- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hejja1234
tag
válasz
faszacsaj #474 üzenetére
"én vásárlóként kerülöm az ilyet inkább, mert nekem megér valamennyivel többte, csak ne nekem kelljen saját költségen telefonálni, futároztatni meg postázni stb"
Néhány kommenttel feljebb pont azt mondod, hogy miért nem rendel mindenki neten (reklám-antireklám?
).
(ha gyors intézkedést akarsz akkor telefonálsz, ha gariztatni akarsz az oda postaköltséget te fizeted, stb.)
(ha valamit félreértettem, akkor bocs)Én legutóbb neten rendeltem egy 5.1-es hangfalszettet, és a dobozból hiányzott az első két szatellit. Most elvileg szállítás alatt van egy új szett, de mi van, ha nem érkezik meg a vásárlástól számított 8 napon belül, vagy egyáltalán nem...ja tudom...
Tp-compról:
-árukészlet nuku,
-rendelni nem tudnak, amit akarok
-ha valaki nem ért hozzá sanszos, hogy átverik
-kb. fél éve vettem náluk egy majdnem komplett gépet. Aznap amikor mentem érte, reggel felhívtam őket, hogy a dvd írót és a két hdd-t vegyék ki mert mégsem kell. Bementem boltba, végösszeg: x forint. Mondom valami nem stimmel, direkt szóltam hogy vegyék ki amit kértem. Elviszi a srác a gépet majd EGY perc múlva visszahozza, ja bocs akkor csak x mínusz amit kivettünk.
Oké, hazaviszem a gépet, bekapcsol, hopp a ram-ok csak 800asok(számlán persze 1066 van), telefon, vigyem vissza az EGÉSZ gépet. kösz.Most csak a garancia miatt bánom, hogy bezártak, de ahogy látom azt is cseszhetem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox One
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Corsair CX750M 750W Moduláris Tápegység
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón telefonos távirányítóval
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged