- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jim76
aktív tag
válasz
Brogyi #36092 üzenetére
Nos, nekiültem, és végigböngésztem a beállításokat, hol lehet a hiba, és nem lenne korrekt, ha nem írnám le, hogy a saját hanyagságom okozta a problémám
Történetesen az első, és nekem legfontosabb rdp 3389-es port forward beállítása ütötte fejbe a rákövetkező bármilyen más beállítást.
Az rdp prímán működött, és a bruteforce protected portok is, de mivel a portforwardnál trehányul nem adtam meg a külső portot (ha nincs másra szükség mindegy lett volna), így minden egyéb, nem egyedileg definiált dolog (mint pl. a 2221, 2222) , egyből a 3389-re ment...
Beállítottam a külső portra a 3389-et, ahogy kell rendesen, és már megy is a 9091 a transmission-re, meg érdekes módon megszűnt a tanúsítványhiba is a LuCI 443-on (mondjuk azt nem egészen értem, mi köze volt hozzá, de ha a 443 után máshova ment volna kérni, hát a 3389-en tutti nem kapott semmilyen tanúsítványt, de ehhez a részéhez nem értek sajnos)Köszi az ötleteket mégegyszer - ezt úgy tűnik végig kellett szívjam
-
raidx
őstag
válasz
Brogyi #36078 üzenetére
Az a plussz progi az UEFIT (BIOS) piszkálja meg + a HDD-vel is csinál valamit, lehet csak ellenőrzi. Win 7 éa win 8 megelégszik, ha nem MBR-re van formázva hanem GPT-re úgy ha jól tudom 5 T-ig boldogul vele. Egyébként tényleg megoldás lehet a ketté particionálás, vagy olyan gépen kialakítani a particiokat ami kezeli a 3 T-t.
-
gyiku
nagyúr
válasz
Brogyi #34863 üzenetére
on Nov 26 20:43:07 2012: INADYN: Started 'INADYN Advanced version 1.96-ADV' - dynamic DNS updater.
Mon Nov 26 20:43:07 2012: I:INADYN: IP address for alias 'gyiku.dlinkddns.com' needs update to '188.143.93.37'
Mon Nov 26 20:43:07 2012: I:INADYN: Alias 'gyiku.dlinkddns.com' to IP '188.143.93.37' updated successfully.becsokizok, igy megy. koszi
viszont akkor a portforwardban van kex, mert nem csatlakozik ftp-n, mig belso ip-rol megy.
-
gyiku
nagyúr
válasz
Brogyi #34847 üzenetére
pedig van ilyen: https://www.dlinkddns.com/login
-
-
-
-
-
-
válasz
Brogyi #33374 üzenetére
Szia!
Szerintem Alex fw-jében benne vannak a grafikonok! Vagy nem erre gondoltál?
-
zsolt501
nagyúr
Megsúgom neked ismerem a DD-WRT-t és a beállításait is, szóval a probléma nem ott van hogy be volt e állítva vagy sem hanem még rendes beállítások mellet és minimális kapcsoltat számmal is képes volt pár nap után lassulást produkálni, még olyan esetben is amikor nem volt a készüléken nagy kapcsolat számú adatátvitel produkálva, hanem csak FTP használat volt.
Szóval nem igazán jöttünk rá a problémára, már csak azért sem mert volt ahol a készülék produkálta ezt a hibát és volt ahol nem (megjegyzem több router is megfordult már a kezem közt és általában ezt a hibát valami ok miatt 20 bolt 6 router esetén volt képes produkálni ugyanolyan körülmények közt). -
vargalex
Topikgazda
Hi!
Egyszerűen annyit jelent, hogy a gyári firmware-ban le van limitálva a kapcsolatok száma. Ha a WRT54G fórumban olvasgatsz, többeknek az a gondjuk, hogy gyári firmware alatt torrentezés esetén (PC-ről) hamar betelik az egyidejű kapcsolat tábla, míg DD-Wrt/OpenWrt/Tomato alatt ez állítható. Ha te kisebbre veszed az értékét, akkor DD-Wrt alatt sem lesz annyi connection.
-
Speeedfire
félisten
-
Speeedfire
félisten
ahogy hati is írta samba és transmission alatt néha előfordul
vagy amikor egy torrentet ellenőriz ismétmás: valakinek működik ez a parancs?
iwlist scanning
a közelben van 1-2 wifi, notival látom őket, de a routerrel nem, pedig elvileg lehetne vele cliens módban is csatlakozni hálózathoz
-
Beri
addikt
Kicsit összetettebb a dolog mint a gyári szoftverek ebben a kategóriában
A factory to dd az első flashre van (amikor gyáriról frissítesz), azért linkeltem azt. A másik meg arra, ha az előző verziójú dd-t frissítenéd. Reset ajánlott minden frissítésnél.A TCP/UDP timeoutokat kisebbre lehet venni, ha nagyon meg van küldve torrenttel, hogy hamarabb bontsa azokat a kapcsolatokat, amiken már nincs adatmozgás. Viszont lehet hátulütője is. Ha túl kicsire veszed, pl. msn üzenetek tűnnek el a semmiben, mert nem vár elég ideig a kapcsolaton ahhoz, hogy odaérjen a csomag. A defaulttal semmi gondom nem volt, nyugodtan használhatod. A kapcsolatok maximális számát viszont nyugodtan viheted följebb, az 520gc-mmel használtam 4096ot, ami azért "egy picit" kevesebb memóval van felszerelve. Bőven megduplázhatod akár, nem lesz gond vele. Az már más kérdés, hogy minek van szüksége 10ezer nyitott kapcsolatra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged