Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csapszerelés segítség!
- GAI: Poor Volta...
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hejja1234
tag
válasz
faszacsaj #474 üzenetére
"én vásárlóként kerülöm az ilyet inkább, mert nekem megér valamennyivel többte, csak ne nekem kelljen saját költségen telefonálni, futároztatni meg postázni stb"
Néhány kommenttel feljebb pont azt mondod, hogy miért nem rendel mindenki neten (reklám-antireklám?
).
(ha gyors intézkedést akarsz akkor telefonálsz, ha gariztatni akarsz az oda postaköltséget te fizeted, stb.)
(ha valamit félreértettem, akkor bocs)Én legutóbb neten rendeltem egy 5.1-es hangfalszettet, és a dobozból hiányzott az első két szatellit. Most elvileg szállítás alatt van egy új szett, de mi van, ha nem érkezik meg a vásárlástól számított 8 napon belül, vagy egyáltalán nem...ja tudom...
Tp-compról:
-árukészlet nuku,
-rendelni nem tudnak, amit akarok
-ha valaki nem ért hozzá sanszos, hogy átverik
-kb. fél éve vettem náluk egy majdnem komplett gépet. Aznap amikor mentem érte, reggel felhívtam őket, hogy a dvd írót és a két hdd-t vegyék ki mert mégsem kell. Bementem boltba, végösszeg: x forint. Mondom valami nem stimmel, direkt szóltam hogy vegyék ki amit kértem. Elviszi a srác a gépet majd EGY perc múlva visszahozza, ja bocs akkor csak x mínusz amit kivettünk.
Oké, hazaviszem a gépet, bekapcsol, hopp a ram-ok csak 800asok(számlán persze 1066 van), telefon, vigyem vissza az EGÉSZ gépet. kösz.Most csak a garancia miatt bánom, hogy bezártak, de ahogy látom azt is cseszhetem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X240 - i5-4300U/8GB/500GB
- Lenovo ThinkPad X250 - i5-5300U/8GB/500GB
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DeLL Precision 7550 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
- Újszerű Lenovo Yoga 7 - 14" 2.8K OLED Érintő - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - HUN
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest