Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben92
őstag
Köszönöm szépen mindenkinek.
Most pont úgy alakult a dolog, hogy akkor érkezett meg az autó, amikor meló és egyebek miatt kivételesen sokat kellett rohangálnom. Van, hogy 3 hónapig a városból nem megyek ki, most 2 hét alatt 2000km-nél járok (és holnap jön még 400) szóval volt időnk összeszokni.
A pedálkezelésbe már belejöttem, eddig csak manuálist vezettem így most egyrészt le kellett szoknom a bal láb használatról, másrészt a gáz/fék karakterisztika is más mint amihez szoktam, de mostanra megtanultam úgy vezetni, hogy meglegyen az aranyközépút a haladás és a takarékosság között. Szóval nem bánok hímestojásként a pedálokkal, de most felvettem az “egyedül az úton” és a “forgalom tempójában” stílusokat.
A B módot eléggé megszerettem, tegnap azon kaptam magam, hogy autóúton hazafele (100-as tábla, óra szerinti 105-el) mikor jött a 80-as tábla rá nem messze meg a 60-as inkàbb áthúztam B-be mert a tempomatkarral esélyem nem lett volna, a féket meg minek koptassuk. Aztán vissza D mert B-ben nincs tempomat és haladás tovább. (Megmaradt a vàltás élménye.
)
Rászoktam arra is, hogy mikor befordulok az utcánkba átnyomom EV-be, és simán végig tudok jönni vele és leparkolni a teremgarázsban. Ne zargassuk a szomszédokat hajnali 2-kor, na.
Fogyasztásom most olyan 4,5 liter körül alakul az autó szerint pedig akadnak néha -2 fokok még reggelente, szóval nem rossz.
Összességében nagyon megszerettem az autót ezalatt a két hét alatt, egyedül a navival kell kezdenem valamit mert 2011-es adatbázis van rajta, ér azóta a város felét átalakították. (Van egy alagút a belváros alatt, szegény mindig falnak akart küldeni, mert azt hitte a felszínen megyek.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Automata kávégépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Disney+
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest