Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
István89
tag
Sziasztok!
Ez az újítás egy remek hír lehet, ha szeretnének esetleg valamilyen versenyt a többi "magyar" bankkal, mert az azonnali utalások bevezetése óta a bankok többsége nem nagyon hozott olyan csomagot, ahol kedvezőek az utalások, (ha igen, akkor azoknak van havi díja) mert a 340 Ft nem sok milliós utalásoknál, sőt, de kis összegnél nem versenyképes.
Értem én, hogy jelenleg nem kell illetéket fizetniük millió után, de ez változhat. Persze lehet nem is céljuk, hogy versenyezzenek, de azért esetleg lehet reménykedni, mivel ez is egy nagy hír volt.Kérdés még, hogy pl másodlagos azonosítót is hozzárendelhetek a számlához. Hiszen elvileg az is ehhez a részhez tartozik, akár fizetési kérelem opció beleintegrálni. Szóval vannak lehetőségek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Analóg fényképezés
- Gran Turismo
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Tőzsde és gazdaság
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Dell Inspiron 15 5567
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Értem én, hogy jelenleg nem kell illetéket fizetniük millió után, de ez változhat. Persze lehet nem is céljuk, hogy versenyezzenek, de azért esetleg lehet reménykedni, mivel ez is egy nagy hír volt.