Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Bumblebee-vel ott tartok, hogy be kell törni két ajtót, és meg kell akadályozni a két lánctalpas bizbaszt, hogy eljussonak valahova. Az első kis lánctalpas genyóval is annyit szenvedtem, mikor a másodiknál vége lett ennek a résznek, félbe is hagytam az Autobotokat.
A Decepticon-oknál meg épp Starscream-el egyengetem Bonecrusher útját. Egyengetném, de bug, mindjárt vissza is lépek, és elölről kezdem ezt a részt. Keresztülhaladtunk a bázison, minden pontnál kilőttem az ágyúkat, végül Bonecrusher megállt a bázison kívül, és nem mozdult többet. Néha előjött a lángszórós autobot vadász, azt nagy nehezen kilőttem (szerintem robotként nem sebezhető, csak vadászgép alakban), de Bonecrusher továbbra sem moccant. Viszont rázkódott, olyan, mintha nem tudna átváltozni. Lökdöstem, akkor gurult, majd felborítottam, ekkor átalakult robottá, majd vissza, és ismét a bázis felé vette az irányt. Ott beleakadt egy géproncsba a szélén, majd csak kikerülte, és visszament a bázisra. Én utána. Majd hirtelen eltűnt, és ismét ugyanonnan indult el, ahonnan az előbb. Majd mikor eljutott oda, ahonnan eltűnt, ismét kámforrá vált, és kezdte elölről a bohóckodást... ez biztos, hogy bug
.
Tulajdonképpen fogalmam sincs, miért játszom ezzel. Ha más játék lenne, olyan filmadaptáció, ami nem izgat különösebben, fel se telepítettem volna, vagy ha mégis, már rég kuka lenne. Hülye gyermekkorom...
Pedig mindig azt vártam hogy kedvenc Decepticonjaimmal majd egyszer jót agyatlankodok PC-n... ez most nem igazán jött össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- Canon RF 70-200mm f/2.8 L IS USM objektív - Újszerű -
- Apple AirPods Pro 1 (INGYEN FOXPOST)
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.