Új hozzászólás Aktív témák

• Sinisi

senior tag

válasz Sinisi #12852 üzenetére

Megoldódott a csatolás... úgy, hogy a mini toolsal leformáztam win alatt ezután a linuxos GParted-el (mert addig amíg nem volt rajta partíció valamiért nem akarta kezelni a gparted, nem voltak aktívak a menüben választható lehetőségek). Érdekes volt, hogy a win alatti ext4-et nem ismerte föl (nem látszódott, hogy milyen a partíció), és amikor menüből az ext4 opciót választottam, hogy hozzon létre egy ilyen partíciót, és kb 5mp alatt elintézte vs. minitools (vagy fél óra), a másik, hogy minitoolsban hiába adtam meg a labelt a Gparted azt sem látta... a gparedbe kettő elnevezési lehetőséget kínált fel (talán a label és a partíció neve... mindegy mert nind a kettőhöz beírtam az "mnt"-t ezt szintén pár mp alatt megcsinálta). A mount opció inaktív volt, ezért ezt nem tudtam választani... Ezek után (előszőr csak az újat) a routerra rakva az aoutomount nem csatolta de a hozzáadás menüvel belállítva /mnt-re látszik a csatolt fájlrendszer listáján!!! és kezeli is!!! a korábbit (régebbi hdd-t) is hozzáadással csatoltam fel, hogy ne akadjanak /share-re és jelenleg megy a másolás... kipróbálom majd ha végzett, hogy leválasztom a régit és törlöm a hozzáadásokat, és akkor hátha már ha egyszer csatolta emélkezni fog rá... (bár azt nem értem, hogy miért van 2x felcsatolva az új hdd... a csatlakozási pontoknál...??? sda1;sdc1... lehet, hogy közben az outomount is rácsatolta??? mert amikor csak rádugtam nem látszódott!!!! azért másolás alatt nem bolygatom de utána ezt lehet, hogy kezelni kéne?)

Minden esetre: Köszönet a segítségért!!!! :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés