Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buckey
őstag
válasz Buckey #67841 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő.
Tökéletesen működik! Pont így képzeltem el. Ha kell, hotspot, ha kell kábeles megoldás. Semmi állítgatás, minden megy magától.
Nagyon hálás vagyok a segítségért!
Amelyik gyártó ilyent először meglép, emberi árban, grafikus beállítási felülettel, az tarolni fog.
Ehhez kell egy kis bátorság, ügyesség, tudás, de nem olyan veszélyes, mint ahogy elsőre kinézett.Holnap elmentem az oldalon talált infókat, hogyha később szükségem lesz rá, ne kelljen keresgélni.
Mára eltszem magam. Jó éjt mindenkinek!
-
Buckey
őstag
válasz Buckey #67812 üzenetére
Utánanéztem, megcsináltam, minden úgy működik, ahogy szerettem volna.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!Általánosságban két gépre elosztva megteszi, így is jóval gyorsabb a net (jelenleg gépenként 38/35 Mbps), mint a T-home vezetékese (papíron 20/2 Mbps, ami a valóságban csakis lejebb volt!) volt. Ha meg nagyobb sebességet szeretnék, akkor meg rácuppan a telefon a kábelre és kész.
Esetleg azt nem lehetne megoldani, hogy a telefon a router USB portjára adja a netet? Mert akkor az lenne ám az igazi királyság!
-
-
Buckey
őstag
válasz Buckey #67803 üzenetére
Idáig vártam, tegnap óta. Leállítottam a programot, de belépni nem tudok már. Olyan, mintha nem lenne csatlakoztatva. Újraindítottam a gépet, hátha, de az sem segített. A routert is újraindítottam, reseteltem is, de belépni nem tudok, netet sem ad. LED-ek világítanak, mintha minden rendben lenne, de belépni nem tudok, net nincs.
Azt hiszem, kuka lett. -
vargalex
Topikgazda
-
Headless
őstag
-
vargalex
Topikgazda
válasz Buckey #67761 üzenetére
Ha tudod ping-elni és oszt is IP-t, ráadásul net is van rajta keresztül, akkor valószínűleg trunk firmware-t tettél fel rá. Az nem tartalmazza a webes felületet. Ha adsz egy pontos linket, hogy mi került rá, abból meg lehet mondani.
SSH-n viszont el tudod érni a routert.Ha a fentiek igazak, akkor SSH-n bejelentkezve 2 lehetőséged van:
1. Telepíteni és indítani a webes felületet:
opkg update
opkg install luci
/etc/init.d/uhttpd start2. Olyan verziót feltenni, ami tartalmazza a webes felületet. Ehhez a LEDE 17.01.4-et ajánlanám:
wget -O /tmp/firmware.bin https://downloads.lede-project.org/releases/17.01.4/targets/ar71xx/generic/lede-17.01.4-ar71xx-generic-tl-wr1043nd-v3-squashfs-sysupgrade.bin
sysupgrade -n /tmp/firmware.binEzek után a http://192.168.1.1 URL-en be kell, hogy jöjjön a webes felület (a második esetben a router újra is fog indulni).
[ Szerkesztve ]
Alex
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 5800X / RX 6700 XT / A520M / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
- Apple Watch SE 2 44mm - 2024 gyártás, 100%, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest