- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
-
RandomName
senior tag
-
EmberXY
veterán
Ha a keresőbe bírod, hogy Nők, az első helyen adja ki, én még furcsáltam is, hogy ott a 18+.
Régebben - vagy tán még most is, de nem tudom - volt valami keményebb topik is ami csak éjjel volt látható, nappal még a kereső se találta meg, ott értettem, hogy mire a 18-as karika.
-
KROK640
nagyúr
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
Az ilyen témákkal mindig az a baj(om), hogy polkorrektség mellett (mindkét nem esetében természetesen) csak elbeszélnek egymás mellett az emberek. Ha meg túllépik a polkorrektséget, akkor meg jön a moderátor meg a #meetoo meg mittudomén.
Vagy rosszul gondolom?Szerk.: De ha már popcorn, egye fene, lehet, hogy benézek párszor.

-
EmberXY
veterán
Így már értem, teljesen igaza is van. Én valahonnan máshonnan ismertem a megállapítást, de tény és való, hogy már sokan rájöttek erre.
A nők topikban szerintem még nem jártam, most beleolvasgattam, azzal a lendülettel zártam is be, ez már annyira elméleti fizika, hogy még nekem is sok.
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
KROK640
nagyúr
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
sztanozs
veterán
-
sztanozs
veterán
-
RandomName
senior tag
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
És van-e olyan, aki érti az új rezsiszámlázást?

Villanyban bőven alatta vagyok az éves átlagnak, bediktáltam 85 kWh fogyasztást, várható számlaérték 4979... Egy picit mintha megugrott volna a kWh ára így is...
Rohadjak meg, ha értem, de remélem megrohadnak azok is akik ezt kitalálták. -
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
koshmar
veterán
-
RandomName
senior tag
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
somogyib
őstag
-
sztanozs
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
De az se mindegy, hogy ki melyik területen dolgozik... Nekem is van olyan ismerősöm, aki ügyészségen dolgozik (NEM felsőfokú végzettséget igénylő munkakörben), és olyan is, aki szociális gondozó. A fizetéseik között van egy legalább 2-es szorzó előbbi javára, úgy, hogy utóbbinak másodállást is vállalnia kell, hogy nevelni tudja a gyerekét, míg előbbinek ilyen gondja nincs és kétszer nyaral egy évben, mert a "caffeteria" is kicsit más a két helyen...
Elsőnél valóban van dresszkód, na de mindjárt megsajnálom...
Te melyik területen dolgozol? -
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
"mi kutyánk kölyke effektus"
Hát igen, ez is van, és mindig is volt, ugyanúgy mint a korrupció. Tegyük a szívünkre a kezünket, mi is így csinálnánk. A problémám csak az, hogy valahogy az Orbán-rezsim ideje alatt ez már olyan szintre fejlődött, hogy a látszatra sem kell adni. Valami kell, azt ellopom, ennyi, az M1-en majd bemondjuk, hogy előre megyünk, nem hátra, máris minden OK. Az oktatás olyan szinten került már leépítésre, hogy a rezsim ideje alatt gyakorlatilag már kineveltek egy olyan generációt, aki ha értelmiségi lesz, akkor is hülye lesz, én így látom.
Közben kilopták már a szemünket is, és elérték, hogy bármilyen apró kis adomány úgy tűnjön, hogy mekkora gesztus az a királytól, rögtön megy is a szavazat.
Az egészségügy pedig hozzájárul ahhoz, hogy ne nagyon kelljen nyugdíjakat fizetni, nem is lenne miből.
Ellenzék gyakorlatilag nincs, ha lenne, akkor se lenne, ez már egy az egyben diktatúra (demokrácia már biztosan nem, hiszen egy demokráciában nem üldözik azt, aki ellenvéleményen van a hatalommal, itt pedig elég erősen...
)
Szerintem ennek a rendszernek úgy lesz vége, mint egy rákos betegségnek, kétféle lehetőség van:
- elpusztul a rákos daganat, közben jópár egészséges gazdasejt is (majd ha most éhendöglik az a réteg, amelyik krumpliért szavaz)
- elpusztul az egész gazdaszervezet"Készült egy tanulmány, hogy az ilyen típusú rendszereket dilettáns, hozzá nem értőkkel is lehet működtetni."
Éppen ez a módszer egyik lényege, csak olyanokat raknak vezető pozícióba, akik odafentről kapják az utasításokat, és az sem baj, ha nem értenek a munkájukhoz, mert így nem pofáznak vissza, ha netán teljesen logikátlan az irány, amit megkövetelnek tőlük. Valahol az "alsóbb" szinteken van 1-2 szakember, akiket időnként megkérdeznek, aztán néha tekernek egyet a kormányon a jó irányba, de csak akkor amikor az árokból kell már kijönni. Lásd pl a mostanság hirtelen bevezetett módosítások (KATA, stb), először kiadnak valami összecsapott szart, aztán utána finomítják, mert kiderül, hogy úgy szar, ahogy van, és még a saját alkotmányukkal is szembemegy. Ilyenkor lehet az, hogy írni és olvasni tudókat is odaengednek a szervergéphez, hogy "hát Pista meg Jóska, valamit basszunk már össze, mert rajtunk röhög mindenki, már aki még tud olvasni meg írni, és nem a fészbúkon él")."Amennyiben ebben a rendszerben hosszabb időt eltöltesz (10 év+) kint a munkaerő piacon semmit nem fogsz érni, megbélyegeznek, hogy agyhalott vagy."
Szerintem valóban agyhalott az, aki ezt 10 évig csinálja, hiszen közben átnevelik.
-
EmberXY
veterán
Nem akarom védeni a meteorológusokat, mert a másnapi dátumot se tudják
megjósolnielőrejelezni, nem hogy az időjárást, de ha minden dilettáns vezetőt kirúgnának, nem lenne állami apparátusunk kb Batthyány óta (ahogy Bödőcs szokta mondani: az első és az utolsó felelős magyar miniszterelnök...
).
Az a gond, hogy ezek még úgy is szarrá keresik magukat, hogy aztán előbb-utóbb kirúgják őket. Extrémebb esetben van belőle pár címlap, aztán a nép 3 nap alatt elfelejti az egészet, az ellopott milliókkal (havonta) együtt.
A tűzijátékkal meg csak az a bajom, hogy rossz irányba lövik, és kicsi a kaliber.
-
somogyib
őstag
-
somogyib
őstag
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
KROK640
nagyúr
-
EmberXY
veterán
-
customer114
őstag
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
Jócskán telt az a nő,
melleit elvitte az idő,
meg a tabulátor,
de ha jó a karburátor,akkor nincs nagy gond,
pakolásra jó a nagy vagon,
de utazni nem jó vele,
mert rád ül, abba döglesz bele.Ez itt barátom szépirodalom,
művészi szabadsággal gazdagon,
mindig kell néhány politikus ikon,
akit lehet szidni, hogy kimegy a plafonon.Szidom is őket, abban nincs hiba,
Öltönyös bűnözők meg néhány kipa,
aztán ha jön Kalandor,
húzunk mint a vadliba.
-
EmberXY
veterán
Posványoson járt a király,
tömeg várta, a napra kiállt,
ez medvéért kiált,
de a király csak diktált.Hogy nincs egy rohadt eltévedt cirkálórakéta
messze a nagy romulán határba',
ami véletlenül arra kószálna,
így 4 év múlva sorsomba kevesebb avatkozna.Harmadik strófát bő lére kell ereszteni, tőled láttam,
hát most megpróbálom, pár gondolatot még találtam.
Lézer Janit már régen láttam, idecitálom pár szóban,
Mást nem tudok mondani, rohadjon meg nyugodtan.
-
somogyib
őstag
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
Összességében nézhető, élvezhető a film, talán ha ez lett volna az első rész, akkor világsiker lenne (időrendben is kb ez jönne legelőször, na de ez a filmeseket nem szokta zavarni).
RandomName: ha ez így van, és az a fegyver az "AZ" a fegyver, akkor ennek még a film idősíkja után kellene megtörténni, hiszen a film alapján a fegyver a törzsfőnökhöz került, és azt szerintem a csaj nem a Predatortól, hanem a kalózoktól vette el. Tehát innen még egyszer a predatorokhoz kell, hogy kerüljön, hogy aztán Danny Glovernek adhassák a '80-as évek végén. Vagy csak szimplán több ilyen fegyver van, ami ugyancsak lehetséges.
-
RandomName
senior tag
Maszk nélkül is lát infrát, indokolatlanul kegyelmez, (beteget nem öl meg helyett a láncra rakottat is kíméli, pedig kapott tőle fájást) meg a lány hogy ment be a mocsárba a fejért, honnan tudták a komancsok mi az a zöld izé ami egy valami vére, meg ilyenek....
Ilyen egyszer nézősnek tök jó volt.
De szerintem ez sima fanservice film....
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
A ragadozó megformálása mindig más és más, a feje se mindig egyforma, a páncélzata, fegyverzete is kb ahány film, annyiféle, talán a lézerpuska az, ami mindig ugyanolyan.
A sztorit még nem tudom véleményezni, csak úgy általában már számomra unalmas, hogy a végén gyakorlatilag már bárki legyőzi, jelen filmben kb botokkal a mindenféle hi-tech fegyverzetet. Előtte persze kiirtja a fél bolygót, de a végén kb a leggyengébb győzi le, csak úgy repkednek a klisék. Hát persze.
Schwarzinál még volt némi hitele a dolognak, nekem már a 2. rész is elcsépelt volt. Aztán a különféle közbenső részek egyre unalmasabbá tették, talán az Alien vs Predator hozott egy kis újdonságot bele, de ez a múltkori, "óriás predator" (a címére már nem is emlékszem) ritka szar volt, sztorinak se eleje, se vége, az egész egy nagy f@szság úgy, ahogy van.
Na de majd ez a Prey, ezt azért megnézem, hátha. -
EmberXY
veterán
-
somogyib
őstag
-
Nikaré
őstag
-
DJ WOKKY
addikt
-
koshmar
veterán
-
C. s.
addikt
-
somogyib
őstag
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
customer114
őstag
-
customer114
őstag
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
somogyib
őstag
-
EmberXY
veterán
-
Enzolord
addikt
-
Enzolord
addikt
-
EmberXY
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Parfüm topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Spórolós topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest