Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aujjobba
üzenetére
Kapis. De az lenne a lényeg, mert onnan indultunk, hogy ezt amit írsz (zsebből-zsebbe) a Transferwise is megcsinálja, mi a fenének a Revolut? (Most nem értve itt azt, hogy van része ami olcsóbban használható)
Úgy nézett ki hogy ilyenre nem használható a Transferwise, igenis lehetséges és több deviza fajtát kezel mint a Revolut. És UK eredetű az alap számla itt is, az USA számla meg USA eredetű, az € meg német eredetű, az AU $ ausztrál eredetű, az Új-zélandi dollár meg Új-zélandi eredetű ingyenes számlák. Ezek a pénzek ezekre a számlákra mennek.
Ha szerinted a cseh koronát is egy az egyben teszi a "zsebbe" meg az €-ot is akkor valóban nem is érdemes a TW használni ilyesmire, én nee használnám, így nem is látnám hogy mit írnak a topikjában
Ennek megfelelően mert nem használom a Revolutot így nem is olvasgatom a topikját, valószínüleg lemaradtam a kedvező dolgokról. Vagy jobban megfelel nekem az egy kicsit drágább TW, mivel külön bankszámláim vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest