- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Funkymonkey
csendes tag
válasz
Headless #68716 üzenetére
Próbáltam nem sikerült. No output error, ezt írja ki, ha futtatoma parancssorba amit írtál. kb. 3 évvel ezelőtt szintén egy WD my book 4TB volt rácsatolva és gond nélkül felcsatolódott. És érdekes módon akkor MBR partícióba tudtam felcsatolni úgy, hogy látta mind a 4TB-ot. Ez az eszköz (majdnem ugyanaz) egy WD elements 4TB, és bármit csinálok nem tudom felcsatolni ( a HDD 100%-os és vadi új). Látni látja az eszközt, de extroot se jön létre, vagy valamit nagyon elbénázok. Formáztam már minitoolsban az egészet GPT ext4 re, majd 3.1 et indítottam neki, előtte kinulláztam egyszer teljesen, csináltam már sok mindent. 3. napja szívok vele, nem tudom mit próbálhatnék még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest