- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
faszacsaj
csendes tag
válasz
Hejja1234 #585 üzenetére
ez hozzállás kérdése
bár nálunk is ki van írva, de ha látjuk, hogy nem csak szórakozik, és nem csak az volt a cél pl. h valaki ingyen tesztelhesse, akkor visszavesszük akkor is ha személyesen vette át, vagy ha kiszállítás során kapta meg
persze ehhez az kell, hogy mindene meglegyen és úgy legyen kibontva, hogy gyári állapotában vissza lehessen küldeni -
faszacsaj
csendes tag
válasz
Hejja1234 #498 üzenetére
Vannak nagykerek, akik kiskerként is üzemelnek, bár ez tény, hogy viszonylag ritka, mert mindkettő egy más fajta munkamorált és másfajta munkamenetet igényel
de ha nem konkrétan a szám.techre gondolunk, akkor én azért már találkoztam ilyennel
, igaz szám.tech téren is
nem akarom fényezni, de van nálunk egy értékesítő, aki nem a webáruházban, hanem a személyes eladásban tevékenykedik, de neki akkora gyakorlata és olyan szövege van, hogy a háza építéséhez is nagykerből vásárolt, minden megoldható, csak tudni kell mit kell mondani és hogyan
-
faszacsaj
csendes tag
válasz
Hejja1234 #484 üzenetére
Javasolnék egy 2szori elolvasást....(de semmi személyes, nem bántásból, mondom...szőke vagyok, nem kizárt, hogy csak én értem amit írtam
)
vásárlóként kerülöm a beszállítóktól való közvetlen vásárlást, mivel ha nem cégként mész hozzájuk (vagy még akkor is ha viszonteladójuk vagy, de akinek nem inge..) szóval ha magánemberként akarsz ügyet intézni, akkor leráznak és te a fontossági sorrend végére kerülsz a nagyobb halak után
a miért nem vásárol mindenki weben továbbra is áll, csak valamilyen viszonteladó cégtől vásárolok, legyen szó bármiről, mert akkor rájuk sózom a számla másolatomat a cuccomat és ők intézik telefonokat a garanciális ügyintézést és a szállítási költségeket, amit így nem nekem kell vállalnom, hisz ezek a költségek bele vannak kalkulálva egy termék árába
szerintem semmi ellentmondás nem volt benne, viszonylag következetes embernek tartom magam, főleg ha valamiről gyakorlati tapasztalataim vannak, pláne webkereskedelem terén, ahol pro és kontra oldalon egyaránt megtalálható vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Projektor topic
- Honda topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia