően a sötét oldal felé hogy az anyját megölték, és az anyja elvesztése miatt féltette Padmét is stb.
Meg ugye egy olyan jövőbeli látomást látott amit ő maga idézett elő mikor átállt a sötét oldalra. Ha nem áll át, Padme nincs veszélyben, ergo nem kell átállnia sem, mert nem kell az a skill amivel vissza kellene hoznia Padmét. Plusz a jedi tanács nem akarta jedivé avatni és beválasztani a családba, pedig 3. részben már elég jedi volt.
Egyébként ez a GoT 8. évad kb. annyira verte ki a biztosítékot a fanok körében, mint a The Last Jedi a SW filmek közül, asszem ott még pénzt is gyűjtöttek az elégedetlen fanok újraforgatásra. -
whitezo88
nagyúr
válasz
Aventador91 #21161 üzenetére
A leakek nay resze bejott, es tul pontosan. Link: [link] csak az kattoljon aki nem fel a spoilerektol, utolso reszesek is vannak.
-
csababarca
őstag
válasz
Aventador91 #21147 üzenetére
Ezt mondtam én is.
csak számold össze hány olyan volt, hogy valaki beírta hogy tetszett ezért azért, és erre hányszor reagált valamit az akinek nem tetszett, pl amit Intergale csinál csak fordítottan.
És akkor számold össze azt is, ány olyan volt, mikor valaki beírt valami negatívat, és jött rá a replika, hogy "nem kell nézni" "kisebbség" "meg volt alapozva" "tök mindegy mennyien haltak meg" stb dolgokkal..
ebből volt a több, most is ez történt.
vagy bedob valaki egy mémet, ami negatívabb úgymond a sorozatra, és jön a szellemesnek vélt válasz rá, hogy hülyeség, mert stb...nem kell ez, szerintem.
meg értetlenkedi sem, hogy mi és miért nem tetszett valakinek, leírtuk ezerszer már. -
k-adi
nagyúr
válasz
Aventador91 #21143 üzenetére
a te felfogásod szerint akkor szinte a teljes got reddit nem erre a világra született a "hatalmas" elvárásaival... ok, viszlát
szerk: és igen, ha valami szar és ráadásul "érintett is vagyok" akkor annak hangot adok
legyen az film, sorozat vagy videojáték
-
csababarca
őstag
válasz
Aventador91 #21143 üzenetére
Ez nem csak neked de minek ezt a személyeskedést tolni?
Fogadjátok el, hogy valakinek nem tetszik mert logikátlan dolgok vannak benne. Emellett rengeteg zseniális jelenettel, megoldással, zenével, stb..
Meg kellene érteni, hogy mi a problémánk az évaddal, nem állandóan beleállni a személyeskedésbe, meg a lenéző stílusba by Intergale.
Nem fogom leírni mégegyszer, oldalakon keresztül leírtuk, mások videóban elmondták hogy mi a gond vele, ha nem akarjátok megérteni, akkor ez van, nem probléma, különbözőek vagyunk, máshogy látjuk, ennyi.
Egyik sem rosszabb vagy jobb vélemény a másiknál, igazságot tartalmaz mindkettő.De engem senki nem fog tudni meggyőzni arról, hogy a hadsereglétszámokat gondosan kezelték, vagy hogy a 3. részben (amit végig élveztem, és rengetegszer visszanéztem azóta) karakterek maradtak életben irracionális helyzetekben, vagy hogy Dany tette meg volt alapozva, és nem táncol pengeélen az a szitáció a történetvezetésben.
Lehet itt szellemeskedni,meg beírogatni a magasröptű replikákat, amikor valaki elsüt ezekkel kapcs. egy poént, de semmi értelme.
-
törölt tag
válasz
Aventador91 #21119 üzenetére
"Elfelejtettem, hogy 1 millió civil is lakik királyvárban."
-
j0k3r!
őstag
válasz
Aventador91 #21103 üzenetére
Szerintem az 1%-nál azért nagyobb tömegről van szó
-
raider21
aktív tag
válasz
Aventador91 #21098 üzenetére
Ránéztem, és 940.000 aláírás környékén belassult. Olyan 1-1,5 millió aláírás meglehet hetek alatt. De ez az előbbi szám is jól mutatja, hogy itt bizony a Reddit -es GOT rajongói kemény mag (nagyjából 800.000 - 1 millió ember környékén vannak) akadt ki az S08E03 után, aztán az S08E05 hozta magával náluk a csalódottságukból fakadó népharagot is! Ez öltött formát ebben az aláírós petícióban.
-
csababarca
őstag
válasz
Szerinted felakasszuk magunkat?
Nyilván beletörődünk, de beszélni lehet ezekről a problémákrol.
-
_drk
addikt
válasz
Miért kéne beletörődni? Rendben van, 6. rész után egy nagy sóhaj és ennek is vége van, de a köztudatban úgy is az lesz mennyire elk*rták.
Nagyon jó példa a Lost, a 2 íróját az egekbe magasztalták, majd jól el is tűntek, és aki látta mindenki tudja, hogy a vége olyan amilyen...
Már csak abban reménykedem, hogy a Disney meggondolja magát és ezek után, gyorsan el is zavarka őket az SW hajóról. -
DaveNo1
veterán
válasz
És hogy mennyien nézik meg annak mi köze ahhoz, hogy mennyire jó a forgatókönyv? Elég sok hulladék történettel rendelkező film van a top bevételt termelők között.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Aventador91 #21076 üzenetére
Nem bántásból, de amit leírtál az pontosan illik arra amiért leírtad. Mi leírtuk, hogy miért nagyon rossz a történet, sokszor érvekkel és, hogy milyen súlyos filmek hibák vannak benne, és erre azt mondod, hogy ezek hülyék, hogy nem tetszik nekik.
Konkrétan úgy lenne helyes a példa, hogy a csaj belemegy, majd kiderül megkérdőjelezhetetlenül, hogy egy hülye k*rva.Biztos, hogy vannak olyanok is, akiknek az nem tetszik, hogy hogy alakult a történetecske, de azt kötve hiszem, hogy túl sokan lennének, mert ennek a sorozatnak az egyik védje volt az első 5-6 évadban, hogy nem kapod meg nézőként, amit akarsz. Odaadja, hogy itt van, fogd meg, majd hirtelen elveszi, és pofán vág. A nézői pedig ezért is nézték.
Mindenkinek tetszett, hogy elégedetlenséget kapott a jelenetben, és végül ezzel lett elégedett. Pl.: viper vs. hegy. Ez az nyer a mitugrász, megmenekül Tyrion, majd elveszi az egészet egy brutális jelenettel, hogy szétdurran a csávó agya, és még Tyriont is halálra ítélik.Ha normálisan fel van építve a történet, a karakterek fejlődnek, és magyarázattal átfejlődnek, akkor nincs gond. Meg lehet csinálni, hogy pl. Dany-ből a felszabadítóból szemét g.i bosszúálló népirtó gonosz legyen, de nem így.
A legironikusabb, hogy az előzménytörténetben van egy ilyen, és ott meg van csinálva tökéletesen a faterjával. Azzal érdekes, mindenki elégedett, én még egyetlen mondatot nem láttam, hogy valaki kritizálta volna az őrült király storyt. Egyszerűen az egy jól felépített, jól megmagyarázott, izgalmas, kerek történet. Kukacoskodással lehet csak belekötni, az apró hibái felett könnyen szemet lehet hunyni.Amit itt kaptunk, az pedig egy kizökkentő, megdöbbentően érthetetlen, értelmezhetetlen, karakteridegen valami.
Nem az a baj, hogy így alakul a történet.
-
Spet
addikt
válasz
Aventador91 #21030 üzenetére
Meg kell mondjam szórakoztatóbbak ezek a WTF részek, mint az eredeti.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Aventador91 #21036 üzenetére
Ja, meg akkor nem lesz CO-val hegesztett arany kupa, sem sárkányok, sem NK, sem olimpiai bajnokok. CGI sem nagyon kell oda.
A GoT nézői viszont valszeg belenéznek, így egy imdb 2.1-es produkcióval is több 10 milliós nézettségük lehet. -
bagyulajuve
addikt
válasz
k*rva nagy
Jamie és piás üvegek, na akkor végem lett -
csababarca
őstag
válasz
ez a starwarsos párhuzam nagyon adja.
meg a végén a Twilightos is...beteg.
-
raider21
aktív tag
válasz
Kész, ezt nem lehet fetrengve röhögés nélkül végignézni!
-
válasz
Aventador91 #20940 üzenetére
Azért csak egy forgatáson voltak mindketten, valahogy nem tűnik furcsának, hogy esetleg beszélgetnek is egymással. -
whitezo88
nagyúr
válasz
The plot armor thickens ahogy a mondás tartja
de szerintem kampó.
mindegy már csak egy rész. Addig is: -
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
Több felvétel volt a szpojlerek elkerülése miatt. Valószínűleg ez az egyik.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
Aventador91 #20880 üzenetére
Miért haltak volna? Kb. 5 ezren lehettek a falak előtt, maradt még ~35 ezer.
-
válasz
Aventador91 #20617 üzenetére
Uhh, ez de gáz!
Volt egy-egy jó poén benne véletlenül, de alapvetően ritka alpári volt.
Legalább a terepasztalnál valaki bemondta volna, hogy "all in" vagy hasonló, de csak a gáz poénok mentek.
Nagyon nem az én stílusom ez a fajta humorA harmadik részt messze jobban összerakták
-
pulffy
őstag
válasz
Jobb mint az eredeti...
-
rétisün
veterán
válasz
-
j0k3r!
őstag
válasz
Aventador91 #20462 üzenetére
Nem beszéltem fél óráról. Lehet, hogy épp a pohárért nyúltam, nem néztem 5 mp-re a képernyőre, ami miatt kimaradt az a mondat, amit LendvaiFeri1 linkelt. Igazából mindegy, nekem furcsa volt, hogy robbanás, vágás, parton szenvedés, vágás, ott áll megbilincselve, de így, hogy ott volt az a mondat, így már elfogadható -
Aventador91
őstag
válasz
Aventador91 #20462 üzenetére
a negatív főszereplőket általában az adott évad 2. részében ölték meg
bár kinek ki számít főszereplőnek
-
Integrale
veterán
válasz
Aventador91 #20127 üzenetére
És ahhoz találkozni kell, hogy azt mondja neki, hogy menj?
Így legalább értelmet ad annak, hogy John miért kezd megint hősködésbe a sárkánnyal szemben. Kétszer néztem meg a részt, mind a két alkalommal azon gondolkoztam, hogy vajon mi a frász motiválhatta, hogy elkezd üvölteni csak úgy, egyik pillanatról a másikra. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Aventador91 #20079 üzenetére
A fogatlan nagyon adja.
Amikor mi néztük, akkor még ennyi reakció sem volt, csak a szöveg, hogy "ennyi?", de az fa arccal. A megdöbbenés a hatalmas csalódáson ült ki mindenki arcára a jelenet végén a rész miatt.
Ilyen [S08E03 SPOILER] reakciók vannak a neten. Látszik, hogy ezek mennyire meg vannak játszva, tudják, hogy felvétel készül. Megnéznék pár valódit, ahol nem tudták, hogy felvétel készül, és elküldeném a készítőknek, hogy ők is nézzék meg. -
Stigma.HC
senior tag
válasz
Aventador91 #20072 üzenetére
Azért valljuk be. Kb 90 millió erre az évadra ami kb 7-8 óra játékidő nem elég minden cgi cuccra
Plusz minden mást is ebből fizetnek
Ha 2-300 dodo lett volna akkor nyakamat rá, hogy jött volna itt elefánt meg minden féle animált állat aminek kettőnél több lába van -
Aventador91
őstag
válasz
Aventador91 #20079 üzenetére
na a ramsey rész
jobb ez mint az alap sorozat
-
Peppo
őstag
válasz
Aventador91 #20067 üzenetére
A sorozatban is volt szó róla.
-
Integrale
veterán
válasz
Es azt is kijelentette, hogy a kripta varazs ereju, es oda nem tudnak bemenni...
Errol beszelek, sok legbolkapott, tenykent kezelt otlet alapjan, vartak valamit a nezok, ami nem ugy lett. -
Stigma.HC
senior tag
válasz
Első évad harmadik rész. Ha már pontosak akarunk lenni....
Egyébként meg: [link] -
raider21
aktív tag
válasz
Aventador91 #20029 üzenetére
Volt már.
-
Aventador91
őstag
válasz
Aventador91 #20029 üzenetére
egyik komment:
"Night King: I'm the main Villain
Cersei: Hold my elephant"
-
Imilenni
addikt
válasz
Aventador91 #19920 üzenetére
Nem inkább csak tudta hogy a halálba mennek, ezért se sietett annyira?
-
Aventador91
őstag
válasz
Aventador91 #19917 üzenetére
nemtom megfigyeltétek-e de amikor a dothrakiak megindultak, mutatják jorah-t hogy ott kullog közöttük, és lehagyják. ez azt jelenti hogy önszántukból indultak meg ő meg wtf nem értette
-
k-adi
nagyúr
válasz
Aventador91 #19866 üzenetére
Igen ez nem lett volna rossz, csak gondolom a zombi-élesztési csavart később akarták elsütni
tudod mi lett volna jó ötlet? ha tökösebbek lettek volna a készítők
pl. ha
Jon és Dany is zombi lesz, vagy lent a kriptában mindenki -
laceszgamer
addikt
válasz
Aventador91 #19866 üzenetére
Végül is meglehetett volna oldani, csak gondolom NK kivárt a dologgal, mellesleg az lenne a durva ha ez is úgy terjedne mint a sima zombi dolgok, harapással stb, na akkor kb vége eltt volna mindenkinek.
Én Jorah-ról hittem azt, hogy az lett először mikor lovagolt vissza, a második mikor egy picit gondolkdtam, hogy hátha, mikor ott volt először Dany mellett, nála az átokszívvel... minimális esély volt rá de gondoltam, ha bejön a prófécia akkor annak ott kellett volna megtörténnie.Amúgy akkor ezt a profécia dolgot nyugodtan lehet is kukázni, értelme sem volt sok foglalkozni vele a sorozatban meg az egész Azor Ahai históriával...
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
Aventador91 #19850 üzenetére
Igen ám, csakhogy akkor nem ült Éjkirály a hátán. Plusz energiaátvitellel szugerálva őt a lábai között! -
csababarca
őstag
válasz
mondjuk megmagyarázható azzal, hogy akkor már meg volt tépázva, és lehet nem volt olyan erejű "lángja" már. csak találgatok, ez már fel sem tűnt amúgy. -
k-adi
nagyúr
válasz
áhh, azt a jelenetet is írd a többi bullshit mellé......
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Rákiabált Jon. -
raider21
aktív tag
válasz
Aventador91 #19832 üzenetére
Ez is benne van a pakliban. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Aventador91 #19804 üzenetére
xtro és Aventador91
Azt várhatjátok, mint a nagy S08E03 részt.Nekem óriási csalódás volt, és azoknak is akikkel néztem. Ami nem tetszett azt már mások leírták itt az előző 100-200 hsz. egy jó részében. Nekem nem voltak nagy elvárásaim, nem pörögtem rá reggel, így csak most néztem meg meló után, de még így is hatalmas csalódás volt. Amit még hozzátennék, és nem hangzott el, csak kérdés formájában, hogy mi lett volna jobb lezárás az éjkirály szálra... hát a rajongók teóriáinak a legtöbbje jobb lett volna, csak a legalapabbak nem, mert akkor mindenkinek azért lenne hiányérzete, hogy ne hogy már
Jon-nak le kell szúrni Danyt, és utána 1vs1-ben kardpárbajjal Jon leveri Bélát. Nem volt valami jó 5letük a készítőknek, hogy mit akar az éjkirály, és hogy haljon meg. -
xtro
aktív tag
válasz
Aventador91 #19804 üzenetére
akkor ezt nem csak én várom
raider21:
Az utolsó képet én is láttam és lehet benne valami. Amúgy meg ha ezt a háborút nem nyerik meg egy Arya-Bran- 2 sárkány trióval akkor nem tudom mivel lehetne -
NyalokAA
aktív tag
válasz
Aventador91 #19765 üzenetére
-
válasz
Aventador91 #19754 üzenetére
Félreértettél.
Amikor nem volt a környéken Éjkirály, akkor is volt három szemű holló, erről beszéltem
Emellett nem tudni, ki volt előbb -
edari
őstag
válasz
Aventador91 #19754 üzenetére
Emberek miatt hozták létre az erdő gyermekei.
-
válasz
Aventador91 #19751 üzenetére
Korábban is volt három szemű holló, nem kell ahhoz Éjkirály -
törölt tag
válasz
Aventador91 #19736 üzenetére
Megpróbáltam másodjára jobban megfogalmazni a gondolataimat, ha már az elsőt kitöröltem, de nem megy.
Ez nevetséges ez a megoldás így teljesen nevetséges számomra. Arya-t imádom, de ne így...
Na majd délután tiszta fejjel újragondolom az epizódot. -
laceszgamer
addikt
válasz
Aventador91 #19725 üzenetére
Nem nagyon sikerül VPN-el se.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Aventador91 #19723 üzenetére
Én azért megpróbálom 3 kor, vagy VPN-el lehet meglehetne
-
laceszgamer
addikt
válasz
Aventador91 #19718 üzenetére
Ebben reménykedek én is hogy találok esetleg iylesmit, tavaly úgy elsegettem minden részt, csak szerintem legtöbben akkor Go-rol streamelték.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Aventador91 #19715 üzenetére
Kár, mr csak abban reménykedem h valami csoda folytan 3 kor lehet elsni.
-
bjergerking
tag
válasz
Aventador91 #19712 üzenetére
Sorry, ha ezt tudom akkor csak a linket rakom spoilerbe
-
laceszgamer
addikt
válasz
Aventador91 #19710 üzenetére
Hol lehet meglesni? Ha nem muszáj nem akarok 4 ig várni HBO Go ra
-
bjergerking
tag
válasz
Aventador91 #19710 üzenetére
-
raider21
aktív tag
válasz
Aventador91 #19693 üzenetére
Ugye eddig 2x volt szivárgás premier előtt! De ez szerintem csak egy ürügy..., mert mindkettő epizód premierje alatt a HBO GO szerverei lefagytak a megnőtt terheléstől, jobban mondva a HBO GO sem böngészőből, sem applikációból nem ment egységesen kb. 20-30 percig a GOT S08E01 alatt, míg a S08E02 alatt előfizetője válogatta, már csak 5-15 perc kiesés volt tapasztalható a HBO streaming szolgáltatásnál.
Személy szerint inkább arra tippelek, hogy időben szétteríthetik régiónként a HBO GO premier időpontját, így nem fog lefagyni a HBO GO szolgáltatás a jelentősen megugró adatforgalom miatt.
-
törölt tag
válasz
Aventador91 #19693 üzenetére
"Tisztelt Felhasználóink! Sajnos a magas szintű biztonsági intézkedések miatt a harmadik Trónok harca epizódot a szokásostól eltérően csak hajnal 4:00-tól tudjátok majd megnézni az HBO GO-n! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél hamarabb elérhető legyen az új rész, az okozott kellemetlenségért pedig előre is szíves elnézéseteket és megértéseteket kérjük!" - forrás facebook hbo magyarország
-
törölt tag
válasz
Aventador91 #19689 üzenetére
12 óra múlva már a bekészített kajával fogok ülni a TV előtt
Aztán 2x80 perc (remélhetőleg) csoda következik. (Minden részt megnézek kétszer egymás után.)
(#19691) raider21 - Ez nem is lenne baj, csak ne ráégetve lenne a magyar felirat a sima tv vetítésen...2019-ben azért elvárható a tv-től, hogy lehessen a feliratokat ki/bekapcsolni, így nem értem ezt a döntésüket.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Aventador91 #19649 üzenetére
Ott van a nemrég berakott kép 19 karakterrel. Szerintem abból 10-12-t ki lehetne nyerni, ha úgy van. Maradna elég karakter a maradék 3 részre.
10-12 viszont sok egy relatíve rövid részhez, mert a csata lesz vagy 40 perc. Szerintem olyan 4-5 karaktert elbírnánk mi nézők ez idő alatt. A fontosabb szereplők között lesz egy csomó bemutatott halál az élők seregéből, és a zombik is aprítva lesznek.
-
emmm
őstag
válasz
Aventador91 #19653 üzenetére
Ez jó
, de a folytatása elég gyenge lett, erőltetett.
-
válasz
Aventador91 #19649 üzenetére
wun wun már
, ott sétál a zombiseregben, persze, hogy ezt gondoljahalott -
raider21
aktív tag
válasz
Aventador91 #19616 üzenetére
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
Aventador91 #19619 üzenetére
Én most beleolvastam az 1-2. részben kb az történt ami le volt írva a szkriptbe . A 3. részben egy mondatra futott rá a szemem és inkább be is zártam
túúl nagy a hype
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
Aventador91 #19616 üzenetére
Jó ideje fent van az egész évad szkriptje szóval aki sokat nem akar találgatni fogja és elolvassa
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Aventador91 #19555 üzenetére
Így már rémlik.
LendvaiFeri1 Csúnya halál.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Aventador91 #19553 üzenetére
Ellaria is igaz?
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
Aventador91 #19524 üzenetére
-
laceszgamer
addikt
válasz
Aventador91 #19517 üzenetére
Hát én inkább arra számítottam, hogy Brienne vagy Óriásvésszel vagy Jaime-el kerül egy ágyba a végére.
-
Crucio
aktív tag
válasz
Aventador91 #19509 üzenetére
Félig-spoiler, nem kötődik konkrétan a második részhez, illetve feltételezéseken és némi AWOIAF információn alapul:
Az arany kompánia alapítója Aegor Rivers volt, aki IV. Aegon Targaryen fia, harcolt a Blackfyre lázadásban a Blackfyre ház mellett, majd miután az elbukott, Essosba menekült és megalapította az Arany kompániát. A Blackfyre ház abból született hogy Aegon elismerte a fattyait jogos gyermekeiként. Az AK jelenlegi vezetője westerosi gyökerekkel rendelkezik, az ükapja a lázadás során menekült el Westerosról. Akár úgy is gondolhatja most, hogy Westeros egyik legnagyobb és legerősebb hadseregével rendelkezik, hogy igényt tart a trónra. Legalábbis én nem értem, hogy Cersei minek kéne neki. Viszont az AK nem vállal olyan megbízást, amit nem tudnak teljesíteni. Elképzelhetőnek tartom, hogy az AK vezetői számára régi vágy visszatérni Westerosra, valamint hogy tudnak a holtak érkezéséről, ezek után nem nehéz összerakni, hogyha a holtak győznek, a Westerosra visszatérés hiú ábránd marad. Ezért én számítanék rá, hogy elárulják Cerseit és északra vonulnak harcolni a NK ellen. Utána meg megpróbálják megszerezni a Vastrónt. -
enginev3.0
félisten
válasz
Aventador91 #19503 üzenetére
Remélem a Jégkirály ül a trónra, és ők győznek
Egyébként mit vártam volna?
Pl hogy Arya jobban elforduljon a kamera feléAm, értem én az ellentétek kiéleződését meg minden, de ha ennyi dolgot kell belesűríteni ebbe a pár részbe
Sansa - Dany
Dany - Jon
Háború
Cerseistb... akkor pedig még gyorsabban fogy az idő mint azt gondoljuk, mert ezeket nem hogy lezárni kell, de még el sem kezdődtek, ehelyett nézhettük sok felesleges gyenge jelenetet, és párbeszédet
Azt pedig nettó hülyeségnek tartom hogy bármely lovag lovaggá üthet bárkit, de na
-
D4v3
őstag
válasz
Aventador91 #19503 üzenetére
Máshogy látjuk, ez van. Az viszont poén lenne, ha a végén tényleg megmaradna mondjuk az a fogyatékos, üvöltzős gyerek és jobb híján ő ülne a trónra
-
D4v3
őstag
válasz
Aventador91 #19500 üzenetére
Nyilván mi, akik "sírunk" fel tudjuk fogni szintén, hogy Tormund vicces, Arya badass meg hangulatos az összeülős rész. Viszont vészesen fogy sajnos a hátrlévő idő és elment eddig 1.5 óra belőle úgy, hogy a sztori haladt kb. 10 percet. Ettől még lehet nagyon epic a maradék rész, de sajnos ez előző trágya 7. évad után továbbra is nagyon érződik, hogy Martintól már leváltak.
Én nem temetem meg semmi, felépült már egy olyan világ 7 év alatt, hogy nagyon elrontani úgysem tudják, de kár volt ennyi időt adni 2 bottle/filler epizódnak, amikor már ilyen közel a legeslegutolsó GoT rész -
Spet
addikt
válasz
Aventador91 #19442 üzenetére
Nem valószínű. (nincs kék szem, illetve görnyedt alak ül rajta)
Az epizóddal nem volt probléma. Nagy eséllyel azt kell, hogy mondjam egy ilyen karakterű résszel kellet volna nyitnia (ha már ez a végjáték, és ezzel kell beérni míg egyszer csak Martin helyett más befejezi a könyvet).
A karakterek "kinyíltak", összehozta őket az esemény, tényleg a helyükre kerültek a táblán. (már eltekintve 3 fő szereplőtől)
Sajnos a következő hét így nagyon várós, de marad a pénteki Avengers
-
laceszgamer
addikt
válasz
Aventador91 #19435 üzenetére
Most lett vége, ez is nagyon jó rész volt.
Óriásvész kegyetlen volt. Hangosan röhögtem.
Egy hét múlva meg úgy néz ki elszabadul a pokol.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Aventador91 #19432 üzenetére
Már megint.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Aventador91 #19428 üzenetére
Jobb ebben van igazság, mondjuk most még szerintem nagy dolgot nem lőttek le. Már csak azt remélem, hogy msot rendesen 3 kor menni fog
-
laceszgamer
addikt
válasz
Aventador91 #19426 üzenetére
De épp erre van a spoiler nem? Ha n pl nem akarnak tudni semmit tuti már egyet sem lesnek meg marmitn spioiler alatti dolgokat.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
Aventador91 #19414 üzenetére
Yep.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Aventador91 #19322 üzenetére
Ja, én az olyanokat lesz@rtam
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Nem az a baj, hogy váltottak, hogy hopp, már ott is van Dany a sárkányokkal, hanem, hogy közben nagyon kevés idő telt el, mert tudjuk, hogy Jonék bekerültek a dzsungelbe mondjuk hétfő reggel, Gendry visszafut a falhoz xx km-t, onnan egy holló repül xxx km-t, majd Dany xxxx km-t a sárkányokkal.
Dany péntek délbe ér oda,
míg a tó Jon-éknál már másnap reggelre, vagyis kedd reggelre befagyott, és indul az univerzális balhé.Ahhoz, hogy Dany kedd reggelre odaérjen, Gendry is extrém időt futott, a holló is, és Dany 300km/h-val repült sisak nélkül.
Csak annyit kellett volna csinálni, hogy máshogy írják meg. Pl.: Dany már akkor elindul, amikor Jonék még csak készülnek átmenni a falon túlra, mert gondolja, hogy baj lesz,
vagy máshogy megírni Jon-ék csapdába esését, hogy legalább bele lehessen magyarázni, hogy 5 napot voltak csapdában.Van Westeros térkép km-es mércével, a rajongók tudják, hogy hány km sárkánykőről a falon túlra. Ezt figyelembe kellett volna venni.
-
válasz
+1
-
Jakesz
addikt
válasz
Aventador91 #19308 üzenetére
Végülis úgy ejtjük a teljes hasonulás vagy a jóégtudja milyen nyelvtani szabály alapjan
A feliratozó emberke biztos csak hallás után jegyezte meg a nevet.
Aki pedig a hosszabb részek ígérete miatt bosszankodik:
[kép] -
laceszgamer
addikt
válasz
Aventador91 #19308 üzenetére
Nekem a CGI ami kicsit feltűnt, néha egész jó, néha meg borzalmas volt, vagy csak a stream bír ennyit nem tudom, de volt pillanat mikor azt hittem 10 évet visszarepültünk az időben.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Aventador91 #19273 üzenetére
Tenyleg!
-
csababarca
őstag
válasz
Aventador91 #19262 üzenetére
valószínűleg nem készültek fel erre
-
laceszgamer
addikt
válasz
Aventador91 #19258 üzenetére
Nem még
Új hozzászólás Aktív témák
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- Sorozatok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Kuponkunyeráló
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok