- A magyar Duke Nukem 3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
István89
tag
Sziasztok!
Ez az újítás egy remek hír lehet, ha szeretnének esetleg valamilyen versenyt a többi "magyar" bankkal, mert az azonnali utalások bevezetése óta a bankok többsége nem nagyon hozott olyan csomagot, ahol kedvezőek az utalások, (ha igen, akkor azoknak van havi díja) mert a 340 Ft nem sok milliós utalásoknál, sőt, de kis összegnél nem versenyképes.
Értem én, hogy jelenleg nem kell illetéket fizetniük millió után, de ez változhat. Persze lehet nem is céljuk, hogy versenyezzenek, de azért esetleg lehet reménykedni, mivel ez is egy nagy hír volt.Kérdés még, hogy pl másodlagos azonosítót is hozzárendelhetek a számlához. Hiszen elvileg az is ehhez a részhez tartozik, akár fizetési kérelem opció beleintegrálni. Szóval vannak lehetőségek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- További aktív témák...
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Értem én, hogy jelenleg nem kell illetéket fizetniük millió után, de ez változhat. Persze lehet nem is céljuk, hogy versenyezzenek, de azért esetleg lehet reménykedni, mivel ez is egy nagy hír volt.