Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hejja1234

tag

válasz faszacsaj #474 üzenetére

"én vásárlóként kerülöm az ilyet inkább, mert nekem megér valamennyivel többte, csak ne nekem kelljen saját költségen telefonálni, futároztatni meg postázni stb"

Néhány kommenttel feljebb pont azt mondod, hogy miért nem rendel mindenki neten (reklám-antireklám? :) ).
    (ha gyors intézkedést akarsz akkor telefonálsz, ha gariztatni akarsz az oda postaköltséget te fizeted, stb.)
    (ha valamit félreértettem, akkor bocs)

Én legutóbb neten rendeltem egy 5.1-es hangfalszettet, és a dobozból hiányzott az első két szatellit. Most elvileg szállítás alatt van egy új szett, de mi van, ha nem érkezik meg a vásárlástól számított 8 napon belül, vagy egyáltalán nem...ja tudom...

Tp-compról:
    -árukészlet nuku,
    -rendelni nem tudnak, amit akarok
    -ha valaki nem ért hozzá sanszos, hogy átverik
    -kb. fél éve vettem náluk egy majdnem komplett gépet. Aznap amikor mentem érte, reggel felhívtam őket, hogy a dvd írót és a két hdd-t vegyék ki mert mégsem kell. Bementem boltba, végösszeg: x forint. Mondom valami nem stimmel, direkt szóltam hogy vegyék ki amit kértem. Elviszi a srác a gépet majd EGY perc múlva visszahozza, ja bocs akkor csak x mínusz amit kivettünk.
    Oké, hazaviszem a gépet, bekapcsol, hopp a ram-ok csak 800asok(számlán persze 1066 van), telefon, vigyem vissza az EGÉSZ gépet. kösz.

Most csak a garancia miatt bánom, hogy bezártak, de ahogy látom azt is cseszhetem...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés