Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kátai
senior tag
válasz
jack982
üzenetére
"A Transferwise-nak viszont a Revoluttal és az N26-al ellentétben nincsen banki licensze, így az ott tartott pénzre nem vonatkozik betétbiztosítássem biztosított.
Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a pénzt nem maga a Transferwise tárolja, hanem továbbítja azt különböző pénzintézeteknek, mint pl. a JP Morgan Chase vagy a Barclays. A Transferwise “csak” a pénz kezelője, így egy esetleges csőd esetén a kezelt pénzre betétbiztosítás ugyan nem vonatkozik, de a kezelt összeget állítása szerint mindenképpen visszajutattja a cég a felhasználóhoz. " -
Degeczi
nagyúr
válasz
jack982
üzenetére
Nincs ilyesmi. Ők maguk írják:
"A védőintézkedések abban a valószínűtlen helyzetben is óvnák a pénzed, ha a Wise fizetésképtelenné válna. Azonban ha ez bekövetkezik, előfordulhat, hogy a pénz egy részét a fizetésképtelenségi ügyintéző saját költségei fedezésére használja fel. Ez azt jelenti, hogy a számodra visszatérített pénzt összege alacsonyabb lehet, mint ami eredetileg a számládon volt. Továbbá elképzelhető, hogy a csődeljárás intézője nem azonnal téríti vissza neked a pénzt"
(egy banknál ez nem így van, ott a betétvédelmi alap garantálja, h maradéktalanul visszakapd a pénzed 100e EUR alatt) -
sopruk
senior tag
válasz
jack982
üzenetére
Bocsi! #4167 i3odnar -nak akartam válaszként írni, de rossz helyre kattintottam...
Gránit Digitális-om van, feltétel nélkül 0 Ft-os számlavezetési díj, MOST bankkártyával 1390 Ft-os éves kártyadíjjal (első évben 0 Ft). Elég jó kamatozásuk van a lekötött betétekre, ha kis pénzt leköt az ember, a kártyadíj is visszajön...
Itt az összefoglalóban vannak más feltételhez kötött 0 Ft-os számlacsomagok... -
donbig
tag
válasz
jack982
üzenetére
Itt már nem lesz semmiféle előjáték.
Jobban megnézve hullámos lett pont a chip felőli részén, valószínűleg mégis sérült. Ha jól emlékszem a cseréért fizetni kell.GPay-be betettem, még nem használtam soha, ha nem jól működik az NFC-s fizetés kérek cserét, én szinte mindig Wise-al fizetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Samsung Galaxy S25+ 12/256GB. Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Gamer PC - i5 10400F / 16GB DDR4 / GTX 1050 Ti / SSD+HDD / Garancia - Beszámítás!
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest