- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
válasz
Braddock
üzenetére
Én veszek valakitől mondjuk egy telefont, amit pl jófogáson találtam. Személyes találka nem megoldható, így marad a posta. Tegyük fel hogy az arc nem postáz utánvéttel, így utalok neki. Én is magánszemély vagyok és ő is magánszemély és mondjuk 50000 Ft-ról beszélünk. Egy ilyen utalást miért is kéne megállítani és vizsgálni? Sem az összeg, sem pedig a címzett számlaszáma nem indokolja. Ja és mondjuk az én számlámon soha nincs gyanús pénzmozgás, jövedelem érkezik rá, napi bevasarlasokat intézek róla stb szóval normál használat. Ez esetben ha megállítanak egy ilyen utalást, annak semmi alapja nincs. Ugye nem kétes hírű cégnek utalok, pláne nem külföldre. Ja és ami fura, hogy ha vizsgalodnak, akkor vizsgalodjanak maguk, ne tőlem kérjék már el a címzett adatait, hogy mi a neve születési ideje stb (volt ilyenre példa ismerősnél), hanem nyomozzanak ahogy akarnak. Én Csak indítottam egy egyszerű utalást. Ha nekik nem tetszik akkor állítsák meg és kész de nehogy már nekem kelljen még bizonygatni bármit is egy kimenő utalásnál. Bejövő összeg esetén még meg is érteném, ott ok hogy kérhetik hogy mi ez a pénz, de ez más szitu. Ami a számlán van már, az úgy gondolom tiszta pénz, mert vagy ellenőrizték, vagy úgy gondolták hogy nem kell, de ha már ott van, akkor ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest