Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buckey
őstag
válasz
Buckey
üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő.
Tökéletesen működik! Pont így képzeltem el. Ha kell, hotspot, ha kell kábeles megoldás. Semmi állítgatás, minden megy magától.

Nagyon hálás vagyok a segítségért!

Amelyik gyártó ilyent először meglép, emberi árban, grafikus beállítási felülettel, az tarolni fog.
Ehhez kell egy kis bátorság, ügyesség, tudás, de nem olyan veszélyes, mint ahogy elsőre kinézett.Holnap elmentem az oldalon talált infókat, hogyha később szükségem lesz rá, ne kelljen keresgélni.
Mára eltszem magam. Jó éjt mindenkinek!

-
Buckey
őstag
válasz
Buckey
üzenetére
Utánanéztem, megcsináltam, minden úgy működik, ahogy szerettem volna.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Általánosságban két gépre elosztva megteszi, így is jóval gyorsabb a net (jelenleg gépenként 38/35 Mbps), mint a T-home vezetékese (papíron 20/2 Mbps, ami a valóságban csakis lejebb volt!) volt. Ha meg nagyobb sebességet szeretnék, akkor meg rácuppan a telefon a kábelre és kész.

Esetleg azt nem lehetne megoldani, hogy a telefon a router USB portjára adja a netet? Mert akkor az lenne ám az igazi királyság!

-
-
Buckey
őstag
válasz
Buckey
üzenetére
Idáig vártam, tegnap óta. Leállítottam a programot, de belépni nem tudok már. Olyan, mintha nem lenne csatlakoztatva. Újraindítottam a gépet, hátha, de az sem segített. A routert is újraindítottam, reseteltem is, de belépni nem tudok, netet sem ad. LED-ek világítanak, mintha minden rendben lenne, de belépni nem tudok, net nincs.
Azt hiszem, kuka lett.
-
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Buckey
üzenetére
Ha tudod ping-elni és oszt is IP-t, ráadásul net is van rajta keresztül, akkor valószínűleg trunk firmware-t tettél fel rá. Az nem tartalmazza a webes felületet. Ha adsz egy pontos linket, hogy mi került rá, abból meg lehet mondani.
SSH-n viszont el tudod érni a routert.Ha a fentiek igazak, akkor SSH-n bejelentkezve 2 lehetőséged van:
1. Telepíteni és indítani a webes felületet:
opkg update
opkg install luci
/etc/init.d/uhttpd start2. Olyan verziót feltenni, ami tartalmazza a webes felületet. Ehhez a LEDE 17.01.4-et ajánlanám:
wget -O /tmp/firmware.bin https://downloads.lede-project.org/releases/17.01.4/targets/ar71xx/generic/lede-17.01.4-ar71xx-generic-tl-wr1043nd-v3-squashfs-sysupgrade.bin
sysupgrade -n /tmp/firmware.binEzek után a http://192.168.1.1 URL-en be kell, hogy jöjjön a webes felület (a második esetben a router újra is fog indulni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Építő/felújító topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- PlayStation 5 lemezes Ghost of Yotei Black Limitált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Apple iPhone 16 Pro Black Titanium-Használt, karcmentes 99% akku Garancia 2028. 02. 23-ig ONE
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

vargalex