- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
Egyébként én is simán elégettem volna Cersei-éket... Mit tudnak csinálni 2 sárkány ellen? Mekkora húzás lett volna, + a karma is, mert Cersei is elégette az ellenségeit. Szerintem az nem tűz volt amit a sárkány okádott. Nem tudom mi volt, de nem tűz.
Jaime karakterfejlődése viszont most csúcsra ért végre. Viszont kíváncsi leszek mi lesz, ha kiderül Jonnak és Dany-nek, hogy rokonok, nem csak a szex miatt, szerintem azt le se fogják tojni, tekintve a családi hagyományaikat, hanem az, hogy valójában Jon a jogos trónörökös. Persze ha összeházasodnak meg minden, Dany szerintem pont letojja majd ezt. -
7/7 Fal
Nem érzem azt problémának, hogy a sárkány esetleg nem tüzet lehel, hanem jeges lehelete van. Gondoljatok bele, hogy ha pl valamit lefagyasztunk abszolút 0 fokra, tehát -273 Celsiusra, akkor amellett, hogy megfagy, roppant törékennyé is válik. Ha a jégfalat tovább fagyasztod ilyen törékennyé, akkor már önnön súlyától összeroppan az egész.Ilyen tekintetben számomra érthető is ez, hogy középen fújja, leheli "Paff", és ahogy a videón is látszik, "halad" a falban a "kékség", majd beszakad az egész. HÉ, az előző hsz-emről eltűnt a spoiler! Jeleztem a modiknak...
-
DaveNo1
veterán
válasz
fateless #17094 üzenetére
Casterly Rock nem szigeten van, ráadásul az Éjkirály a sárkánnyal bárhova el tud menni (persze erről még nem tudnak a többiek) Danyék helyében amúgy elégettem volna ott helyben Cerseiket és ezzel minden kockázat kiütve, ráadásul Királyvárban sem esik kár. Sajnos nagyon mesterkélt, ahogy az HBO forgatókönyv írói helyzetben tartják Cerseit ebben az évadban és a következőben is várhatóan. -
S1M0N
senior tag
válasz
laceszgamer #17055 üzenetére
"...Eurtontól, aki mellesleg ahogy meglátta a holtat, és hogy mire képesek, annyit kérdezett, hogy tudnak-e úszni, és már menekül is vissza a szigetekre... bátor ember."
Végig nézted az epizódot? Cersei később mondja Jaime-nek, hogy az egész átverés volt, a seregek sem mennek északra, Euron meg hozza a felbérelt haderőt...Továbbá a 7. részről
Szerintem nagyon jó volt, ha már mindenképpen 7 részbe akarták sűríteni az évadot, akkor minimum ilyen hosszúságú játékidővel kellett volna mennie az összes epizódnak, így a 6. részben lévő időugrálásokat is jobban megoldhatták volna.
Sansa Arya páros nagyon jó volt, bírtam, ahogy Kisujj elmosolyodott, amikor utóbbit bekísérték, aztán rá is fagyott, amikor kiderült, hogy nem éppen az fog történni, amit remélt. Sansa tényleg lassan tanul, amikor már úgy nézett ki, hogy megjön az esze, megint csinál valami hülyeséget, aztán most megint úgy néz ki, hogy tanul a dolgokból.Az elején a találkozó is jó volt, tetszett Cersei döbbent arca, amikor a zombi nekiugrott, akkor el is hittem egy pillanatra, hogy tényleg segít (csak ugye a kiszivárhott információk alapján tudni lehetett, hogy nem). A sárkányok számát szépen kisakkozta, és mint utóbb kiderült, szépen tervezgetett már a háttérben, aminek Jaime nem is örült. Szép volt, ahogy otthagyta. Jon+Dany meg hozta a kötelezőt, kíváncsi vagyok Tyrion-ra, hogy mi járt a fejében. A Fal végül tényleg leomlott, így azért a 8. évad fel fog gyorsulni, mert simán tudnak a Mások éjjel-nappal menetelni, túl nagy ellenállásba meg nem fognak ütközni. Kíváncsi vagyok, hogy tűz helyett lényegében mit okádott a sárkány, de mivel a Fal mágiából is épült, így gondolom van valami ilyesmi magyarázat is. Most megint nagyon sokat kell várnunk az új évadig, lehet, hogy még többet is, mint a 7-re, szóval ínséges időknek nézünk elébe GoT fronton...
-
Azt el tudom képzelni, hogy a harmadik árulás szerelemből azt jelenti, hogy bár Jon beleszeret, hűséget fogadott neki, de miután kiderül, hogy ős a jogos trónkövetelő, utána már nem támogatja Daeneryst a vastrón megszerzésében. 7/7
Cercei nagyon okos volt a tekintetben, hogy miként lehetne az övé a hatalom. Ha elmegy északra harcolni, akkor ő és az Észak-Dél Egyesült haderő (Dany és Jon) egyaránt meggyengül, neki nincs esélye utána megszerezni a trónt. Ha a másik sereg összecsap az élőholtakkal, és nyernek, utána egy legyengült sereget kell csak legyűrnie. Persze, ott a kockázat, hogy ha veszítenek a zombik ellen, akkor egy időre ő is bukja a királyságot, de nem kell mást tennie, csak visszafoglalnia Casterly Rock-ot, oda átvinni az ellátmányt,
majd ha a tél elvonul, akkor visszamenni Westerosba. Persze ez csak akkor működik, ha nem olyan mértékű tél jön, hogy a tenger is befagy.[ Módosította: Qru ]
-
Gyuri27
félisten
Naaaa. Ez két tüzet okád. Hol a jégsárkányom????? -
Razermazer
őstag
Hogy is volt ez a három árulás amit az a vén boszorka mondott dany-nek mielőtt megégette volna, ugye jól emlékszem? az egyik a pénzért az Jorah volt okés, most mondtátok hogy szerelemért, az majd kiderül a 8. évadban, de mi volt az első arra már nem emlékszem.
Mondjuk lehet nem a banya mondta, ha nem azok a papok akik a halhatatlanok házában el akarták őt fogni, csak a kis sárkányok megégették őket. Ott volt a víziója Danynek a jövőről.
Megvan vérért, de ki volt aki vérért? a hülye tesója Vyseris?S707spoiler:
Nekem ez egy kicsit erős volt, hogy az a baszott mágikus fal ami jégből volt, hogy olvad el a jégsárkány leheletétől? mert tűz az oké, vagy ez egy ilyen speckó jégtűz höhhhh -
DaveNo1
veterán
-
batai15
félisten
Annyi spoilert olvastam csak ma hogy mérgezést kaptam tőle ...
-
TheProb
veterán
Ez a sárkányos, falbontós dolog tette fel nálam a pontot az i-re, miszerint kurvára semmi értelme nem volt, csak ártott az, hogy elmentek északra zombit fogni... Gyakorlatilag előnye 0 volt, hátránya viszont annál több... -
Gretel
tag
válasz
csababarca #17067 üzenetére
Finálé
Ne legyen igazam, de szerintem Tyrion szerelmes a királynőjébe. Azt a jelenetet, ahogy figyelt ott a végén én máshogy nem tudom megmagyarázni. Pl. biztos, hogy Jorah is egy az egyben ezt csinálta volna, ha ő van ott. -
laceszgamer
addikt
Ahogy olvasgatom nem vagyok egyedül a véleményemmel, és nem én kukacoskodtam csak.
Ez van, ezt kell szeretni. -
raider21
aktív tag
17074:
Ezt jó lenne tudni.
De majd kiderül...!De a toronytól balra futottak el, így elméletileg a fal azon a részén voltak, ami nem omlott le. -
gghrtz
őstag
Tormundéknak akkor most annyi? -
gghrtz
őstag
Csak szerintem volt sokkal gyorsabb és erősebb a white walker Viseryon, mint a normál sárkányok? Szerintem ez egy király rész volt, de maga az évad eléggé közepes lett GoT mércével nézve. Végre Kisujj is megkapta ami jár. -
oxox
addikt
válasz
nem tudom, de ez fura részlet volt, én sem értem, hogy mire számitott...
amúgy szerintem a leggyengébb része volt az évadnak (vagy lehet a korábbiak tetszettek túlságosan)...túl sok minden végére akartak pontot tenni, és erre egy rész igy kevés volt, csapkodunk egész évadban, de most ezt még jobban összecspjuk....gyorsan még.....
persze LF részének örültem...azért sokat elért, mégha negativ szereplőként is....neki köszönhetjük a sorozatot (#17069) DaveNo1 -igen ez az időspirál bennem is megjelent...ha ez igy van, akkor tartunk afelé ami már rég eldölt, de miután Jon-t korábban azért mepgórálták megölni a mások (nem egyszer), és a jövő nem teljesen tiszta, akkor szeretném remélni, hogy a most látott
csak a B terv volt/lett, ami most hirtelen az ölébe pottyant. Dehát ez olyan mint az Arya + Sansa rész...falon átjutás sosem tudjuk meg, hogy mikortól, egyáltalán együtt-e találták ezt most ki....pedig jó lenne tudni -
DaveNo1
veterán
7. rész véleményem:
Egyet kell értenem abban hogy lapos volt, és ez leginkább az első 40-50 percnek köszönhető. Nagyon elnyújtották a királyvári részt ami szerintem tök felesleges volt. 20 percben is le lehetett volna nyomni, jóval feszesebb jelenetekkel. Ez hogy Cersei megsértődik elvonul majd utána megy Tyrion győzködni aztán visszajön, hogy belemegy, de aztán mégsem elég meh volt. Az arany kompánia amúgy nem csak 10 ezer zsoldosból áll? Ráadásul ha jól tudom a könyvben az életben maradt Targaryen fiú bérli fel őket, hogy elnyerje Dany kezét, szóval ez megint brutál eltérés. Az északi szál szerintem jó volt, Kisujj végre megkapta azt ami jár neki, Arya meg badass volt mint mindig.
Én nem vártam azt Kisujjtól, hogy méltósággal fog meghalni, egy kis tipikus szarkavaró volt 0 becsülettel, szóval a karakterében benne volt ez a könyörgés is.Szerintem azt is megcsinálták jól, ahogyan kiderült, hogy Jon az igazi trónörökös. A gyerek szálról meg már annyi szó esett, hogy Dany tuti teherbe fog esni Jontól. A legnagyobb WTF viszont most jön számomra. A falat végülis undead Viserion rombolta le, de ha nem lett volna undead Viserion akkor hogyan mentek volna át rajta? A tél kürtje ezek szerint nincs a másoknál, tehát az Éjkirálynak tényleg látnia kellett a jövőt, hogy majd Dany oda fog menni a sárkányokkal és így tud szerezni egy falromboló fegyvert. Az már más kérdés, hogyha Jon nem találja ki ezt a menjünk el egy zombiért tervet, akkor az Éjkirálynak sem lett volna fegyvere a fal lerombolásához és soha a büdös életbe nem mentek volna át. Ez amúgy azt is megmagyarázná, hogy a zombik miért meneteltek ilyen lassan, meg miért így történt mindent. Tulajdonképpen nem is meneteltek, hanem az Éjkirály mindig kivárta a megfelelő időpontot. Pl. első találkozás Jonnal, majd Dany sárkányai. Arra viszont kíváncsi lennék, honnan tett szert ekkora erőre. 7. évad véleményem:
Szerintem az eddigi leggyengébb évad volt, és ez annak köszönhető, hogy az HBO összecsapta 7 részbe. Ha rendesen 10 részes lett volna mint a többi évad elkerülhetőek lettek volna az egy részen belül idő és tér ugrások, valamint a rengeteg logikátlanság. Egy csomó szálat jobban ki lehetett volna bontani, és az idővonalat is jobban helyrerakni.
Sosem fogom megérteni miért csak 7 részes volt az évad, pénz szerintem lett volna a 10 részre. Ekkora rajongó táborral nem tudom elképzelni, hogy ne hozna profitot.
-
edari
őstag
válasz
Szerintem ugyanaz a színész játszotta Viserys-t is. -
csababarca
őstag
Én nem értettem Tyrion ott miért nézett úgy? Mire számított mi fog történni kettejük között? Én azt hittem először hátulról hogy Jorah az, az még érthető lenne. de hogy Tyrion miért nézi ezt rossz szemmel az rejtély. Cersei meg megint bizonyította, hogy a legostobább karakter a sorozatban. Nem is tudom milyen halál lenne jó neki, mondjuk halálra erőszakolja a Mások sárkánya, talán. amikor összerakta Bran-Sam páros Jon származását, és legitimitását, bekönnyeztem...libabőr volt, hogy láthattuk ahogy összeadják Rhaegart és Lyannat, bár a herceget nem így képzeltem, nagyon hasonlított Viserisre, találhattak volna egy "kedvesebb" arcú színészt is erre a cameora. -
oxox
addikt
s7 finálé...egy dolgot kihagytatok mindannyian, ami szerintem fontos
Dany-t még éri egy árulás ha jól emlékszem....szerelemből méghozzá....számomra ez egy sötét jelenet volt,már mikor Tyrion "nyugtázta a dolgokat", remélem nem, de nem csodálkoznék, ha onnan jönne az árulás. ill. kicsit meseszerű a majd megérkezik, és elmondjuk neki, hogy b.szod, nem is vagy fattyú, aludhattál volna a házban is, err...izé...ill. a királyi lakosztályban.....lehet Tyrion véletlen vizbe löki , és oda sem ér Havas, hogy elmondják neki
-
[CS]Blade2
addikt
S07E07
Elég lapos rész volt, nagyon unalmas is egyben. Szerintem lesz, aki el fog aludni rajta, úgyhogy én mindenképp napközben ajánlom a nézését. Remélhetőleg ezzel a töltelék résszel ellőtték a felvezető részét a következő évadnak, és ott egyből belecsapnak, bár itt van egy nagyon nagy előny. A zombik sebessége 1 méter óránként, a westerosiaké pedig 300km/h, szóval a királyváriak mind öregségben fognak meghalni. (pillanatok alatt átmennek Essosba, aztán mire a zombik megtanulnak úszni...) A zombik ma eljutottak a fal túloldalától 50 méterről a másik oldal 50 méterig. Azt hittem, hogy rögtön látunk legalább egy mészárlást a fal őrzői ellen vagy az első falut beszántja a sárkánnyal. Vártam, hogy Euron szól,
hogy Yarával van egy kis gond, levágta fejét, és ott lóbálta volna, de még ő is él, és mennek megmenteni. A deresi szál sem tudta egy másodpercre sem elhitetni, hogy Arya-t nyírják ki, így szerintem kár volt erőlködni,
elég lett volna, ha vágókép, és már halott a tag, aztán megyünk tovább valami váratlan dologra. A két tag a falon gondolom simán túlélte, szóval minden a legnagyobb rendben. -
Aventador91
őstag
ne beszéljetek a sorozatról pls, még egy részt se láttam
-
...érkezem ha befejeztem a sorozatot.
-
batai15
félisten
válasz
-secret- #17060 üzenetére
Nem nem az jöhet de többség dönt egység .... Alapon nem várhatod el hogy ennyire le vagy maradva és gyakorlatilag még "ennyire jelentéktelen" spoiler be se fuss bele.
Rohadtul unalmas már ez a picsogás . Ott a spoiler tag amit a szabályzat enged erre folyamat az a téma hogy jajj spoiler be futottam. Nem kell meg nyitni... Ha ennyire le vagy maradva akkor meg ha nem akarsz bele futni spoiler be nem kell ide jönni .. Gondolhatnád hogy nem arról megy a diskurzus ahol te még nem tartasz..
Tudod cigit is le kell tenni.. -
válasz
[CS]Blade2 #17035 üzenetére
No spoiler pls, még csak a 3. évadnál tartok.
-
Gretel
tag
válasz
laceszgamer #17055 üzenetére
S7 Finálé
Nekem nem tetszik, hogy Jon valódi neve ugyanaz lett, mint Elia meggyilkolt fiáé is volt. Még az is jobb lett volna, ha Rhaegar Juniornak kereszteli el a kedves mama (ő halt meg később, simán megváltoztathatta volna, amit Rhaegar kitalált), de ez... Oké, rendben, Aegon volt a nagy hódító, nyilván ez is szimbolikus, de Rhaegarnak már volt egy ilyen nevű gyereke, akit kinyírtak.
Kisujj megkapta, amit érdemelt, viszont... kicsit szerintem csalódást keltő volt a vége. Illett volna minimum úgy fogadnia a halált, mint Olenna tette. Ettől függetlenül a szál többi részlete tetszett. Jól fel volt építve, csak én nem bántam volna, ha képes méltósággal elviselni, hogy most bizony nem nyert és záróra. -
laceszgamer
addikt
Hát ez is pipa, nem is tudom mit lehet írni rá... először is: Záró epizódnak gyenge volt, szomorú de ez van, majd a spoiler alatt részletezem. 25% olyan volt, hogy hűha, a maradék 75 meg töltelék, de erősen.
Na ugye szóval elején szép hosszan nyújtva Cersei és Dany meg a nagy megbeszélés. persze Jon " el is szúrja ", de hát ez van, jön Tyrion és mint jó tesóval megpróbál vele beszélni. Alapesetben mintha sikerülne is, de aztán csak kiderül, hogy Cersei szépen a maga malmára akarja ezzel is hajtani a vizet és esze ágában sincs segíteni. Amit sikerül neki elérni, hogy még Jaime-t is magára haragítja, érdekes, hogy Ő és Tyrion is felajánlja neki, ha akarja végeztesse ki őket a zombi heggyel. Cersei tervei is tiszták már. Az elvetélés viszont elmaradt. Ja meg szállingózik a hó, Jaime fázni fog az úton. Theonra rátör a becsület roham, egy kis beszélgetés Jonnal, aztán persze menne megmenteni Yarát Eurtontól, aki mellesleg ahogy meglátta a holtat, és hogy mire képesek, annyit kérdezett, hogy tudnak-e úszni, és már menekül is vissza a szigetekre... bátor ember. Na szóval Theon megpróbálja meggyőzni Yara régi legénységét hogy szabadítsák ki együtt, persze konfliktus lesz belőle, Theon meg bebizonyíthatja milyen " tökös ". Bár azért poén volt a tökönrúgásos jelenet, úgy néz ki ennyi előnye származott a dologból. Na szóval Theon megjavult mennek megmenteni Yarát.
Fentebbiekkel tulajdonképpen elment a 75%-nyi műsoridő, ami maradt az viszont jó lett. Egyrészt végre Kisújj megkapta amit megérdemelt, és még elég jól is rakták össze, az elején úgy nézett ki mintha Sansa tényleg Aryát akarná kivallatni, hogy mi is a helyzet, és szépen Kisújj mit sem sejtve hallgatja, aztán kopp... A végére az még úgy szépen összejött, hogy el is sírja magát térdre ereszkedve, Arya meg hopp, aztán persze később a tesók közötti, The lone wolf... kezdetű mondás. Sam is megérkezik, megy is Brandonnal beszélgetni, ahol 5 percen belül kiderül minden Jonról, a valódi neve Aegon Targaryen, most bár minden világos Sam számára is. Aztán közbevágott jelenet, Dany és Jon, vagy Aegon ahogy jobb, bár nem erőltették meg magukat, sokat nem mutattak. A legvége meg persze a fal.... bár picit ez is csalódáskeltő volt, azt hittem durvább lesz, de tulajdonképp annyi történt, hogy vágtak bele egy kis átjárót sárkánytűzzel. Arra számítottam az egész fal végig leomlik, ahhoz képest ez semmi sem volt, de megindultak délre. Amúgy úgy néz ki, hogy az Éjkirály is megüli a sárkányokat.
Amire kegyetlen kíváncsi lettem volna, a Hegy és Sandor közti harcra, hát az teljesen kimaradt, tulajdonképpen szinte tudomást sem vettek egymásról, talán a Hegy nézett ki úgy mintha egy pillanatra Sandorra nézne, de utóbbi még csak fel sem ismerte úgy látszik. Nos hát ennyi a véleményem, valahogy elmaradt a szokásos szezonvégi " libabőrős jelenet " tulajdonképp ez számomra max az a rész volt, mikor
Sam és Bran beszéltek Jonról, az azért jól sikerült Egy év múlva folyt köv, de azért fel kéne kötniük a gatyát a 8. évadra, mert annak tényleg nagyot kéne szólnia.
-
GODx
tag
Hát akkor a forgatókönyv leakek egy az egyben igazak voltak. Szomorú. -
raider21
aktív tag
Nem fogok spoilerezni, de az évadzáróban van minden ami szem, szájnak ingere, és amiért szeretjük a GOT univerzumot.
Az eddigi teóriák egy részét meg dobhatjuk a kukába, csak úgy mondom. -
raider21
aktív tag
Daenerys Gyermeke "A Sárkánynak 3 feje van" Teória - Trónok Harca 7.évad
[link] -
raider21
aktív tag
Cleganek Viadala / A Cleganebowl Teória - Trónok Harca 7.évad
[link] -
gyáliSanyi
őstag
Az mennyire számít sporilernek, hogy sp jelölés nélkül kitárgyaljuk az s7e6-ot ami még magyarul nem volt az HBO-n, de angolul már más régiókban igen?
-
WOT-H-A-C
veterán
Urak.. A félreértések elkerülése végett. Én kértem, hogy ha lehet linkeljük a képeket, vagy használjuk ph saját képfeltöltő funkcióját(az tömöríti a képeket), amennyiben ez nem nagy kérés. Ezzel kímélve mobilnetes társainkat. Feri mellett legyen szólva, ő használja. Illetve uborkaszezonban gyakorlatilag ő tartja életben a topikot a képeivel.
Itt megemlíteném raider21 kolléga rugalmas hozzáállását is. Köszönöm!
-
Hangfalképű
tag
válasz
BoneDragon #17041 üzenetére
Megmondom őszintén engem is zavar, hogy topicgizda lendvaiferi minden kis szart, amin kuncogni tud, bevág ide is...
-
Laraxior
titán
válasz
gyurkikrisz #17042 üzenetére
Nem is firtattam. Továbbálltam és kész. Most láttam, hogy más is leírta, hát gondoltam, megjegyzem én is, ha már itt voltam, és ugyanezt tapasztaltam.
-
Laraxior
titán
Valamelyik nap betettem a topikot a kedvencek közé, gondoltam, majd tök jó dolgokat fogok itt olvasgatni.
Látom van egy csomó új hsz, megnéztem....
Hát olvastam is. Minden kb 10-15. hozzászólásban. A többi értelmetlen, vicces(nek sem nevezhető) képekkel teletűzdelt gyakorlatilag semmi volt. -
S e t h
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #17031 üzenetére
Puska/Brienne/ kellett volna ehhez a melóhoz.
-
laceszgamer
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #17031 üzenetére
Most benn lesz ez is a 7. epizódban? Vagy csak tippek, mert a forgatókönyvben ilyet nem olvastam. D
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
-secret- #17034 üzenetére
Ennél nagyobb baki, amit a hozzászólásoknál írnak, vagy a legutóbbi részben, amikor az egyikük a nagy semmivel harcol, csapkodja a levegőt, mert elfelejtették betenni az ellenfelet.
A előző részben annyi lyuk van, és akkorák, hogy azokhoz képest az arany olvadást és a faanyag kérdését itt helyben 2 másodperc alatt megmagyarázom:
- A westerosi arany nem az az anyag, amit mi ismerünk, és ez 500°C-on úgy olvad, mint a csoki.
- A faanyag pedig már ki volt termelve, ezért nincsenek fák a szigeten. Már Ballonkabát alatt mindet kivágták, és be volt készítve, hogy száradjon, és már akkor is akartak építeni 1000 hajót, csak úgy voltak vele, hogy most inkább lazulnak, majd később. Euron beszéde miatt megjött a kedvük.Az előző résznél nagyon melós lenne megmagyarázni vagy 8-10 dolgot, látni, hogy telibesz*rták a kérdést, és egy percet nem gondolkodtak a dolgon. Ezek óriási hibák.
Ellenben a gumikardot én pl. nem vettem észre, a notebook töltőt meg pláne nem.Az előző rész hibái helyett elgondolkodtató, hogy elcserélném-e arra, hogy véletlenül az egész részben mindenkinél végig gumikard lenne, minden más viszont relatív ésszerű, korrekt. Talán egy kicsivel jobb ez a szita, mint a full gumikard. Itt-ott nagyon hülyén venné ki magát, hogy "apádtól kaptam ezt a kardot" és elővesz egy ilyen lifegő full gumi játéksz*rt.
-
TOP 10: A TRÓNOK HARCA EDDIGI LEGNAGYOBB BAKIJAI
Gondolom volt már.
-
raider21
aktív tag
Trónok Harca - A színfalak mögött 7. évad 6. rész (magyar felirattal)
[link] -
Gyuri27
félisten
válasz
LendvaiFeri1 #17027 üzenetére
Ünnepeltük a 41 szülinapomat. Hol itt a baj?
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #17019 üzenetére
Kisujj lájkolja...
[link] -
S e t h
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #17016 üzenetére
-
laceszgamer
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #17010 üzenetére
Az milyen lenne, ha mindenki ezt várná és lenne helyette egy Brienne - Tormund romantikázás.
-
raider21
aktív tag
-
Ragnar_
addikt
válasz
gyáliSanyi #17011 üzenetére
Pedig érdekes, nekem inkább pont az jött le, hogy Arya mennyire op a sima járókelők között.. A Frey házat pl. szépen kinullázta mindjárt az évad elején.. Brienne se vegyverezte le fél perc alatt aki ugye Houndot is legyőzte párbajban, de persze semmi komoly valóban.
-
raider21
aktív tag
Párhuzamok:
[link] -
gyáliSanyi
őstag
OFF:
Ez a 7. évad számomra idáig egy kicsit semmitmondó, bár még a 7. rész a 81 percével okozhat majd meglepetéseket.
Kellett volna a 10 rész ebbe az évadba is. Régebbi évadoknál végigkövethettük Aria vagy a Véreb kissé mellékes utazásait, most meg minden ilyenmi végig van darálva.
A nagy harc még mindig nem jött el. Az Éjkirály is nagyon lassan halad előre. Aria és Bran képességei az első részt leszámítva semmi komolyat nem mutat.Joffrey és Ramsay lekerültek a színről, remélem majd Euron is és innentől már nem is nagyon érdekel, hogy kivel mi lesz a sorozatban.
-
raider21
aktív tag
válasz
Aventador91 #17008 üzenetére
Bizony, ez a jelenet az s02e10 részben Daenerys látomásából van.
[link] -
Aventador91
őstag
ebben a videóban wtf az utolsó jelenet? dany a fal kapuján megy át nyári ruhában. wtf?
-
S e t h
nagyúr
-
Razermazer
őstag
White Walkers parody:
[link] -
S e t h
nagyúr
Ugye írtam már, hogy több epizódot is meg tudnék nézni kettejük kalandozásairól?
[link] -
Razermazer
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #17001 üzenetére
Egész jó volt a pomeii-be is ott is pont ilyen szerepet kapott, de látványilag is jó lett az a film vagy csak inkább látványilag jó
ha nem lenne meg, estére egy filmnek elmegy, holnapi napig kitart az élmény.
A film bemutató linkje:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest