Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #42098 üzenetére
Igen, bátor hely vagyunk
Hát világvége hangulat úgy nézett ki, hogy mindenféle lepukkant furgonokkal, munkás autókkal, biciklivel, kiscsaláddal babakocsival megjelentek más falvakból (mert itt nincsennek) az elemek, és nekiálltak széttúrni mindent. Meg vinni amit csak érdemes volt. Abból, hogy a falu legtöbb lomkupaca ma reggel harmada se lett a tegnap délutáninak látszik, hogy sokmindent találtak azért, amit arra érdemesnek gondoltak. mondjuk pár helyen én is láttam meglepően jó cuccokat, szekrényeket, ülő garnitúrát, ilyesmit kirakva, ha tudnám hová tenni, meg érezném értelmét, akkor pár új bútordarabot simán beszerezhettem volna.
Itt jól megy Magyarország Svájca vagyunk, Koshmar sem véletlenül akar jönni hozzám fát vágni, érzi a gazdasági erőt
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest