- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
-
LOGOUT
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom8888
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #22195 üzenetére
Koszi
-
dokee78
félisten
válasz
LendvaiFeri1 #22163 üzenetére
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #22163 üzenetére
-
SzGee
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #22152 üzenetére
azt hittem az árulja el, mikor jön végre az új kötet...
gondolom már sose
-
dudu5130
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #22152 üzenetére
Most akkor ebből lesz is valami?
-
Peppo
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #22138 üzenetére
Ugyanígy vagyok vele. Annak idején úgy terveztem, hogy ha vége a nyolcadik évadnak, azonnal újranézem az egészet.
De az a nyolcadik évad annyira szar lett, hogy azóta sem voltam képes rá. Nem tudom kitörölni az agyamból, mennyire ócska, ostoba befejezést kapott a sorozat, hogy mennyire semmi értelme nem volt a korábban bevezetett történetszálaknak.Talán egyszer valaki befejezi Martin helyett a könyveket, és akkor van esély egy értelmesebb befejezésre.
-
csibe1
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #22130 üzenetére
Legalább a zene jó volt.
#22132 Gyuri27
Mármint ki tud mit?
-
Gyuri27
félisten
válasz
LendvaiFeri1 #22131 üzenetére
Mégis tud valamit
Szépek együtt. -
S e t h
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #22123 üzenetére
Sosem láttam lefogyva.
-
raider21
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #22124 üzenetére
Matt Smith Instagram csatornáját is érdemes követni, néha spoilerezeik pár képpel arról, hogy mit is várhatunk a látványtervek alapján, de azért csak óvatosan teszi.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
LendvaiFeri1 #22124 üzenetére
Jól néznek ki.
-
csibe1
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #22119 üzenetére
"Ennyi erővel miért nem ölte meg Hot Pie, egy lemorzsolt sárkányüveges pitével. "
Áh, nagyon sokba van a sárkányüveg mostani árfolyamon, nem bízták volna Meleg Pitére a drágasságot.
Különben is, lehet simán befalta volna, és akkor bukta az egésznek. -
Miklós315
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #22119 üzenetére
Őszintén szólva nekem pont nincs bajom ezzel - tetszett is az a rész, amikor Jon
- max annyi, hogy azt elkapkodottnak/furának érzem, hogy ért oda Arya a Mvégre utoléri, várjuk, hogy jön a párbaj, aztán az Éjkirály lefitymáló tekintettel otthagyja a feltámasztottak közt és elsétál keresztül... szóval ilyen apróságások gyűrűjén Jobban kiverte a biztosítékot, hogy egyáltalán semmit nem tudtunk meg végül a Másokról, illetve a
, meg a"Dothraki reinkarnáció" (amit később elfelejtettek, hogy kell) hülyeségek... (még van pár ilyen). Undorító kapkodás lett a vége, pedig maga a sztorivonal amúgy szerintem jó is lett."légifedezet meglepése/lelövése/sorozattűz" -
Kotomicuki
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #22114 üzenetére
...és így múlik el az egykor sokkal szebb reményű világ dicsősége!
(A képek megtévesztőek: mint azt már egyszer, biztos forrásból megtudtuk, kettejük közül az eb tud többet!
)
-
laceszgamer
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #22114 üzenetére
Képek valamiért nem jók, csak külön lehet megnyitni. Viszont amúgy első képen meg sem ismertem.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #22106 üzenetére
Még csak az első évad 5. részénél tartunk.
Írok majd a végén.A Hannibal volt olyan sorozat, az első két évad marhára tetszett, a 2. évadzáró mindent vitt. Aztán a 3. évad nagyon gyengére sikerült, így utólag igaz nem lezárt sztorival, de abba kellett volna hagyni a 2. végén.
-
pulffy
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #22093 üzenetére
Feri! Hát mi történt, Emiliat dobtad?
-
Gyuri27
félisten
válasz
LendvaiFeri1 #22088 üzenetére
Erős a mag na. Egyből fogott.
-
Peppo
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #22081 üzenetére
Nem feltétlenül a vége a baj. Azt azért gondoltuk, hogy a holtak nem foglalják el Westerost, és Daenerys bekattanása is lehetséges opció volt. A probléma a hogyannal van, ahogy ezt az egészet összecsapták.
Egyébként voltak állítólagos kiszivárgó forgatókönyvek is eléggé másképp alakuló történettel. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy tényleg ez a vége, ill. lehet, hogy nagy vonalakban igen, csak az odáig vezető út más.
Mindegy is, a sorozat befejezésénél aligha lenne rosszabb. -
Gyuri27
félisten
válasz
LendvaiFeri1 #22060 üzenetére
Lesz majd rendezői változat. A kivágott jelenetekkel meg a másik befejezéssel.
-
enginev3.0
félisten
válasz
LendvaiFeri1 #22060 üzenetére
Majd véletlen kiszivárog
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #22045 üzenetére
Van könyv, úgy vannak vele annyira csak nem lehet el..ni
-
k-adi
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #22002 üzenetére
szerencsére sok díjról lecsúsztak
-
pulffy
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #22002 üzenetére
Brien mekkora má...
-
raider21
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #21978 üzenetére
+1
-
pulffy
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #21978 üzenetére
+1
-
raider21
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #21904 üzenetére
Tuti, hogy nem ilyen lesz a Marin féle lezárás a regényekben, mert ez így elég Hollywood -i végjáték. Viszont 100x jobbnak tűnik, mint amit végül D&D prezentálni tudott.
-
raider21
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #21889 üzenetére
"While Martin has many projects in the works, including the prequel pilot, he notes he’s currently only writing one thing: The sixth Ice and Fire novel The Winds of Winter. - Bár Martinak számos projektje áll munkálatok alatt, beleértve az előzmény sorozat pilot epizódját, ő megjegyzi, hogy jelenleg csak egy dolgot ír: A hatodik Jég és Tűz regényt, A tél szeleit."
-
Peti78
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #21827 üzenetére
Megfelelő összeg ellenében foglalkoznék velük. Ingyen azért nem adnám magam
-
Gyuri27
félisten
válasz
LendvaiFeri1 #21825 üzenetére
Hol van már a tavalyi hó koma?
Mit gondolsz miért pihennek? -
KubanitoS
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #21817 üzenetére
Ez olyan, mint amikor pár szakadt csaj összeáll egy partifotóra.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
LendvaiFeri1 #21803 üzenetére
van esetleg arrol info, hogy a kiszivárogtatott forgatokönyvek és egyebek miatt, inkább átírták az egész évadot és azért lett ilyen, amilyen?
mert akkor a verhetik a fejüket a falba a "nagy rajongók"
-
do3om
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #21803 üzenetére
Ehhez kellet volna még játékidő a kidolgozáshoz, viszont nagyon jók a kis jelenetek amiket említettél. A mostaninál sokkal jobbra jött volna ki.
-
pulffy
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #21800 üzenetére
Hát ja, és mien jó is lett volna ha az szerint lett volna, csak az a volna ne volna...
-
laceszgamer
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #21800 üzenetére
Mennyivel jobb lett volna.
-
raider21
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #21757 üzenetére
Passz.
-
Peppo
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #21713 üzenetére
Én is terveztem, hogy majd ha vége, egyben újranézem az egészet. De ez az évad annyira elvette a kedvem tőle, hogy nem tudom, valaha sorra kerül-e még. Csak felhúzna, hogy látom a felépülő történetszálakat, és tudom, hogy milyen gyalázatosan fogják őket lezárni.
Egyébként szerintem érezhető lesz. Az utolsó kettőnél biztosan.
-
csababarca
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #21713 üzenetére
én még nagyon nem vagyok felkészülve egy újranézésre.
pár évnek el kell telnie.
csak felhúznám magam a sok szálon, amit belógattak, szövögettek, majd semmilyen kifutása/értelme nem volt. (Éjkirály összes, Jon származása összes és Lyanna-Rhaeger viszony emlegetése)ma a Last Watch-t megnézem, aztán várom a könyveket, hátha megjönnek, és abban újraélem a befejezést, még ha más is lesz.
-
raider21
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #21641 üzenetére
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #21204 üzenetére
Szerintem jobb topikgazda nem is lehetett volna a topiknak!
Éveken át követtem a topikot és örülök, hogy részese lehettem. Ha magának a sorozatnak a vége nem is tökéletes, de itt a topikban össze tudtunk mindig jönni és kibeszélni a dolgokat. Pozitívan merem állítani, hogy ez a legjobb hazai GoT közösség :')
Köszönjük a munkádat, remélem az előzménysorozatok is jók lesznek, de inkább azt remélem, hogy a társaság megmarad itt
-
Maxxy10
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #21204 üzenetére
Köszönjük a munkád
Remélem méltó lezárást kapunk és várjuk a spin-off sorozatot.
Btw, ez a topic lesz a spin-off sorozathoz is? -
csababarca
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #21193 üzenetére
Ahh látom, szép kis szöveget is írt hozzá.
hiányozni fog ez az egész, legyen bármilyen is ez a 8. évad.
ha a spinoffok csak fele ennyire jók lesznek, mint összességében ez a sorozat volt, akkor már boldogok lehetünk. -
csababarca
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #21191 üzenetére
tuti besírok majd mikor vége lesz a résznek. már most érzem.
ez az alsó kép mikori?
-
csababarca
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #21177 üzenetére
A tél ott volt Királyvárban a 7. évad végén, a 8. évadban már sehol sem volt. ez hiba.
mert nem az NK kinyírásával múlt el, az 1-2. részben amikor mutatták Királyvárat se volt semmi nyoma a télnek. -
raider21
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #21177 üzenetére
Feri remélem nem zárod le a topikot majd az évadzáró után sem, max. kibővíted a leírását; és itt tudjuk folytatni az egyenlőre egy biztosnak tűnő Spin-off széria kitárgyalását is jövőre.
-
laceszgamer
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #21070 üzenetére
Hát szerintem sokan nem is hisznek benne alapból de arra jó, hogy legalább mutassa, hogy valamit elszúrtak.
-
S e t h
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #20984 üzenetére
Hát igen, nagyjából ennyi maradt ebből a sorozatból.
Képek.
Kurva jó képek. -
csababarca
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #20984 üzenetére
azt hittem van valami rejtett details rajtuk, de akkor nem.
-
raider21
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #20981 üzenetére
-
Aventador91
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #20939 üzenetére
lul
ezekszerint nem halt meg szörszi?
-
S e t h
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #20929 üzenetére
Adom.
-
energy4ever
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #20893 üzenetére
Szoval tul eltek... -
csababarca
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #20881 üzenetére
És azok hol voltak?
Akkor ez megint logikai baki, hogy a legfélelmetesebb mások ellen csak 5ezret vetnek be belőlük.
többi elbújt?Illetve, a 3.rész utáni werk-ben mondják, hogy azért fontos az a jelenet, mert egy nép konkrétan megsemmisül. Ők maguk mondják.
-
enginev3.0
félisten
válasz
LendvaiFeri1 #20859 üzenetére
Ki? A jelenlegi Dany?
Tyrion már nem 1x felb... az agyát, egyáltalán nem kedveli már, plusz át is verte ismét (Jamie)Csodálkoznék ha nem öletné meg, nagy bravúr lenne ismét
ui.: Második kedvenc karakterem Tyrion, NK után
-
csababarca
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #20841 üzenetére
De ő így érzi, mivel kvázi Jon azt a családját választotta, akivel felnőtt.
az ő szemszögéből egyedül van, még ha Jon ellökését magának is köszönheti.Jon is egyedül van lényegében, csak neki a Targ identitása személyileg irreleváns.
De Sansa pl elárulta,Arya is el fogja a kövi részben, Bran meg Narniában van. -
oxox
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #20807 üzenetére
ohhh, majd valamikor valahol együtt megisszuk...téma lesz...hogy lehet igy el.zarni egy sorozatot
kollégákkal nosztalgiáztunk...Arya Frey akciói, Hegy mikor megkapta a mérget, cserébe szétnyomott egy koponyát, Jon-t kikiáltják king of the north-nak...sajna az idei szezonban egy ilyen ütős jelenet nem volt.
-
oxox
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #18345 üzenetére
Hogy érzed, ez már árulás, vagy várjunk még egy részt?
-
csababarca
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #20658 üzenetére
továbbra sincs arról szó, hogy mondjuk mi itthon nézhetnénk.
igen, a reddit általában naprakészebb ezekben, ott már akkor fent voltak a múltheti kiszivárgott videók, amikor mások csak találgatták, hogy lehet kiszivárgott.
-
DaveNo1
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #20658 üzenetére
Ennyire azért csak nem idióták az HBO-nál, hogy pont az utolsó két rész szivárogjon ki
-
Integrale
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #20653 üzenetére
Hol? Johet privatban is!
-
DaveNo1
veterán
válasz
What?
-
laceszgamer
addikt
válasz
Hol?
-
raider21
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #20628 üzenetére
Egyáltalán él még?
-
raider21
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #20590 üzenetére
Gondolom a sok teória, és az ezekből fakadó elvárások miatt kialakult csalódottság, hogy nem azt kapja a rajongók egy jelentős része, amit előzetesen vártak, jobban mondva elvártak...! Én erre tippelnék első körben.
-
CptAdamica
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #20580 üzenetére
Érdekes lenne ez a történet szál, de szerintem már nem fognak vesződni vele. Jobb esetben feltámasztják a másik sárkányt, mondjuk bráner átveszi felette a hatalmat, rosszabb esetben csak felpáncélozzák a megmaradt sárkányt, legrosszabb esetben csak zuhanórepüléstől rémült meg Euron. Ha tippelnem kéne, ha 3. lehetőség lesz, de reménykedek, hogy az első.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #20582 üzenetére
Kézenfekvő lett volna, hogy ő a megígért herceg, aki elhozza a hajnal-t, és addig nem halhat meg, amíg ez meg nem történik, csakhogy
amikor eljött a tél, ő alig csinált valamit. Igazából 5-6 főbb karakter göngyölítette fel az egész Winter is Coming és NK ügyet.
Sokan mondják, hogy Sansa mekkora köcsög, hogy azt mondja Jon-nak, hogy sz*rt sem ért Dany és a serege, mert az NK-t Arya szedte jégkockákra....én igazat adok neki, még így is, hogy Sansa karaktere direkt irritálóra van írva, hogy a néző legszívesebben pofán vágná, ha tudná. Igaza van, az NK ügyet az a 5-6 karakter felgöngyölítette volna Jon, Dany és Dany serege nélkül is, sőt még hamarabb és könnyebben. 5-en kitartanak a zombik ellen, az NK-nak nincs utánpótlása, mert egy élő sem hal meg, Arya pedig a semmiből ott terem ugyanúgy. -
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1 #20582 üzenetére
Hogy rákiáltson a sárkányra
-
Attila2011
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #20580 üzenetére
Köszi, a megkövült tojások rémlettek, de a megkövült sárkik már nem. Bár nem nagyon van kéznél senki most, aki előbűvölnék őket, már ha lehet és nem pusztán legendaként szerepel benne.
-
GSPLR
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #20567 üzenetére
ezt nem nézem ki a dilettáns Weiss-Benioff párosból, pedig nagyot ütne...
-
Imilenni
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #20565 üzenetére
Ezt csak úgy, vagy van rá esély is? (Gondolok itt arra hogy utalás van-e erre?) Mert az utolsó részt már nem néztem meg!
-
stellaz
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #20519 üzenetére
hát a bőrpáncél sem könnyű, meg a sisak sem, és a lándzsa sem az az eszköz amit tipikusan magaddal viszel egy hajótöréskor
-
raider21
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #20503 üzenetére
Az angolom elég gyatra sajnos, de a magyar feliratban az van, amit fentebb írtam.
-
Spet
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #20503 üzenetére
De, azt mondja.
raider21: Mond ki kurvázott
egyetkettőt a harc után2. vagy 3. évadban volt, hogy minden szajha el volt ájulva tőle, akivel kapcsolatba került, mert olyat tudott.
-
Imilenni
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #20489 üzenetére
Ha jobban belegondolsz, akkor akadna csak ki igazán. Mert ugye Cerceinek köszönhetően halt meg az egyik "gyereke", s egy barátnője.
-
Ragnar_
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #20461 üzenetére
És végig háttal evezett mikoris egy enyhe koppanással nekiütközött a csónakja egy Greyjoy hajónak.. -
j0k3r!
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #20459 üzenetére
Mondjuk én ilyet nem láttam, mert a történet 1 vágás után oda ugrott, hogy már a parton kapkodják a levegőt, de lehet, hogy én nem vettem észre valamit -
S e t h
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #20430 üzenetére
Nálam már csak ez menthetné meg a sorozatot.
-
raider21
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #20402 üzenetére
Szerintem is, meg az S08E02.
-
k-adi
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #20402 üzenetére
ha ez volt a legjobb rész, akkor itt nagy bajok vannak
-
Aventador91
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #20247 üzenetére
már megint leaked?
-
Peppo
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #20239 üzenetére
Elhiszem, ha látom megjelenni.
-
zolka95
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #20176 üzenetére
Ezt honnan tudod?
Még nem hallottam. Tehát akkor a könyvekből két fontos dolog el lett spoilerezve?
A Hodorost gondoltam, mert az csak ugyanaz lehet.
De a Jon-os még lehetett volna más is. -
mepet
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #20162 üzenetére
Aha! Ez fontos különbség, hogy Azor Ahai nem megöli a Night Kinget, hanem elhozza a hajnalt. Ebben a formában akkor, ha a NK halála után mégis jön a tél, akkor előkerülhetne akár Azor Ahai is, hogy elhozza a hajnalt. Bár akkor minek kell neki a Lightbringer, ha már csak a sötétséget kell legyőzni, ami nem egy valós szörny, hanem egy évszak. No meg ez ígyse-úgyse fér bele a sorozatba, ez a hajó elment, akkor mégiscsak bebuktuk Azor Ahoi legendájának megfejtését. Bár az én személyes véleményem továbbra is az a sorozatban látottak alapján, hogy ez csak egy legenda, fele sem igaz.
-
zolka95
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #20170 üzenetére
Igen?
És akkor a 6. rész , a mindent eldöntő, világot megrengető rész ugyan milyen lesz?
Annak az 5. részt is überelnie kell.
Olyan csavar lesz benne, hogy hanyatt esünk. -
csababarca
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #20170 üzenetére
Megy a hype rendesen.
-
raider21
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #20146 üzenetére
Rhaegal azért elég rendesen megsebesült a mellkasán, meg a nyakán. Drogon is kapott rendesen a zombiktól, de azért sokkal jobb állapotban van. Mondjuk úgy, hogy harcértéken nézve van 1,5 sárkányuk!
-
mepet
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #20156 üzenetére
Köszi!
Akkor ha jól értem Azor Ahai reinkarnációjának jellemzői a következők:
-születésekor napfogyatkozás volt
-füstön és són született
-sárkányt ébresztett
-övé a Lightbringer
-megöli a Night Kinget
-Aemon mester szerint nő, nem férfiAz utolsó 2-t emlékeimből szedtem, az idézett szövegben talán nem szerepel.
Akkor a sorozat végének közeledtével kimondhatjuk, hogy már nem fog kiderülni, ki az igazi Azor Ahai. Tehát a sorozat szerint ez a legenda csak egy legenda. -
Ragnar_
addikt
válasz
Szerintem az a septon Királyvárban már lehet, hogy kitalált valamit a sárkányokra. (Ser Gregort is 'rendbehozta' ) Nem hinném, hogy zökkenőmentesen megy majd Királyvár ostroma a két sárkánnyal.
-
csababarca
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #20154 üzenetére
Te is tudod, hogy ez a jelenet nem így volt.
felajánlotta a megadás lehetőségét, visszautasították. Mit tehetett volna még?
a Tarlyk a makacsságuk miatt haltak meg közvetlen módon, közvetetten meg mert elárulták a hűbérurukat, a Tyrelleket.
most mégis mire számíthatott volna Dany tőlük?teljesen jogosan ölte meg az öreg Tarlyt, max Dickon megölésén lehet morálisan vitatkozni.
de egyébként ilyen alapon senki nem alkalmas a trónra, mindenkinek vannak defektjei.
-
mepet
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #20152 üzenetére
Akkor ezt nem tudom meg.
-
pulffy
őstag
válasz
Tuti 1et lelőnek azzal a bika nyilpuskával.
-
Peppo
őstag
válasz
Arya bemegy Királyvárba, és öt perc alatt kinyírja.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #20139 üzenetére
Szerintem itt már nem lesz semmi. Vagy ha lesz, akkor azt logikailag plothole nélkül elég nehéz lenne megírni.
[E03 spoiler, gondolom már senki sem lepődik meg rajta]
NK-nak kaputt. A teljes hadseregének kaputt. Többi white walkernek kaputt. NK megfogta Arya nyakát, de nem történt vele semmi, köv. ep. trailerében látni, ami bár plotholenak tűnik, szerintem okés mert ugye utána megölte NK-t így a varázsereje megtört. Szerintem hülyeség az NK = Bran teória. NK-nak nincs más terve, ennyi volt. Amikor Bran megszakította a szemkontaktust, félrefordította a fejét NK, nem értette mi a rák van.Egyetlen dolog amivel valami remény lenne NK számára, ha Bran karján még mindig ott lenne NK jele. Ezzel azt lehetne feltételezni, hogy a varázsereje még mindig jelen van Westerosban, de nem hinném, hogy a showkészítők ilyen részletekre gondolnának.
Én úgy vagyok vele inkább haljanak meg a halottak rendesen (
) és ne kerüljenek vissza valami plothole-al. Annak örülnék persze én is a legjobban, ha nem ennyi lett volna és valami zseniális módon újra előkerülnek valahonnan, de legyünk reálisak és inkább élvezzük ami hátra van a Trónok Harcából
Szerk. még mindig nem írtam meg a véleményem az új részről, bár már szerintem nem is szükséges, minden el lett mondva
-
Integrale
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #20139 üzenetére
Szerintem ezzel vége az éjkirálynak, mindenki arra összpontosított, hogy nagy ellenfél. Közben bomba máshol ketyeg.
-
enginev3.0
félisten
válasz
LendvaiFeri1 #20133 üzenetére
Több ilyen forgatáson készült fotó is kikerülhetne
-
raider21
aktív tag
-
updog
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #20115 üzenetére
Na ja, csak amikor szemfüles rajongók elméleteit kell belemagyarázni a jelenetekbe, hogy megértsd mi történt....
Amúgy én már kezdek megbarátkozni a történtekkel, mást úgyse tudok
-
raider21
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #20115 üzenetére
Gondolom erre utaltál:
[link] -
Integrale
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #20110 üzenetére
Szomorú, pedig egy ajtócsapkodást megért volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Háztartási gépek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Futás, futópályák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kuponkunyeráló
- HiMedia lejátszók
- Ford topik
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest