- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Victoryus: Except in Hungarian :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
LOGOUT.hu
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
Persze , tudom ezt . Csak leírtam amit tapasztaltam .
Az 1,4 95 le-s Mégane után nem volt még az a húha az 1,8 143 lóerőben . Lehet az euró 6 is ludas volt . Persze èreztem , hogy erősebb , meg tudtam , hogy a 160-170 meg sem kottyan neki , meg azt is , hogy hosszú távon elkèpzelhető , hogy megbízhatóbb mint az 1,2turbó . De , amikor a Honda után beültem a Toyotába , na az ledöbbentett !
Próbáltam mindkèt cèggel egyezkedni , a Toyotával sikerült megállapodni ! Azt tudtam , hogy rosszul nem járhatok egyik autóval sem...
-
rob210
nagyúr
Az biztos, az 1.6 os clióval 107 ló is igen viccesen meg lehet indulni a könnyű kaszni miatt.A corolla csomagtartója sem olyan nagy egyébként, arra azért készülj.
Mi pl. ha hosszabb útra megyünk 4 személlyel, ( 2 felnőtt, 2 gyerek) akkor a megane-al megyünk, mert az alap csomagtartója nagyobb mint a versoé.A sima corolla még kisebb.
Tehát ha valóban sok csomaggal akarsz utazni a corolla is lehet kicsi illetve akkor a combit nézd belőle, az szerintem best of ha sokat cuccolsz. -
Evil Snowman
őstag
Méret ügyileg mindenképp Corolla kell, hogy legyen főleg, ha egyedül utazol? Vagy esetleg tervben van, hogy időszakosan cuccolni fogsz vele?
Ha a fenti 2 kérdésre nem a válasz, akkor a helyedben előbb vennék egy ilyet, mint egy 1.4-es Corollát. (Illetve én már egy éve megvettem a sajátomat
)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztalos klub
- általános iskolai rendszergazda
- Jogász topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, eredeti Dell 130W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest