Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Kétszeres konvertálás elkerülése miatt nyitottam egy Wise számlát. A mai napon sikeresen elküldtek x összeget, délután jött egy email a Wise től, és nem engedtek a pénz hozzájutásához. Helyette idióta kérdéseket tettek föl amihez szerintem egy banknak abszolúte semmi köze. Ez magán szférát sért. Pl. ki küldte, milyen célból, küldjem el nekik az utaló amit a bankjától kapott a feladást igazoló dokumentumot, ami totál ki akasztott, hogy mire akarom költeni? Ez most komoly? Ez így működik a Wise nél? Azonnal töröltem az appot ilyen banktól nem sok jőt lehet várni. Amennyiben nem kapják meg a válaszokat 2 napon belül vissza küldik a feladónak a pénzt. Létezik ilyen a mai világban? Ez fölháborító. Mi köze van egy közvetítő cégnek, hogy mire kaptam a pénzt ami kb egy kint dolgozó 3 hati fizetése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Dell Latitude 7490 i5-8350U 16GB ram - 512GB SSD, érintős, HU bill., ujjlenyomat olv., Windows
- FullHD Király - Ryzen 5 2600 / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB Nvme
- Sony Xperia 1 V - 12GB/256GB Fekete - GYÁRI FÜGGETLEN - 10 HÓ GARI
- Apple Watch Ultra 2 100% akku, full dobozos
- OnePlus 15 - 16GB/512GB Infinite Black - GYÁRI FÜGGETLEN - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉKOK
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest