Hirdetés
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Funkymonkey
csendes tag
válasz
Headless #68716 üzenetére
Próbáltam nem sikerült. No output error, ezt írja ki, ha futtatoma parancssorba amit írtál. kb. 3 évvel ezelőtt szintén egy WD my book 4TB volt rácsatolva és gond nélkül felcsatolódott. És érdekes módon akkor MBR partícióba tudtam felcsatolni úgy, hogy látta mind a 4TB-ot. Ez az eszköz (majdnem ugyanaz) egy WD elements 4TB, és bármit csinálok nem tudom felcsatolni ( a HDD 100%-os és vadi új). Látni látja az eszközt, de extroot se jön létre, vagy valamit nagyon elbénázok. Formáztam már minitoolsban az egészet GPT ext4 re, majd 3.1 et indítottam neki, előtte kinulláztam egyszer teljesen, csináltam már sok mindent. 3. napja szívok vele, nem tudom mit próbálhatnék még.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest