Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
T_chris:
Látom, az Operáról nincs túl jó véleményed a Chrome ellenében, ezért hadd csatlakozzam a vitához, de nem alkarom tovább offolni a bugreport topikot, mert előbb-utóbb kipucolnak minket onnan.

Alapvetően nem támadni akarom a Chrome-ot, jó (és majdhogynem szükséges) böngészőnek tartom a mai, google központú világban, de ha a saját példámból indulok ki, és a "kisember" érdekeit nézem, akkor bizony alternatívát kell keresni. Én speciel egy noname-nek számító, erőforrásszegény (androidos) tabletet használok, az erőforrások kímélése az elsődleges célom.
Mint tudjuk, a szűkös erőforrások legnagyobb ellensége maga a google, kezdve az oprendszerrel, és beleértve a kismillió google appot (gmail, youtube, miegymás) és a keretrendszert, amik egymás nélkül nem látnak, együtt meg lefoglalják kb a teljes hardvert, nem ők a hibásak, hanem kevés a hardver, így jártam. Ezért én speciel minden nélkülözhető google csodát tiltok, takarítok, a play-t és a keretrendszert is beleértve, ami kell, azt böngészőből érem el. ---> ez rögtön az 1. ok, amiért a chrome kilőve, a keretrendszer frissítéséért sír, ez kizárva.
Ezután ott a 2., a mérete, a 3., hogy az asztali felületeket körülményes elérni mobil eszközön, stb...Ezzel szemben az Opera jól menedzselhető, adatforgalomcsökkentési lehetőségek, stb. Nagy különbség a motorban nincs, mióta ez is a chromium motort használja, szóval kvázi chrome, csak az Opera sajátosságaival. Amit útálok, az a fülek visszatéréskori állandó újratöltése, ha sokáig más füleken vagyok, ez hajlamos felesleges adatforgalmat generálni, ez a régebbi verziókban nem volt így, valószínűleg a chromium sajátossága, szóval ezzel nincs mit tenni, régebben megelégedett a gyorsítótárral.
Nem mondanám, hogy buta, széleskörű beállítási, optimalizálási, személyreszabási lehetőségek tárházát adja, ezzel együtt mindent asztali nézetben látogatok, a belassított mobilnet mellett sem akadály (a húzósabb médiatartalmak kivételével). Szóval egy tökéletesen bevált, kipróbált spórolós konfig mellett kiválóan alkalmas a netezésre, energia/erőforrás/ideg zabálás nélkül, ez maga a magyar álom.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk.: Közben belemélyedtem az eszmei mondanivalóba, szóval jó pótszilveszterezést, a pezsgő nem romolhat meg.

Igen, a negatív másnap az a tegnap, illetve hogy holnap még jobban kívánod a piát ahelyett, hogy szarul lennél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)