Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
georgeh
tag
válasz
pitylee
üzenetére
Szia! A nagyon gyors pislogás meg volt, de nem tudom elérni telnettel sem(host unreachabe). A vargalex firmware-t akartam eredeti értékekre átírni, mikor lehalt. Probáltam ezt
Számítógép IP címe:192.168.1.2
Subnet Maszk: 255.255.255.0
DHCP Szerver: 192.168.1.1
erre adta a bevezetőben említett Host nem elérhetőt. Ráadásul olyan gányul sikerült etc/network/interfaces filet, hogy azóta jó routerrel sincs hálózatom Ubuntu alatt,hiába tettem bele egy eredetit. Holnap megírom priviben, mely ledek égnek, bár a kábeles megoldás szimpatikusnak tűnik... -
pitylee
újonc
válasz
pitylee
üzenetére
Valószínűleg valóban érintkezési probléma volt, párszor újrainditottam úgy, hogy közben nyitva volt a termite (valóban jobb az a progi erre a célra, mert könnyebb írni a tpl-t (van history - up és enter), habár putty-t naponta használom, ez árulás...
szóval sikeres volt a debrickelés 2.1-es routeren is. Csak az olcsó kábelek átka ... -
krealon
veterán
válasz
pitylee
üzenetére
Khmmm... TP-link TFTP Recovery.
A megfelelo firmware fajl segitsegevel minden ujabb (2014 vagy fiatalabb) TP-link routeren mukodik.Sajnos ugy latom, hogy a korabbi TP-link visszallito firmware gyujtemeny eltunt.

( http://www.friedzombie.com/tplink-stripped-firmware/ )
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

vargalex