- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko
senior tag
Sziasztok!
Néha megjelenek itt a topicban, főleg mikor gondom akad. Routerem egy WDR3600-os Suste féle fw van rajta, nem tudom melyik verzió (nem otthon vagyok), de biztos hogy nagyon régi, 4-5 éves biztos van, vagy több.
A problémám a következő: lóg rajta két darab usb-s hdd, egyik tölt le és folymatosan oszt vissza, a másikon csak tárolok. A le és feltöltés sebessége max 1,5MByte/s mivel még réz hálózaton vagyok messze a központtól, ennyit ad a telekom. Eddig minden probléma nélkül tudtam visszaosztani, letölteni és láttam a hdd-k tartalmát. Mostanában viszont amint berakok a sorba egy torrentet, tölt pár percig, Luci-ban látom hogy fogy a memória (eddig nem tudom hogy volt, nem nézegettem), majd elérhetetlenné válik teljesen, a net is megszűnik. Újraindítva addig megy szépen míg el nem indítok egy letöltést. Mit csináljak hogy megint minden jól működjön? Cseréljek fw-t? Luciban kellene állítanom valamit? A HDD-k csatolása nem jó? Már arra is gondoltam, hogy veszek egy másik routert. A TP-Link Archer C5 AC1200 Router-re lehet Suste fw-t felrakni?Köszi előre a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen alaplapot vegyek?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- OLED TV topic
- Trollok komolyan
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest