Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • EmberXY

    addikt

    válasz KROK640 #37103 üzenetére

    "vagy a másik csoport..."

    Szerintem lehet még több csoport is, de kiemelném még azt, hogy fiatalon fűvel-fával időszak alatt becsúszó gyerek, majd kapkodós összebútorozás szokta még felszínre hozni azt, hogy valójában nem is biztos, hogy összeillik a két ember.

    Meg az is ott van, hogy az ember 99.9 %-ban a közvetlen környezetéből választ párt, hiszen ott találkozik a merítéssel, pedig lehet, hogy a hozzáillő a világ másik végén él...

    De még az is ott van, hogy az ember is valójában egy állat, mégmellé ragadozó, csak elnyomja (próbálja elnyomni) az ösztöneit. Valójában nem arra hivatott eredendően, hogy egy párral legyen végig, szóval ez törvényszerű, hogy tökéletes kapcsolat nincs, hiszen eleve nem is értelmezhető ez. Idővel felszínre jönnek a legapróbb problémák is.

    Szerk.: Ja, hogy ezt a sok baromságot miért hordtam össze? Hát azért, hogy véleményem szerint a kapcsolat elején érdemes tisztázni MINDENT, hogy ki mire számíthat. A "majd kialakul" elv az már az elején elveszett, mint ahogy az a pár év is, ami utána veszik el.

    [ Szerkesztve ]

    Up the Irons!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés