- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz
Celtis #16105 üzenetére
Openwrt-ből van két verzió stabil és a snapshot/trunk verzió. Az előbbiből kevés van évi 1 build kb jelenlegi a 18.06 és annak javításai, rc1,2,stb... Ezek többn,ire erősen tesztelt buildek.
Az utóbbiak pedig fogd fel mint egy nightly build nem tudom a gyakoriságát, de pár nap. Pont ezért ha valamit telepíteni akarsz akkor azt az első telepítéskor kell megtenni, mert később nem fog megegyezni a kernel verziója. Nah és ebből a verzióból hozzáadtak egy új targetet, ami már 4.14-es kernelre épül ezáltal a flow-offload bekapcsolható. Ami a NAT sebességre igazán jótékonyan hat, de ezek nem "stabil" buildek az is simán megeshet, hogy egy-egy build félresikerül és csak soros portról/tftp-vel lehet éleszteni, én olvastam valami olyasmit hogy az ethernet vezérlő a 1043-nál nem jó még vag,is használhatatlan. Utána kell keresni, lede/openwrt saját fórumán, hogy mi a helyzet a 43xx és 3600 esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2904, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest